x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: JP מורגן

Hybrid View

JP מורגן

הודיעה אתמול שהפסידה 2 מיליארד דולר בנגזרים וממה שאני מבין זה קרה בחודש אחד.
    השאלה שלי איך אפשרי להפסיד סכום שכזה? זה בלתי נתפס ולא הגיוני בכלל בטח לא לבנק
    בסדר גודל הזה.

ציטוט פורסם במקור על ידי חנן צפה בהודעה
    הודיעה אתמול שהפסידה 2 מיליארד דולר בנגזרים וממה שאני מבין זה קרה בחודש אחד.
    השאלה שלי איך אפשרי להפסיד סכום שכזה? זה בלתי נתפס ולא הגיוני בכלל בטח לא לבנק
    בסדר גודל הזה.
    חנן ערב טוב, הם גלגלו פוזיצייה מספר שנים אם ה-SEC לא היה פותח בחקירה באפריל זה היה ממשיך להתגלגל.

חנן, הסיפור כאן אינו ההפסד בנגזרים אלא המשחקים החשבונאיים. ההפסד במורגן לא נגרם בניגוד
    לכתוב בתקשורת בשבועות וגם לא בחודשים (ואני מודע לכך שרבים רשמו זאת בכותרת עיתונם). כל הרעיון
    הוא גלגול אינסופי בפוזיציה מבלי להכירה בספרים, וחודש אחד בו ההפסד היה חריג מהרגיל. חריג אך עדין
    נמוך ביחס להפסדי העבר. דמיין שבאסטרטגיה באתר אני מפסיד בחודש מסויים, מעביר את האסטרטגיה לחודש
    אחר, מפסיד גם בו וכך ממשיך עד אין קץ. אם תשאל אותי האם הפסדתי אענה שלא אע"פ שכמובן הפסדתי,
    וזה בדיוק המצב במורגן (והסיבה שסגרנו את אסטרטגיית מרץ בהפסד). יש מקרים חמורים מאלה בוול-סטריט,
    ובראשם התנהלות גולדמן זאקס כשהשאלה היא כמה להטוטנים רואי החשבון שלך ולא באמת מהו ההפסד
    בתיק.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות