x

עמוד 6 מתוך 13 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 51 עד 60 מתוך 127

נושא: אגח קרדן אןוי

ואני חשבתי שבגלל הביקורת האוהדת שלי האגחים קפצו ... . איזו אכזבה.

אכן, אולי אתה צודק ...

בברכה,

בהנחה שאכן החברה תיקנה ובהנחה שאכן הדירוג ירד ל D בדרך (בגלל הקניות), האם זה זמן טוב לקנות? האם לא כדאי לחכות למכירות שיהיו בגלל ההורדה ל D ? אני יודע שזה שיקולי מסחר והערכות בלבד אבל בכל זאת דעתכם ?

הי reem,

היה תהליך דומה באורד. שם לא קרה כלום, אך שם הסידרה קטנה מלכתחילה. לדעתי, כבר כמעט ואין מוסדיים "מוגבלי דירוג" בנייר ולכן לדעתי הורדת הדירוג לא תשנה דבר.

בברכה,

הורדת הדירוג הגיעה דיי מהר אבל עדיין לא D :-)

http://www.calcalist.co.il/markets/a...577305,00.html

הורדת הדירוג של S&P מעלות דווקא מסייעת לקרדן

http://www.globes.co.il/news/article...did=1000766682
    דומה לדברים שנכתבו כאן.

כן,

אני לא כל כך מסכים עם הכתבה (המוסדיים כבר מזמן יצאו מהנייר). אך העיקרון נכון - הרגולטור מסתמך על גוף עסקי - מצב שכזה הוא מגוחך וגורם לעיוותים מטורפים. מה עוד שגופי הדירוג הם בתכלס גופים פוליטיים ולא גופים מקצועיים (למרות שהם מתיימרים להיות כאלו).

בברכה,

המוסדיים כבר מזמן יצאו מהנייר
    טעות, הרבה מוסדיים יצאו אתמול ולראיה המחזור המטורף של 30 מיליון
    העליות היו בגלל שקרדן עצמה עטה על המכירות המטורפות ורכשה מכל הבא ליד(בדיוק לפי התוכנית שהם פרסמו)

תקראו לזה איך שתקראו אבל אתמול קרדן עשתה תספורת למשקיעים שלה
    נערך לאחרונה על ידי newbie, 18.07.2012 בשעה 11:00

אתמול קרדן עשתה תספורת למשקיעים שרוצים תספורת או חייבים (כי הדירוג ירד והם חייבים למכור), אם אתה משקיע נבון תהיה בצד הקונה, בדיוק כמו החברה עם כל הסיכונים שבכך.

אתמול קרדן עשתה תספורת למשקיעים שרוצים תספורת או חייבים (כי הדירוג ירד והם חייבים למכור), אם אתה משקיע נבון תהיה בצד הקונה, בדיוק כמו החברה עם כל הסיכונים שבכך.
    לא להאמין שיש עוד אנשים שמגבים חברות כאלה, אין לי כבר מה להוסיף

במקרה הזה אני לגמרי בדעתו של newbie (אהבתי את הניק).

רכישות מאסיביות של האגח בזמן שערך הנכסים מדרדר וישנה בעייה תזרימית חמורה בעתיד הקרוב זו תספורת לכל דבר ועיניין ובעיקר חוצפה.
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות