x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 15

נושא: מתבקשים לרשום משוב , או תגובות לשיפור רמת היחסים , העבודה , והתשואות, ורעיונות

Hybrid View

מתבקשים לרשום משוב , או תגובות לשיפור רמת היחסים , העבודה , והתשואות, ורעיונות

שבת שלום לכל החברים , מנוחה שלווה אחרי שבוע סוער , ולפני שבוע יותר סוער. 18.05.2012
    1. הנני פונה אליכם בבקשה מיוחדת על מנת לשפר את השרות , הרווחיות , את הבנת הנקרא בננו , את שיטת האיתותים , הרכבם , יעדים , סטופים וכניסות חוזרות לטריידים , וכן הצעות ייעול.
    2. הייתי מאוד שמח לקבל משובים , תלונות , טענות , הן חיובי והן שלילי
    3. זה דלק למאותת {שזה אני שמיקרה} , עלכם לדעת שמושקעת עבודה ומחשבה רצינית לפני כל כתיבת סקירה , אין אני חף מטעויות , או תחזיות , ויש מיקרים
    שיש ניגוד בין שיטות שונות ולי קשה להתייחס לשיטות אחרות משלי .
    4. בשיטה שאני עובד מופעים סימנים ואיתותים , ולא כל הזמן מייחס להם את החשיבות הראויה , כי יש פרמטרים אחרים שמשפיעים עליי יותר לקבל החלטה.
    5. לפעמים רמז קטן שלכאורה לא נחשב , בעצם הופך את התחזית או כוון הסקירה בכלל.
    6. קבלת החלטה על כוון בטוח אינני יכול או מוסמך לקבוע , ולכן משתדל לתת את 2 האפשרויות , ונכון שבשבוע האחרון הושפעתי יותר לכוון הלונג , מאותה סיבה של הצטברות נתונים.
    7. גם היום אני מצהיר שאינני מבין את הסיטואציה שהמעוף נימצא , בניגוד לפוזיציית האופציות במפה , בהשוואה למצב השוק.
    8. כמובן שאני רואה את ענף התקשורת , וכן את מר' דנקנר , וכן את מר תשובה
    זה לא נעלם מעיניי , אך לא מסתדר לי עם מצב האופציות ומצב הכתבנים .
    9. נכון לשעה זו ולמפה האחרונה שפורסמה הכותבים מופסדים 336 מיליון ,
    ואולי אני טועה או לא מחשב נכון , העניין הזה לא נותן לי מנוח.
    10. הזכרתי את חודש מאי המשוגע , ולנו הקהל מי שזקוק ללונג {כמוני} מסרב להאמין
    שמאי יסיים כך .
    11. רק דוגמא קטנה אם המעוף ירד 99 נק' מהגבוה { 1175 עד 1076 רמה חשובה ביותר היסטורית } סגירה בנמוך חודשי , נשאלת השאלה , למה הפקיעה לא תהיה
    100 נק' נמוכה מהפקיעה האחרונה {1156 = 1056} סתם עוד רעיון.
    12. לפי הבנתי היום חול אמור לתקן חזק למעלה כי גם הם ירדו לרמות מסוכנות ,
    ומה שמשפיע לגבי יום ראשון ארביטראג' גבוה שלילי חזק
    1.24%--.
    סקירה מורחבת תירשם במוצאי שבת
    בתודה מראש אמסלם שמעון
    בבקשה לא להתעצל , תרשמו חופשי מה שמפריע ומה שמועיל , גם אלה שלא מבינים.
    נערך לאחרונה על ידי shmon_am, 18.05.2012 בשעה 12:11

שמעון שלום
    אני נאמן קביע שקורא כל בוקר את הסקירות שלך מבקש להודות לך מאוד על ההשקעה שלך
    המשך להיות כמו שאתה רק שמור על יותר מנוחה ובריאות למענך משפחתך וכך גם אנו נהנה מהידע שלך
    ידוע שאינך נביא! אתה מביע דעה ולעתים גם מנמק אותה וכל אחד אחראי למעשיו וכמובן על כספו
    אני מקבל ומכבד את סקירותיך כמו שהם גם אם לפעמים יש פרטים שהם לא כל כך בהירים, אני מבין שאתה מבקש דוגמאות אבל הם זניחות ומיותר לדסקס אותם
    בבקשה תשתדל גם בפורום להופיע ולהביע יותר את דעתך ורבות בימים בהם אי הוודאות רבה
    יישר כוח המשך להיות כמו שאתה
    שבת שלום
    צביקה

לדעתי שער הפקיעה מיטבית 1130 לא ברח עדיין לשחקנים .
    עדיין תחת שליטה במחזורים כאלו .
    לדעתי לא אפשרי כלל עבורם להתגלגל ליוני . יותר פשוט להעלות את המעוף ליום/שעת הפקיעה ל1130 , ואחרי זה המבול .

בממוצע של עליות (נתונים מ01/07) משער סוף יום ה שבוע לפקיעה ועד לשער פקיעה מעוף עולה ב 2.3% (1107) בקיצון הגיע גם ל 9.2%+ למעלה ( שזה כמו ל1181)

שמעון ,כפי שציינת בסקירות קודמות , שחקנים התכוונו להתנדנד בין 1175 ל1120 ולשחוט אופצית שמנות , היו ב 1174 וכשירדו ל 1120
    באו 3 מכות מצריים (אג"ח נוחי ,שחור בחב תקשורת , ומימושים חדים בוול) וחתכו את הטכני לגזרים לכיוון מטה

שמעון שבת שלום,
    קודם כל יש לציין שאני מעריך מאד את העבודה הקשה שלך.
    מוזר לי שאתה מבקש שאנחנו הקטנים נעיר לך - אבל רצונו של אדם כבודו.
    1) לפי עניות דעתי, החוזק שלך ושל פינוקיו, הוא בזיהוי עצמת המגמה כשהיא מתרחשת. כלומר בכל רגע נתון השוק יכול לבצע שלוש פעולות בלבד
    דשדוש , תנועה קטנה ותנועה חזקה.
    החוזק שלך הוא ביכולת לזהות באחוזים גבוהים מתי מגיע תנועה חזקה - ולכן גם הסגנון של - אם פורץ מחיר מסוים (כלומר תנועה רצינית) ימשיך עד מחיר X - כלומר יכולת לזהות עד לאן המגמה תמשיך.
    זאתי החוזקה העיקרית שלך שמתבססת על ניסיונך העשיר במיסחר יומי ועל כך - תבורך.
    2) הסקירה היומית מעניינת מאד - אבל - מפת הפוזיציות מראה מה השחקנים רוצים ולא לאן השוק ילך. כוחם של השחקנים מוגבל מאד מאד.
    3) אסור להתעלם מהניתוח הטכני - אם סנופי מדשדש באזור 1300 ודקס 6200 אנחנו במגמת שורט ברורה !!! ייתכן יום ירוק פה ושם אבל ההסתברות ל 1050 גבוהה לאין שיעור מההסתברות ל 1140 נכון לרגע זה. ייתכן שביום שני המצב ישתנה - רק אם נפרוץ 1115....
    4) פקיעה אופטימלית או לא - לא מעניין לדעתי.
    5) אני מציע לך בסקירה להביא את הנתונים של - מפת פוזיציות, סטייה, ניתוח טכני - ולא לנסות לנחש מה יילד יום. יום חמישי היתה דוגמא טובה מאד - לא ניסית לנחש ולכן לא טעית, אבל הבנתי שנתת טרייד מצוין...
    שבת שלום שמעון....הכי חשוב - מה שאתה תמיד אומר - העיקר הבריאות כל השאר בונוס...

rema1
    אורח
    שלום שמעון, (נכנסתי שוב רק בגללך. אני באמצע צפייה בטניס משגע ואתה מפריע לי אבל מה לעשות?
    אני מתה על האתר הזה - לא יעזור דבר (וגם אתה. בזה אנחנו דומים אבל ......רק בזה)

מה שלומך?

למרות המריבות בינינו שהתחדשו לאחרונה LOL והגיעו לשיא כמו תמיד שאחריו בא איזה שקט ודממה אלחוטית
    ואח"כ יש כיף ושוב חוזר חלילה. וזה כל היופי............מה לעשות? אני זורמת לי למרות שאם זה היה מישהו אחר,
    תאמין לי המשטרה כבר היתה אצלו (יש לי קשרים אדירים, ואני ממש לא שקרנית. זה שאתה קורה לי ככה זה רק
    בעידנא דריתחא אני יודעת .....אגב ביקשתי אותך חברות אחרי שהשעת אותי מרשימת החברים שלך .....טוב תאשר
    לי בבקשה עד הפעם הבאה.....
    המריבות שלנו סוערות ברמה (אפילו עם ה X לא רבתי ככה LOL)
    (כרגע אתה גורם לי לצחוק וזה בריא)

הבנתי את הרמז ואני כותבת למרות שאני הדיוט בנושא (לפעמים אבל נדמה לי
    שאני מבינה ....LOL)

למדתי המון ועדיין לומדת מהקפיצות שלי hop in hop out וכן אתה צודק לפעמים התוכנה
    כאן מעצבנת ברמות (משהו לא מיישר אבל ניחא טכני עובדים קשה ולא אכביד עליהם)...

שמעון, לפני יום או יומיים אני שמתי לב שאמרת קולים בשעה שהכל היה אדום ונראת לי מגמה שלילית
    משום מה נראה תמוה לי שהתעקשת על ירוק וממש זה לא קרה. אשמח לקבל הסבר ואגב זו לא הפעם
    הראשונה שזה קורה......

לי לפי הידע שלי והבדיקה שלי האדום יימשך נראה לי שזה הפך למגמה תקן אותי אם אני טועה ואשמח על
    הסבר אני לא אוהבת שלא מנמקים לי. הכל אצלי צריך להיות מסודר והגיוני.

אגב אם יש מישהו שמופסד המון והוא קשור אליך בשירות האיתותים האם הוא יכול לפנות אליך ותדריך אותו
    קצת. אני ממש לא שואלת סתם.....אני לא יכולה וגם לא רוצה לעזור. אני הדיוט בנושא אופציות ובנוסף איני מחווה
    דעה אלא אם החומר ידוע לי 150%.

אני מבקשת אותך לא לכעוס. אתה ביקשת אני עונה ושואלת.

תודה שביקשת ונתת רשות לשאול.
    שאפו על ההשקעה ....
    בהצלחה
    שבש
    ד"ש בבית

נראה לי מה זה אתה צודק האדום ימשך חבל"ז
    והאנשים באתר מוטרדים מאוד.

יש לי שאלה ? .האם שחקנים הגדולים במעוף שכותבים את האופציות יש שליטה מוחלטת על המעוף לפי הפוזיציה שהם נמצאים או שיש כוחות שחזקים מהם וגם הם מפסידים לעיתים ...

ציטוט פורסם במקור על ידי wiyoeso צפה בהודעה
    יש לי שאלה ? .האם שחקנים הגדולים במעוף שכותבים את האופציות יש שליטה מוחלטת על המעוף לפי הפוזיציה שהם נמצאים או שיש כוחות שחזקים מהם וגם הם מפסידים לעיתים ...
    בעבר שלטו יותר, עם חודש - שניים בשנה בהם הפסידו. היום עם התנודתיות והתלות במקרו חיצוני וגם הפתעות פנימיות זה יותר קשה להם לכן היום הרבה פחות הולכים נגד השוק.

יש שחקנים גדולים , אבל יש גופים מוסדים שמחזיקים קרנות גידור , הם הרבנ יותר חזקים , יש קרנות נאמנות , יש מוסדיים , כמו פנסיה תגמלים , קרנות של ביטוח מנהלים , ויש תעודות סל , רגילות או ממונפות ועוד , לכל גוף יש אינטרס משלו , למשל המוסדיים אסור לכתוב פוטים אלה רק לקנות , יש גופים נטו שסוחרים רק באופציות , אבל גם להם צריך להיות הון לקניית נכס בסיס , לדוגמא הפעם , הקרנות סבלו מפדיונות מהציבור , הם זרקו סחורה , אבל לפני קנו פוטים להגנה מפני ירידות , ואז בא גל שני של מכירות תעודות הסל שחייבים להתכסות , וכך יצרו כדור שלג , שיצא משליטה לדעתי , אתה שכתבו אופציות לא חשוב מי , וכמה כולם מופסדים , או על האופציות או על הנכס בסיס {המניות עצמן}
    תשובה חלקית , מקווה שהבנת , אמסלם שמעון

שמעון נכבדי-
    שוב תודה על העבודה הקשה והאחראית, שאתה עושה עבור כולנו.
    בתור גולם מעו"ף, אני מתקשה לפעמים לדעת האם הכוונה לכתיבות או קניות.
    אני מקווה שאינני לבד, בבעיה הזאת. אך נראה לי שלפעמים ,בלהט המסחר, אין זמן להבהיר זאת, וההבדל ביניהם הוא כמו ההבדל בין לבן לשחור.
    אני מתכוונת בדבריי אלו- לכל המשתתפים במסחר, ולאו דווקא לשמעון.
    אתה נותן אגוזים לסנאית חסרת שיניים......שמתפללת שלפעמים, תהיה מעורב במסחר, עם כולם, יותר.
    לחדד את המגמה או לחזק את לבי /לב כולם , ולעזור בזמן אמת.
    אני יודעת שאתה מחוייב בראש וראשונה למנויים שלך, ולהשקעה שלהם. ומעריכה מאוד את מה שאתה עושה עבורנו, כל הזמן.
    כנראה שעלי להמשיך ולהתאמן ב" שפת שמעון" , כדי להצליח יותר.
    ולחזור ולשנן את השיעורים שהכתבת לנו לפני שנה .
    כי אתה מורה מוכשר.
    רק צריך לחזור כל הזמן על הכללים.
    כי הרצפה ישרה, ורק הרקדנית לא טובה.....
    נשיקות לפינוקיו.
    תודה על הכל.
    אילנה.

אילנה : קניית אופציה הוא קניה לכל דבר , והסיכון בא לאבד את מה שהשקעת !!!!
    כתיבת אופציה או כתיבה זה אותו דבר , אבל כאן ההבדל זה רכוש שאת אחראית עליו , עד הפקיעה , או לפניה אם
    הצלחת למכור אותו , הוא תמיד משתנה , אם עלתה האופציה את צריכה להוסיף מכיסך על מנת למכור אותה חזרה לקונה אחר , אם ירדה או נשחקה ההפרש נשאר בכיסך , תמיד יש עדיפות לכתוב אופציה {לא במיקרה קיצון כמו החודש פוטים} כי הרווח גדול יותר במידה והיא נשחקת {בדשדוש} או עקב עליה במדד , ערכה יורד , אופציות פוט בכלל נועדו להגן על תיק ההשקעות במידה והוא יורד אז הפוטים שקנית עולים , במעוף יש מינוף של פי 100 ולכן את יכולה לפצות את עצמך , על ירידה בערך התיק , ברווח מעליה מקניית הפוטים . אם לא הבנת תשאלי שוב
    תודה שמעון

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות