הי פיראט
תודה על תגובתך המהירה
אני מעתיק תמליל צאט עם אלון פיאדה מלפני כשלושה שבועות והתיחסותו למחיר יעד
(20:26) admin:ולא לשכוח את דלק נדלן בבקשה
(20:26) אלון פיאדה:ואני לא מכיר הרבה אנשים שיכולים לומר בבטחון מלא כי ניתן להבטיח אפס טעויות ב- 20 ניסיונות - גם אם לוקחים ניירות בסבירות גבוהה לתשלום
(20:26) עמית1:וולא לשכוח, סקירה כללית על שוק האג"ח, תודה
(20:27) אלון פיאדה:וחשוב להבין אין כזה דבר בטוח לחלוטין, אם היה בטוח לחלוטין לא היה נסחר בתשואה עודפת מלחתחילה
(20:29) אלון פיאדה:וכמובן שניתן להרחיב את היריעה, אך הסכם את הנושא רק בכך - שעל מול החלופות (ומייד נגיע לאחת כדוגמת דלק נדלן - כן אני יודע שזה מפתיע) כנראה שאין זו האסטרטגיה הנכונה
(20:29) אלון פיאדה:ואך זה כמובן רק דתי!
(20:30) danben68:ותודה אלון
(20:30) אלון פיאדה:ובנוגע לדלק נדלן
(20:30) אלון פיאדה:וכרגע עוד אין הסכמה, אך ניתן לדבר על מה שסביר...
(20:31) אלון פיאדה:ומחיר של בין 50-60 אגורות לשקל סביר בהחלט, כנראה יותר לכיוון הרף העליון - וזה בהנחה של הסדר
(20:31) אלון פיאדה:והאם יהיה הסדר?
(20:31) אלון פיאדה:ולדעתי כן, אך כמובן שאין בטחון של 100% - זהו פשוט התרחיש הסביר
(20:32) אלון פיאדה:וסביר מכיוונו של תשובה - שאולי צריך להכניס את היד לכיס אך יודע כי סיים את הפרשייה ולא צריך להגרר לבתי משפט (שם הסכום יהיה לא ידוע) ופותר את בעיית המימון להמשך ואף "מציל את שמו" למרות כי על פניו נראה שהדבר ירד מסדר היום (ודווקא בגלל התגליות הגדולות והפוטנציאל להמש
(20:33) אלון פיאדה:ולהמשך...
(20:34) אלון פיאדה:ולדעתי כל מחיר שמתחת ל- 40 אגורות שווה קנייה, אך את זה אמרתי גם לפני הירידות האחרונות שהיו בסדרות של דלק נדלן
(20:35) אלון פיאדה:ומהצד של מחזיקי החוב - החזר של 60 אגורות לשקל זה טוב יותר ממה שיקבלו אם וכאשר יחליטו ללכת ראש בראש - גם בתרחיש האופטימי של בית משפט - ובלי להתחשב בזמן לקבלת התזרים
(20:35) אלון פיאדה:ואז נכון שיש מי שיגידו לקח את המקרה כדוגמה - רק שאותם אנשים שוכחים כי ההשפעה על תשובה אינה קיימת כלל
(20:36) אלון פיאדה:ורק הם יפגעו מכך בסופו של דבר
(20:36) אלון פיאדה:ולא תשובה
(20:36) admin:ולמה לתשובה לשלם משהו אם בכל מקרה הוא מגייס מהמוסדיים שיש להם זכרון של דג זהב?
(20:36) אלון פיאדה:וזה לא דומה למקרה של אפריקה - שם חדלות היתה גומרת את העסקים של לבייב, כן מדובר בחברה שהופרדה ולכן אינה פוגמת בהיקף הרחב
(20:37) אלון פיאדה:וזו בדיוק הנקודה
(20:37) אלון פיאדה:והאם יש מישהו שמאמין כי המוסדיים באמת לא השתתפו בהנפקת חוב של חברות הגז? לא ראלי לחלוטין

מהיכן הפערים בינכם נובעים לדעתך (חוץ מזה שאתה מעיד על עצמך פאסימיות
שבוע טוב