x

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 11 עד 14 מתוך 14

נושא: אג"ח טאו

PIRATE ידידי,

אינני מסכים עם תשובתך ל-ILEE בנוגע לטייקונים ומעליליהם, אולם ברשותך אדחה את תשובתי למחר...
    בכל מקרה, הסלט שהרכבת מגרינפלד,בן-חוב, נוחי-לנד,זיסר, גורביץ, שטיינמיץ (תעיף כבר את הבלוק המצבן ב-62.5) ואחרים קצת כבד לטעמי. אני מקווה שהתבלון שהוספת מאזן את ההרגשה. סומך עליך....

בנוסף, ביום-יומיים אחרונים אני נכנס קצת לציאט לחוש על מה מדברים החבר'ה. מה אגיד לך, שתי החברות שלנו (רמה ודנה) מתפרעות שם חופשי ומגיבות כמו סוחרות יום אמיתיות. מפחיד.
    אתה הסברת להם שהכל זה ח...., אני הסברתי לא אחת שזה הזמן לבלות על הגדר ובשורטים וזה לא עוזר. הן לא סופרות אותנו !!!

לילה טוב,
    אודי

rema1
    אורח
    dear udi

מה קורה לך? כנס ל chat ותהנה.

ברשותך אני מגיבה רק בשם עצמי - rema1

אשר ל "מגיבות כמו סוחרות יום אמיתיות" צר לי אותי ממש לא קלטת ממש לא.

באשר ל"מפחיד" אתה אולי מפחד אני לא.....

"אתה הסברת להם (להן תיקון) שהכל זה ח......וכו' או איך אומר Pirate ...blabla. ......לא הוא לא הסביר הוא
    קבע ויש הבדל בין השניים שים לב אודי יקר.....

ו..........."הן לא סופרות אותנו" הצחקת אותי כיף .....!!!u have made my day

good nite sweet dreams

Rr

שלום חברים, פיראט

דבר דבור על אופניו, ראשית מטרתי היתה להרגיע את החברים הצעירים לפני שיסתערו על הנייר עם סימני דולר בעיניים, ביקשתי להבהיר שאם אינך שודד ים מוסמך עם תעודות מוטב לך להתרחק. שנית לא השמצתי למיטב זכרוני שום אדם כל שכן 'טייקון' (אפילו החמאתי ללבייב רחמנא ליצלן), התרעתי מפני הגישה אותה מציג 'בן חוב' (הכינוי הנפלא של אודי) ולפיה מי שקנה אג"ח במחיר נמוך, אל לו לצפות לקבל את החוב בחזרה קל וחומר לנסות להרוויח וזה חידוש עולמי.
    "אל תשפוט אדם לפני שתגיע למקומו", מאחר וככל הנראה לא אקבל משכנתא של מיליון וחצי שקל עם הון עצמי של 15000 שקל לא אגיע לעולם למקומו, האם בשל כך אני מנוע מלחוות דעה על מעשיו?. ברור כי האחריות היא על נותן האשראי ובעניין המוסדיים שנתנו את הכסף אני שותף מלא לדעתך, דוגמא מהעת האחרונה ניתן למצוא בשרשור על דלק נדל"ן.
    לעצם הניתוח הוא כמובן ראוי ומתאפיין בגמישות מחשבתית אותה אני כה מעריך אצלך ולכן איני נוזף בך, נהפוך הוא, המשך להפרות אותנו ברעיונותיך המקוריים. יחד עם זאת להשליך את יהבך על מערכת המשפט הישראלית? מובטחות לך שנים ארוכות של כסף בסימן שאלה, ההשקעה המקורית והרווח אם בכלל יהיה, בסופן בעוד כחמש עשרה שנה ישאלו משקיעים צעירים כאן באתר, מי זה אילן בן דוב.

לא מאמינים? בוא נעשה סקר 'מי מכיר את יובל רן?'.

יום מוצלח
    ארז
    נערך לאחרונה על ידי ILEEAVIV, 15.05.2012 בשעה 09:32 סיבה: הגהה
    ​הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

הי ILEE,

אני כמובן מספיק ותיק ומכיר את יובל רן. האיום של בית משפט הוא הרבה מעבר לפסיקה. אתה כמובן יודע היכן יובל רן חי ומדוע. מעבר לכך, יצא לך פעם לבלות שנים בדיון משפטי (מול שופטים שרובם די תת רמה - ממש לא ברור לי איך הגענו למצב כזה). לדאבוני, הייתי צד להליך כזה (5 שנים) - לא מאחל את הסיוט הזה גם לאויבי.

לגבי סיפור המשכנתא - זוהי אינה המקבילה. אם תראה לבנק שאתה יכול לקנות בית, להשכיר את הבית ל-20 שנה למדינה (חוזה מותנה חתום) ושתוכל להחזיר את ההללוואה מהתזרים - אתה תקבל גם 100% משכנתא.
    מקבילה אף טובה יותר שגם אתה מכיר - ה-StartUps (שוב - מכיר ממקור ראשון). אחת מדרכי ההשקעה המקובלות (ברמת אנג'לים) הן הלוואת בעלים של המשקיע. אני מכיר רבים וטובים שקיבלו בתעשיית האלקטרוניקה השקעות 100X על כסף (ואף יותר מזה). כך שכל אחד מאיתנו יכול לקבל הלוואות עסקיות בתנאים כאלו.

ההבדל הוא שבנק/משקיע הם גופים עסקיים, הם מרוויחים ומפסידים בהתאם לאיכות השקעתם. מוסדיים לעומתם מרוויחים whatever happens. המצב הזה, בו המלווה לא נותן את הדין על מעשיו, מביא לאבסורד של הלוואות לא שקולות במינוף גבוה (הבעייה אינה במינוף אלא בבדיקת העיסקה).

לבסוף, לא הבנתי שהכתוב היה מחמאה (לא נראה כך ...). האמת, אין לי בעייה גם עם ביקורת, אך תמיד אשמח לראות אותה מנומקת (כפי שאני מקפיד לנמק את הנחותי/מעשי).

בברכה,

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות