x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 12

נושא: סקירה ליום ראשון יום הגאפים והתקוות 20.05.2012

Hybrid View

סקירה ליום ראשון יום הגאפים והתקוות 20.05.2012

שבוע טוב לכל החברים בריאות ופרנסה טובה.
    סקירה ליום ראשון 20.05.2012 שבוע פקיעה בחודש משוגע.
    א . ז . ה . ר . ה : מי שאינו חייב לסחור אז עדיף לא להסתכן בשבוע פקיעה.
    1. נתחיל עם הרבה נתונים סטטיסטים כי כולם חשובים למיידע כללי , וכן לקבלת החלטות רציניות .
    2. מאי 2209 גבוה 884 נמוך 809 = 75 נק' סגירה 881 {3- נק'}
    3. מאי 2010 גבוה 1177 נמוך 1076 = 99 נק' סגירה 1082 {6 נק'} תואם את החודש הזה בול {מלבד הסגירה?}
    4. מאי 2011 גבוה 1313 נמוך 1224 = 89 נק' סגירה 1266 {47 – נק'}.
    5. מעוף חודש פברואר נמוך 1063 גבוה 1133 = 70 נק'.
    6. מעוף חודש מרץ נמוך 1070 גבוה 1158 =88 נק' .
    7. מעוף חודש אפריל נמוך 1108 גבוה 1175 = 67 נק'
    8. חודש מאי 2012 : שבוע :1) 1156 עד 1175 , תקרה כפולה
    שבוע 2 )1129 עד 1154 .
    שבוע 3) 1076 עד 1133 תחתית כפולה { ב 1076 נגיעה פעמיים } סגירה נמוכה חודשית 1081 {גלום 1077}
    9. הגלום ירד 5 נק' מתחת לספוט , פרוש הדבר שהמחירים של הפוטים
    גבוהים מידיי , לעומת הקולים נמוכים מידיי {הפרש שנובע מירידת הגלום בתום מסחר}
    10. ארביטראג' שלילי 1.2%- מובילות הכבדות : פריגו , טבע מאלינוקס , פרטנר .
    11. הפסד במפת הפוזיציות נכון להיום במקרה של מימוש, 336 מיליון טווח במדד שמקטין הפסד :1110 עד 1150 .
    12. סטיית תקן 21/22
    13. יחס מסחר בין קולים לפוטים :P/C = 1.09 9% נסחרו קולים יותר . יחס כתיבות P/C = 1.20 20% קולים כתובים יותר , 285K
    קולים כתובים 236K פוטים כתובים .
    14. ליוני: נכתבו כבר 22K קולים , 24K פוטים.
    15. הפרש בין S&P לבין מעוף 209 נק'
    16. חוזה נסדק 100 ירד מ – 2777 עד 2470 תמיכה 2420
    11% ירידה
    17. חוזה S&P ירד מ – 1415 עד 1290 1250/1248 תמיכה.
    ירד 8.5% מרמה זו החלה הפריצה , כנראה יחזור הביתה בשלום.
    18. VIX חול 28.18 נחשב לסיכון בנוני מעט גבוה עליה של 7.6%
    רק ביום שישי
    19. מדד הדאוו ירד מ – 13229 ל – 12335 7% ירידה .
    20. קולים שברו שוב נמוך דוגמא : קול 1130 גבוה 11320 נמוך 3160 סגר יום מסחר אחרון 3304 {קרוב לנמוך}, בגרף שנתי
    21. פוט 1140 בדיחה : דלתא{תמורה עבור כל נקודת מדד בגלום} 99 שקל תטה {שחיקה יומית} 3 שקל פוזיציות פתוחות 13185 {מי ישלם ? לא נורא משולם משלם } גבוה שנתי 7500 נמוך 690 שקל ,
    22. שימו לב :!! יום רבעי פוטים ירדו וסגרו קרוב לנמוך , ביום חמישי אותו נמוך אך הסגירה בגבוה , כאן יש רמז , שיכול להתפרש לשני הכיוונים , כי הפוטים עשו תיקרה כפולה , נתקלו בהתנגדות,
    וכשירדו נתקלו בתמיכה { מסובך אההההההה נכון גם לי}
    23. מחיר 3 האוכפים הידועים 1150 , 1160 , 1170 , נמכרו ב 12500 שקל היום שווים = 22610 , הפער הזה מהווה את ההפסד.
    24. אם אתחיל לסכם את כל המספרים ולתרגם למילים המצב
    רע עד גרוע , כל המדדים בחול ובארץ נראים רע מאוד , שוברים תמיכות היסטוריות בקלות, אין דם חדש שנכנס , ההפך הפדיונות
    גוברים, ומכות מצריים באות אחת אחרי השנייה , כחלון שעשה לבתנו טוב , עשה רע למניות בבורסה ירידה של 20% במניות התקשורת זה המון , מר' נוחי דנקנר מחלק טלוויזיות בק, שמונה
    ועושה ספקולציות על גב המשקיעים , {אף פעם לא זכיתי ליהנות מהשקעה במניות שלו } תמיד מריץ בעצמו , ויוצא בעצמו ראשון .
    אדון דנקנר ממונף ב 32 מיליארד { יש למישהו כמה לירות להלוות לו} , וכן מר תשובה , יש לו מיליארדים בכיס שמאל , ורוצה למלא את כיס ימין גם , על חשבון הציבור .
    25. העלאת המס בבורסה , גביית דמי ניהול בכל מיקרה של רווח או הפסד ???? מה זה השתגעו לגמרי ," המעוף חזר למחיר לפני שנה יוני 2010 " וכך חולפת לה שנה , המדד עולה , יוקר המחיה
    עולה , דלק עולה , חשמל , מים , ומשכורות יורדות יחסית , חנקו אותנו "הצילווווווווווווו".
    26. רציתי לתת הסבר מה קרה השבוע , בעקבות הפדיונות מהמוסדיים , נאלצו למכור סחורה להחזיר כסף לחוסכים , נאלצו לממש סחורה , ובאותו זמן רכשו פוטים להגנה על ירידה בערך התיקים , הפוטים קיבלו סקוויז {ביקוש עודף על ההיצע} , תעודת סל רגילות או ממונפות היו חייבים למכור נכס בסיס , להתכסות
    מול המימושים ,ולהביא את התעודות לשווי שוק ראלי , גם הם רצו לקנות פוטים , עזרו ללבות את המגמה , הכתבנים שלא היו במשחק ,
    בתחילת החודש בגלל החג סגרו פוזיציות {גם סטייה נמוכה ופרמיה נמוכה מסכנת את הכותבים , כי טווח הביטחון שלהם צר מאוד , וגם הכוח שלהם מוגבל להדוף מגמה בעוצמה כזו ,
    **מי שלא ידע עד היום מוסדיים לא כותבים פוטים , אלה רק קונים.
    27. סיכום לשבוע שיבוא , נתחיל בארביטראג' 1.2% שחייב להיסגר בלי לשאול אף אחד + פאניקה , ויש לנו למחר 1.5% ירידה לפחות!!!! , אם יגיע אליהו הנביא לקנות , הדלת פתוחה .
    28. אם השבוע לא יגיע סיבוב פרסה , לצערי אנחנו נראה המשך ירידות , ואולי התחלה של קר........ ,יש גם את אירופה והבנקים היוונים , עכשיו הספרדים עם הלאמות , ועוד.......
    29. אם יורדים 1.5% מגיעים בדיוק ל 1058/9 במעוף , וכאן באמת
    התמיכה חשובה , כך מיום שני המדדים בחול כבר צריכים סיבוב פרסה , אם ברננקי לא יוריד את הזקן המכוער שלו , או ישלוף איזה תכונית , השווקים ימשיכו להתדרדר , וחלילה אנו באמצע כדור שלג .
    30. בדרך כלל אני לא כזה פסימי מניסיון תימצא איזה נוסחה ,
    סוף סוף אנחנו לפני תקופת בחירות .
    רשמתי את כל המספרים , נתתי הסברים למספרים , את הכוון ייקבע
    המעוף , וכוחות גדולים מאתנו , וגם היום אתן לשוק לומר את דברו ,
    אם יהיה לי מה להוסיף אהיה אתכם בזמן המסחר , ואנסה לעזור.
    חברים :בעיקר לא לפחד מהפחד , ואת הגורל לא ניתן לשנות ,
    אז שוב חוזרים לבריאות {אגב תולעים אוכלים שמנים , רזים , עשירים , ועניים , בשבילם כולם אותו טעם }
    שיהיה שבוע מלא כל טוב הנאה ורווחים , אף פעם אל תגיד נגמר עד שלא נגמר .
    בכבוד רב אמסלם שמעון
    גולד סיגנל
    נערך לאחרונה על ידי shmon_am, 19.05.2012 בשעה 15:51

עשיתי מנוי לשח"ל. קשה .

שימעון תודה. כרגיל סקירה ללא חורים. מקבה שאליהו הנביא יבוא לקנות משהו
    שבוע טוב

תודה שמעון, פשוט נפלא!!!
    שבוע טוב בריאות ובהצלחה בפקיעה.

איגור- אתה מקווה, וכולנו מקווים- שיקרה איזה נס, וכל אחד יקבל מה שהוא מבקש לעצמו.
    ובעיקר- ששמעון יצליח לספק לנו סקירות מדוייקות ומועילות תמיד.
    אני מקווה שאינך כועס.... ושלמדת עוד מילה בעברית.
    ספאסיבה. ( למדתי מהמטפלת האוקראינית המקסימה של אמא שלי.ׁ )ׂ
    אילנה.

בוקר טוב תודה רבה ובריאות טובה

שמעון בוקר טוב שבוע טוב
    תודה לסקירה
    קשה להיות פסימים אבל אין אור ירוק עדיין בקצה המנהרה
    יום א וגם ב נראים עדיין אדומים כמובן הכל בהשפעת חול

שמעון, בקשה קטנה. האן תוכל להחזיר לסקירות שלך את הכיוון של המדד במידה ופורץ/נשבר מחיר באחת מהאופציות . כמו שעשית עם פוט 1130 בשבוע שעבר שרשמת ברגע ששובר 1580 הדרך למטה ארוכה....
    בתודה מראש.
    גולפי.

אני נשאר בחוץ-יושב על הגדר וצופה

לקחתי את האזהרה, קראתי את כל הכתוב והחלטתי כמו שאמרתי לעצמי ואפילו רשמתי על כך כמה מילים כאן בפורום, אמרתי "מי שבחוץ אוליי כדאי להישאר בחוץ" ואם זכרוני אינו מטעה אותי גם ביום שאחרי שכתבי המשיכו הירידות.
    ולכן אני לוקח פסק זמן למחשבה ונשאר בחוץ. אני בפנים בפרוטליקס ומתכוון לחקות ולא למכור, אני יחכה לתיקון המיוחל. שישיה לכולם שבוע טוב ומוצלח

שמעון ביקש משוב, קיבל רוח גבית/
    ולכן היום הוא איתנו, בכל רגע ותפנית/
    תראו את ההבדל, איזה כיף כשהוא נמצא/
    אפילו המעוף קיבל כנפיים, ומציית לכל מילה /
    אז תודה לך שמעון,מורנו הדגול/
    אין כמוך באף אתר, לא בארץ ולא בחו"ל /

אילנה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך