x

מציג תוצאות 1 עד 1 מתוך 1

נושא: סקירה ליום רבעי המשוגע

סקירה ליום רבעי המשוגע

1. קודם אציג הדמיה של פוזיציית שחקנים ע"י תמונות מוחשיות.

בקושי ניתן לראות את המספרים ארשום כאן
    1 . פדיון שגבו השחקנים 322 מיליון .
    2. הפסד להיום במדד 1090 282 מיליון , אני מתאר מצב של המיה במפת הפוזיציות , ולא משנה מי כתב אותה.
    3. הבהרה ראשונה הכתבנים רצו פקיעה סביב 1120 , ולא הם שגרמו לנזק של כל כך הרבה מיליונים
    4. מי שיכול לגרום זה רק גופים מוסדיים שהחזיקו מניות תקשורת ,
    ומיד כולם רצו להתפטר , נוצר סקוויז כי להגנתם הם רכשו פוטים
    ובכך גרמו לכדור שלג שיצא משליטה .
    5. אין לי ספק שנגרם נזק רב לכולם ויצא שכרו בהפסדו , גם הציבור רצה להתפטר ממניות התקשורת , דרך גופים מוסדיים , ולהם אין ברירה אלה לזרוק סחורה , היות ולגופים מוסדיים אסור לכתוב ,{או למכור} פוטים , וקבלו פדיונות הברירה היחידה היא לקנות פוטים ,
    6. לכתבנים הפרטיים , או לתעודות סל לא היה יד בדבר , התעודות פשוט ליבו את המגמה , על מנת להתכסות בנכס הבסיס , ולהיות שווים ,
    7. המגמה בעולם , אירופה עם כל הבלגן שלה , חודש מאי המשוגע ,השר כחלון שירד על ענף התקשורת , הכל ביחד הביא עלנו מכה לא צפויה .
    8. איך אני אומר אף פעם אל תגיד "לא יכול להיות" במעוף הכול יכול לקרות ודווקא מהר אינני מאמין שמישהו התכונן למצב כזה .
    9. זה לא יום להשערות ותחזיות , ניתן למעוף לומר את דברו .
    10. תחילה חשבתי שיש יד מכוונת לתרגיל , היום אני מבין שהכול יצא משליטה , כולל מכונות במסחר שבדרך כלל מלבים את המגמה
    11. לכן חברים יקרים נקווה לטוב לכולם , נחכה ונראה מה יבוא עלינו , כמובן שכרגע כולנו מצפים לתיקון מעלה , או להתגלגל בצורה נורמלית .
    12. לא יכול להאריך בהסברים כי אני כבר מאחר .
    ויש המון כאלה , אולי ארשום באיזה לילה הסברים מפורטים .
    תודה אמסלם שמעון גולד סיגנל
    1.
    נערך לאחרונה על ידי shmon_am, 16.05.2012 בשעה 18:07

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות