x

עמוד 2 מתוך 13 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 127

נושא: אגח קרדן אןוי

למישהו יש מושג למה השחיטה לקראת הסוף באג"ח א? סגרו על כמעט 7 אחוז למטה
    האם האג"חים מתחילים להתנהג כמו אופציות?

rema1
    אורח
    dear redarmy
    לשאלתך אשיבך אגחים מסוכנים יותר מאופציות בעיקר
    לאלו שלא מבינים את הנושא.
    עניתי רק על החצי השני על הראשון שאל את
    pirate & udi

המשך יום נעים

בנוסף עצה : גם אם אתה מקבל תשובות בבקשה בדוק לעומק

אגחים מסוכנים יותר מאופציות בעיקר
    לאלו שלא מבינים את הנושא.
    לא נראה לי אפשרי מאחר ולאופציות יש מינוף להבדיל מאג"חים אבל אולי מישהו קצת יותר מומחה ממני יכול להבהיר את הנקודה?

rema1
    אורח
    hey again

Gimani עזר לי........
    ניסיתי לדלות מידע, טוב זבל זבל.
    מכרו נכס כנראה לא במחיר מציאה.

תמשיך הלאה עם pirate & udi
    אבל תכתוב להם שאתה רוצה ניתוח מעמיק

המשך יום נעים

שלום
    מכיוון ששמי הוזכר אני אעמיד דברים על דיוקם. אינני מכיר או עוקב אחר החברה, כיוון שנשאלתי ביצעתי חיפוש קצרצר ולא מצאתי סיבה קונקרטית לנפילות. יכול להיות שהחליטו שהמחיר על הנכס אינו מספק, אולי עכשיו מעכלים את הדוחות שפורסמו ואולי פשוט יש אפשרויות אחרות קורצות יותר. הניחוש שלי טוב כמו שלכם.
    דרך אגב למרות קופת המזומנים הגדולה עד הרבעון הראשון של 2014 קרדן תאלץ לשלם כ 190 אירו למחזיקי האגח מה שיכול להצריך מימוש נכסים.
    בקשר להתנהגות האגח הספציפי הזה ובכלל אגחי זבל דווקא יש לי מה מה להגיד.
    לפני שמתעסקים עם אגחי זבל חייבים להבין כיצד מתנהגים. מצד אחד הן יכולים להישאר באותו שער הרבה זמן עם מחזור מסחר אפסי, מצד שני הם יכולים לזנק עשרות אחוזים בשניות.
    כמו כן עקב דלילות המסחר בניגוד לאופציות העליה/ירידה לא תהיה רציפה והיא יכולה אף לקרות בקפיצות של עשרות אחוזים עקב מרחקים עצומים בין קונה ומוכר.
    כל אדם שמנתח אגח ובוחר להשקיע בו מניח מספר הנחות יסוד לגבי האגח. כל עוד אחת מהנחות היסוד לא השתנתה צריך להתעלם משינויים בשער הנייר. בסופו של דבר אם צדקת בהנחת היסוד שלך אתה תראה רווח.
    דוגמה טובה לכך היא מה שהתרחש לאחרונה באגחי סקיילקס. לפני העסקה האגחים סבלו מירידות קשות ללא סיבה ממשית (לא היה שום שינוי מהותי מחודש שעבר ), מי שפעל מתוך פאניקה מכר ומי שנהג בהגיון (למרות שזה קשה לראות ירידות של עשרות אחוזים) יראה רווח.
    זה לא שאני מנסה להגיד שצריך להישאר האגח מסויים למרות הירידות אבל תמיד צריך לבחון את עצמך והנחות הבסיס שלך ובעיקר לנהוג בתבונה.
    אומנם זה לא משפט שלי אבל לא נראה לי שארז יתנגד שאני אשאיל אותו, פשוט נראה לי מתאים
    קחו סיכונים בהגיון
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

שלום חברים,

מצב החברה בכי רע, שווה בדיקה לעומק. חברנו PIRATE הבטיח זרקור, נמתין בסבלנות.
    באופן כללי דוח החברה לרבעון הראשון היה לא טוב ובו הפסידה 14 מ' אירו, בעיקר בפעילות הפיננסית שלה.
    כפי שנאמר, החברה פירסמה ב-12/2011 תוכנית לרכישה אג"ח א' ו-ב' בסך כולל של 50 מ' אירו (250 מ' ש"ח).
    האמת היא שהיא כבר עברה את התוכנית, אולם ביום 30/5 העבירה 75 מ' ע.נ. אג"ח א' לצד ג' כנגד הלוואה.
    אם נסתכל על הנטו, מחזיקה כיום 250 מ' ע.נ. אג"ח א', כלומר לא נשאר עוד הרבה בשר בתוכנית הראשונית.
    בכל מקרה, אג"ח א' נפל בחודש האחרון בכ-20% ואג"ח ב' נפל בכ-30%.
    שימו לב, בשלושת השבועות שלפני פרסום דוח רבעוני אסור על החברה לקנות את הניירות שלה (להלן: מידע פנים).
    שועלי השוק מבינים זאת היטב !!!!
    בימים האחרונים (אחרי הדו"ח) חזרה החברה לקנות ולכן ראינו את "קפיצת החתול". היום חזרו הירידות ואין בולם.
    תשומת לב, למצגת שפירסמה החברה יחד עם הדוח.
    מרמה של 85 מ' אירו בסוף רבעון ראשון, ותזרים לאורך השנתיים הקרובות, תגיע לרמה של 8 מ' אירו בלבד ב-3/2014. גבולי מאד וזה אחרי מימושים וכו'.
    אחרי 3/2014 עוד ישאר מעל 300 מ' אירו לתשלום אג"ח (לדוג' אג"ח ב' - עוד 6 תשלומים של 40 לשנה עד 2020).
    בקיצור, אלוהים גדול.

בברכה,
    אודי

אהלן אודי וג'ימני

ג'ימני אני לא חושב שמדובר באג"ח זבל(גם מבחינת הדרוג, גם מבחינת המחיר וגם מבחינת החבר'ה עצמה) אומנם מצב החברה לא מלבלב אבל עדיין הם לא הגיעו לשם.תקנו אותי אם אני טועה...

אודי

אם מה שאתה אומר נכון ועד 2014 יהיה להם כסף לתשלומים אז כאשר מדובר באג"ח א שלהם כבר אתה מכסה מעל 80 אחוז ממה שאתה משלם היום כך שמדובר בסיכון סיכוי טובים מאוד לפי דעתי, כך שהמצב מבחינת אג"ח א סביר למחיר היום, לגביי אג"ח ב כך שאין לי מושג.

פיראט איפה אתה???

ציטוט פורסם במקור על ידי redarmy צפה בהודעה
    ג'ימני אני לא חושב שמדובר באג"ח זבל(גם מבחינת הדרוג, גם מבחינת המחיר וגם מבחינת החבר'ה עצמה) אומנם מצב החברה לא מלבלב אבל עדיין הם לא הגיעו לשם.תקנו אותי אם אני טועה...
    "אגח זבל" זה השם של קבוצת האגחים הלא מדורגים שנסחרים בתשואות גבוהות. עד 2008 רף הכניסה לחבורה עמד על כ 10% תשואה, היום הדירוג הפסיק לשחק תפקיד (ובצדק) והרף כבר שואף ל 20%.
    שלא תבין אותי לא נכון, אגח זבל זו הגדרה לקבוצה של אגחים בתשואה גבוהה ואינה מכוונת לתיאור אגח ספציפי. התיק שלי מורכב רובו מאגחי זבל משום שזה מתאים לאופיי כמשקיע.
    כמובן שהשם לא הגיע סתם ואכן מדובר בהרבה זבל, אך גם בערמות של זבל אפשר למצוא זהב, רק צריך לדעת לחפש.
    לגבי האגח של קרדן אתה צודק שעד סוף ספטמבר 2014 תהיה כבר עם 80% מהקרן (בהנחה של תשלום), אך לאור ביצועי החברה העלובים וירידת הערך החדה, הייתי נזהר מכניסה לאגח זה. כמו שפיראט נוהג לומר יש אגחים טובים ממנו בתשואה דומה.
    נערך לאחרונה על ידי gimani, 05.06.2012 בשעה 19:59
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

אגח זבל" זה השם של קבוצת האגחים הלא מדורגים שנסחרים בתשואות גבוהות
    הם דוקא כן מדורגים אבל בכל אופן הבנתי את כוונתך

יש אגחים טובים ממנו בתשואה דומה
    אשמח לשמוע על כמה כאלה שבאמת מכסים יותר מ-80 אחוז מההשקעה עד 2014 ואף יותר

שלום REDARMY,

אנסה להסתכרן לקו המחשבה שלך ונראה אם הבנתי - אתה אומר שהיום אתה קונה ב-80 אג', במהלך השנתיים עד סוף רבעון ראשון 2014 אתה מקבל חצי קרן+ריבית=סה"כ נניח 80% ממה שהשקעת, משמע 65 אג'.
    האם לזה התכוונת???
    בהנחה שלכך התכוונת, אתה גם יוצא מנק' הנחה שתוכל למכור את האג"ח אחרי 3/2014 באותם 80 אג' שקנית דהיום. נכון ??

ברשותך, אשאל אותך שאלה פשוטה - אם אתה יודע שאחרי המבול (להלן: התשלום שתקבל) מחכה סדום ואמורה (להלן: קופה ריקה) האם לדעתך המחיר של אג"ח א' יאפשר לך למכור אותו ב-80 אג' ??
    מסופקני.

אומנם נכונה האימרה: "פריירים לא מתים אלא רק מתחלפים" אבל בכל זאת....

בברכה,
    אודי

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות