אני מקוה שנוחי לא קורא אותך פיראט אחרת הוא כבר מזמן תולה את עצמו.
אז ככה
לא עושה ולא אעשה את זה מאחר וזה מיותר, שווי של חברת אחזקות לא משלם את האג"חהטיעון הזה נכון לשווי סחיר, הרבה פחות לשווי נכסי. כלומר - אני טרחתי וביצעתי שיערוך נכסים. בשביל לטעון טענה כזו, מן הראוי היה לטרוח ולהראות ולהראות מהו השווי הנכסי של החברה לשיטתך.
1.לפי חוקי החברות, אין זה מספיק
חוקים נועדו כדי להפר אותם.נוחי טוען שיש בקופה עכשיו כסף עד 2015 והחוק הזה יכול לתפוס בלמפה(זה לא מה שיפיל אותו).
2. למה אתה חושב שאי אפשר? הרי את מחזיקי האג"ח של פיתוח הוא הרגיע עם מכירת כת"ש, עכשיו הוא צריך למכור עוד אחד מהענפים שלו כדי להזרים כסף כלפי מעלה(כולל דרך פיתוח).אישית אני חושב שיהיה לו הכי קל ונכון לעשות את זה בדסק"ש ולאוו דוקא עם המיזוג המדובר עם כור(הרבה עיניים יפתחו על מהלך כזה) אני דוקא הייתי יותר הולך על מכירה של שופרסל או סלקום(אני יודע שזה מפתיע, הרי מי יגע בסלקום בימים אלה ובשופרסל קרה משהו לפני מספר חודשים שביטל את המכירה) ואפילו שניהם גם אם הוא יצטרך להתפשר טיפה על המחיר מה שיגרד לו כמה מיליארדים גם על מנת להרגיע את מחזיקי האג"ח של דסק"ש וגם כדי להזרים כסף כלפיי מעלה.
כמובן הכל בתיאוריה כן?
3.לא אני ולא אתה יודעים מה יקרה אז הסעיף הזה מיותר לדיון תסכים איתי.
4.שוב פעם לא רוצה להכנס להערכה של חברת אחזקה...
5.לא התייחסתי אבל אני לא עובד של נוחי כדי להתחיל לחשוב על כל הפתרונות, שיביא כסף מהבית גם טוב.
בכל מקרה, לטובת מחזיקי האג"ח של נוחי בחברותיו אני מקוה שהבחור קצת יותר אופטימי ממך
שבת שלום