x

עמוד 8 מתוך 9 ראשוןראשון ... 6789 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 71 עד 80 מתוך 86

נושא: אידיבי ג

אני מקוה שנוחי לא קורא אותך פיראט אחרת הוא כבר מזמן תולה את עצמו.

אז ככה

הטיעון הזה נכון לשווי סחיר, הרבה פחות לשווי נכסי. כלומר - אני טרחתי וביצעתי שיערוך נכסים. בשביל לטעון טענה כזו, מן הראוי היה לטרוח ולהראות ולהראות מהו השווי הנכסי של החברה לשיטתך.
    לא עושה ולא אעשה את זה מאחר וזה מיותר, שווי של חברת אחזקות לא משלם את האג"ח

1.לפי חוקי החברות, אין זה מספיק
    חוקים נועדו כדי להפר אותם.נוחי טוען שיש בקופה עכשיו כסף עד 2015 והחוק הזה יכול לתפוס בלמפה(זה לא מה שיפיל אותו).

2. למה אתה חושב שאי אפשר? הרי את מחזיקי האג"ח של פיתוח הוא הרגיע עם מכירת כת"ש, עכשיו הוא צריך למכור עוד אחד מהענפים שלו כדי להזרים כסף כלפי מעלה(כולל דרך פיתוח).אישית אני חושב שיהיה לו הכי קל ונכון לעשות את זה בדסק"ש ולאוו דוקא עם המיזוג המדובר עם כור(הרבה עיניים יפתחו על מהלך כזה) אני דוקא הייתי יותר הולך על מכירה של שופרסל או סלקום(אני יודע שזה מפתיע, הרי מי יגע בסלקום בימים אלה ובשופרסל קרה משהו לפני מספר חודשים שביטל את המכירה) ואפילו שניהם גם אם הוא יצטרך להתפשר טיפה על המחיר מה שיגרד לו כמה מיליארדים גם על מנת להרגיע את מחזיקי האג"ח של דסק"ש וגם כדי להזרים כסף כלפיי מעלה.

כמובן הכל בתיאוריה כן?

3.לא אני ולא אתה יודעים מה יקרה אז הסעיף הזה מיותר לדיון תסכים איתי.

4.שוב פעם לא רוצה להכנס להערכה של חברת אחזקה...

5.לא התייחסתי אבל אני לא עובד של נוחי כדי להתחיל לחשוב על כל הפתרונות, שיביא כסף מהבית גם טוב.

בכל מקרה, לטובת מחזיקי האג"ח של נוחי בחברותיו אני מקוה שהבחור קצת יותר אופטימי ממך

שבת שלום

נראה לי שאפשר לסכם את גישתך במילותיו של המשורר הלאומי שלנו - ברי סחרוף
    "באמונה עיוורת, אני צועד על פי תהום"
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

ג'ימני
    אם היית מכיר אותי היית יודע שאני ואמונה לא הולכים ביחד
    אולי אני אטעה בסוף ויאכל את הכובע אבל תלמד לכבד דעה ששונה משלך, למרות שאתה בטוח שאתה כל כך צודק.

שלום חברים,

GIMANI - האם המשורר הלאומי שלנו לא התכוון, בעצם, לכל העולם הכלכלי-קפיטליסטי של ימינו??

האם אתם שמים לב שאנחנו מסיימים כבר דף 8 בענייני נוחי-לנד. אפשר לחשוב שהוא משלם לנו כמה גרושים בשביל לשמור אותו בתודעה.
    וכמו שידידי PIRATE אומר לא אחת, יש מלא דברים איכותיים (ומסוכנים) יותר ואנחנו מבזבזים את זמננו על פירמידה שהיא פאסה (והלוואי בשביל כולנו שאני טועה).

חג שמח,
    אודי

rema1
    אורח
    dear Udi
    Dear Pirate

ככל שדשים בנושא מבינים אותו יותר.

אני מזמן גורסת כי נ. דנקנר התפרס על יותר מידי שטחים (טוב הוא הולך רק בגדול מאגלומן)

תפסת מרובה לא תפסת (שילך למקובל עובד אלילים שכמוהו לא אוהבת את ההתייחסות שלו לדת,
    שונאת מהתחלה, ובשביל מה צריך לפרסם ברבים לפעמים הצינעא יפה......)

צר לי אינך טועה - עצם ההופעה ב TV מעוררת אי אימון !!!!! ואכן הלוואי היה שלא טעינו כי יהיה בלאגן שלא קשור
    אלי למשל כי אני מעולם לא השקעתי אצל האיש (קראתי את המפה אולי בגלל אי הערכתי לכל המשפחה....סורי)

חג שבועות שמח

פאסה, לא רלוונטי ועוד וכאלה כינויים ואחרים שהדבקתם לאיש שהוא אם תרצו או לא בינתיים האיש החזק במשק הישראלי.

עדכון קטן:
    http://maya.tase.co.il/bursa/report....port_cd=738088
    http://maya.tase.co.il/bursa/report....port_cd=738084

בינתיים עומד במילה שלו, גם קונה חזרה אג"חים וגם מגדיל אחזקות בכסף פרטי.האג"חים השלימו כבר עליה של למעלה מ-20 אחוז מאז שהוויכוח התחיל

נמשיך לעקוב

שלום REDARMY,

נדמה לי שפה לא ראית ויכוח בין הפעילים בפורום, אלא די תמימות דעים לגבי הקשיים העומדים בפני "האיש החזק במשק הישראלי" כדבריך.
    ואם אתה כל כך מאמין (וזה בסדר) הנה הבוקר יש לך הזדמנות להצטייד בכמות נוספת על רק ירידות השערים החריפות (עד 15%) בחלק מהאג"חים, במיוחד אלה
    שהיום זה יום האקס בתשלום קרן/ריבית (להלן: אחרי התשלום כרגע אין לנו יותר עניין ואולי אמונה בעתיד).
    דבר נוסף, שעליו אני חוזר שוב ושוב, תחשוב על כך שהקניה החוזרת (אחז' 100, פיתוח 150 ועוד בשאר הבנות) מרוקנות את הקופה ומהוות בעצם תספורת לכל דבר ועניין.
    כנ"ל לגבי קניית המניה ע"י החמולה - יתכבדו נא להעניק הלוואת בעלים לחברה (הנחותה לעומת האג"ח) ובכך יעצימו את הקופה לתשלום החובות.

בברכה,
    אודי

למה אגח ג' הצמוד התחיל היום ב 79.24 (אקס) ? אתמול נסגר ב 98.5 שולם רק 4.4% ריבית
    לעומתו אגח ה' הלא צמוד (גם הוא אקס ל 33%) התחיל במחיר נורמלאי רק ירידה של הריבית ו5% אחרי זה השוק הוריד אותו במחיר.

מישהו יודע למה ?

הי reem,

כי מישהו (דפוק) החיל חוקים שונים על אגחי שנמצאים במדדים ואגחים שאינם. אגחים הנמצאים במדדים מותאמים רווח הון כולל (ג) ואילו אגחים שאינם נמצאים במדדים מותאמים ריבית בלבד (ה). ברור שלחברה שם למעלה אין הרבה מה לעשות אז הם משחקים ...

בברכה,

הפנו אותי לחוות דעת חיצונית על אגח IDB אחזקות. לכל המעוניין, http://talkingvalue.com/?p=4152

בברכה,

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות