x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 15

נושא: מתבקשים לרשום משוב , או תגובות לשיפור רמת היחסים , העבודה , והתשואות, ורעיונות

תצוגה בשכבות

מתבקשים לרשום משוב , או תגובות לשיפור רמת היחסים , העבודה , והתשואות, ורעיונות

שבת שלום לכל החברים , מנוחה שלווה אחרי שבוע סוער , ולפני שבוע יותר סוער. 18.05.2012
    1. הנני פונה אליכם בבקשה מיוחדת על מנת לשפר את השרות , הרווחיות , את הבנת הנקרא בננו , את שיטת האיתותים , הרכבם , יעדים , סטופים וכניסות חוזרות לטריידים , וכן הצעות ייעול.
    2. הייתי מאוד שמח לקבל משובים , תלונות , טענות , הן חיובי והן שלילי
    3. זה דלק למאותת {שזה אני שמיקרה} , עלכם לדעת שמושקעת עבודה ומחשבה רצינית לפני כל כתיבת סקירה , אין אני חף מטעויות , או תחזיות , ויש מיקרים
    שיש ניגוד בין שיטות שונות ולי קשה להתייחס לשיטות אחרות משלי .
    4. בשיטה שאני עובד מופעים סימנים ואיתותים , ולא כל הזמן מייחס להם את החשיבות הראויה , כי יש פרמטרים אחרים שמשפיעים עליי יותר לקבל החלטה.
    5. לפעמים רמז קטן שלכאורה לא נחשב , בעצם הופך את התחזית או כוון הסקירה בכלל.
    6. קבלת החלטה על כוון בטוח אינני יכול או מוסמך לקבוע , ולכן משתדל לתת את 2 האפשרויות , ונכון שבשבוע האחרון הושפעתי יותר לכוון הלונג , מאותה סיבה של הצטברות נתונים.
    7. גם היום אני מצהיר שאינני מבין את הסיטואציה שהמעוף נימצא , בניגוד לפוזיציית האופציות במפה , בהשוואה למצב השוק.
    8. כמובן שאני רואה את ענף התקשורת , וכן את מר' דנקנר , וכן את מר תשובה
    זה לא נעלם מעיניי , אך לא מסתדר לי עם מצב האופציות ומצב הכתבנים .
    9. נכון לשעה זו ולמפה האחרונה שפורסמה הכותבים מופסדים 336 מיליון ,
    ואולי אני טועה או לא מחשב נכון , העניין הזה לא נותן לי מנוח.
    10. הזכרתי את חודש מאי המשוגע , ולנו הקהל מי שזקוק ללונג {כמוני} מסרב להאמין
    שמאי יסיים כך .
    11. רק דוגמא קטנה אם המעוף ירד 99 נק' מהגבוה { 1175 עד 1076 רמה חשובה ביותר היסטורית } סגירה בנמוך חודשי , נשאלת השאלה , למה הפקיעה לא תהיה
    100 נק' נמוכה מהפקיעה האחרונה {1156 = 1056} סתם עוד רעיון.
    12. לפי הבנתי היום חול אמור לתקן חזק למעלה כי גם הם ירדו לרמות מסוכנות ,
    ומה שמשפיע לגבי יום ראשון ארביטראג' גבוה שלילי חזק
    1.24%--.
    סקירה מורחבת תירשם במוצאי שבת
    בתודה מראש אמסלם שמעון
    בבקשה לא להתעצל , תרשמו חופשי מה שמפריע ומה שמועיל , גם אלה שלא מבינים.
    נערך לאחרונה על ידי shmon_am, 18.05.2012 בשעה 12:11

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות