x

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 11 עד 15 מתוך 15

נושא: מתבקשים לרשום משוב , או תגובות לשיפור רמת היחסים , העבודה , והתשואות, ורעיונות

שמעון היקר שבת שלום
    אני קורא מידי יום את הסקירה שלך לפני המסחר ומאד נהנה אתה היחיד שמעז לתת כיוון גם אם הוא נוגד את המגמה ואתה גם היחיד שמודה במידה וטעית .( כמובן זה לא אתה זה פינוקיו) . אולם ברצוני לציין שבדרך כלל אתה קולע בול.

הערה קטנה לייעול : אני אמנם כבר מכיר את המונחים שאתה מדבר בהם אולם יש תמיד גולשים חדשים וכדאי שתרשום עבורם בסוגריים מה הכוונה לכל מונח ומונח, או לחליפין תכתוב באתר את כל המונחים שלך וכן יוכלו החברים ללמוד אותם

תודה לך על הסקירות ועל הרצון לעזור לכולם

יישר כח

אילנה : קניית אופציה הוא קניה לכל דבר , והסיכון בא לאבד את מה שהשקעת !!!!
    כתיבת אופציה או כתיבה זה אותו דבר , אבל כאן ההבדל זה רכוש שאת אחראית עליו , עד הפקיעה , או לפניה אם
    הצלחת למכור אותו , הוא תמיד משתנה , אם עלתה האופציה את צריכה להוסיף מכיסך על מנת למכור אותה חזרה לקונה אחר , אם ירדה או נשחקה ההפרש נשאר בכיסך , תמיד יש עדיפות לכתוב אופציה {לא במיקרה קיצון כמו החודש פוטים} כי הרווח גדול יותר במידה והיא נשחקת {בדשדוש} או עקב עליה במדד , ערכה יורד , אופציות פוט בכלל נועדו להגן על תיק ההשקעות במידה והוא יורד אז הפוטים שקנית עולים , במעוף יש מינוף של פי 100 ולכן את יכולה לפצות את עצמך , על ירידה בערך התיק , ברווח מעליה מקניית הפוטים . אם לא הבנת תשאלי שוב
    תודה שמעון

איגור שלום : אני בשווק עובד רק 40 שנה , השאלה מה משווקים ואיזה תמורה מקבלים ,
    אני עובד קשה וחושב שהתשלום עבור המיידע שאני מביא הוא יחסית נמוך , ביחס להשגים
    כל אחד והמיקצוע שלו , אני מעדיף מעט לקוחות איכותיים , שאוכל לתת שירות אישי ותשומת לב לכ אחד ,
    אחרים שגובים 140 עד 2300 שקל עבור אותו שרות , לא נותנים תשואות כמוני , בלי להשתחצן אני יחיד בארץ
    וייתכן שגם בעולם שנותן תשואה גבוהה עבור ההשקעה
    תודה שמעון אמסלם , אני מקווה שאתה מרוצה מהטיפול שטיפלתי בך לפחות {גם על זה אני לא גובה אגורה } ויש כמוך עשרות

שלום לשמעון היקר.. כמה דברים אינם ברורים לי בשירות, לפי כמה יחידות בכל פעם שאתה מאותת את המחשב את הרווחים או ההפסדים שהצגת בטבלה המרשימה?
    עוד דבר שהיה לי קצת לא ברור זה שמניין האיתותים שהצגת בטבלה מונה 133בעוד אתה מתחייב ל2 איתותים בממוצע ביום *5 בשבוע מגיעים בערך ל200 בחמישה חודשים, בעוד באתר בכלל אתה רושם שהשירות הספיק לעבור "אלפי איתותים".
    הייתי שמח לקבל תשובות לשאלות הנ"ל ולו מפאת הרצון הרב שלי להצטרף לשירות, אך אני ידוע לעצמי בתור בררן קפדן וחשדן.
    מצטער על ההעקה אם קיימת ותודה על הסבלנות הרבה.

1. חישוב רווח נעשה לפי האיתות עבור יח' אופציה אחת.
    2. היו חגים והמו ימי מיסחר לא התקיימו , תספור לבד.
    3. יש איתות שלא הגיע ליעד מיותר להוסף אותו
    4. לפני שהתחלתי לחשוב על שרות איתותים , הרצתי את השיטה באתר , בחדר אופציות , בלי שאני אדע אתכוונותיי , ובלי ידיעה , או כוונה מראש.
    5. כשהוחלט להקים חדר איתותים , "שחקן מעוף " אילץ אותי להריץ 3 חודשים את השיטה כאילו זו עזרה רגילה ,ללא ידיעה של אף אחד .
    6. אם יש עוד שאלות , או אתה רוצה , אפשר לשלוח לך דוח מפורט , הוא נערך על ידי , ובמקביל , מהנדס באתר עוקב ורושם , ובמחשב של שחקן יש גם מעקב
    7. אני מכיר אותך הרבה זמן , וכבר יודע שאתה אוהב , או רוצה , או צריך להציק , תרגיש חופשי הכל שקוף , ויש עשרות חברים שמאכסנים בנייד את האיתותים , אתה יכול לשאול גם אותם
    8. אם יהיו שאלות אשמח לענות
    שמעון

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות