x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 86

נושא: אידיבי ג

Hybrid View

gimani
    ברגע שאתה מתעטש אתה ישר לוקח אנטיביוטיקה?
    למה אתה רוצה שהבן אדם יבקש הסדר כשיש לו כסף ל-12 חודשים הקרובים? למה להתנבא מה יהיה אחרי זה?
    נראה לי בגלל ההסדרים של לבייב ותשובה אנשים רואים שחורות בצורה מוגזמת בתקופה האחרונה וזה גם מה שגורם לנפילה החדה הן במניות והן באג"חים של אידיבי.

אגב למען הסר ספק, אני לא מדבר מפוזיציה ואין לי שום קרבה לנוחי.

ציטוט פורסם במקור על ידי redarmy צפה בהודעה
    gimani
    ברגע שאתה מתעטש אתה ישר לוקח אנטיביוטיקה?
    למה אתה רוצה שהבן אדם יבקש הסדר כשיש לו כסף ל-12 חודשים הקרובים? למה להתנבא מה יהיה אחרי זה?
    למה שאתה קורא עיטוש אני קורא סרטן, אתה לפחות צודק בזה שאנטיביוטיקה לא תעזור פה.
    לבייב ביקש הסדר כשהיה מספיק כסף בקופה לעוד שנתיים. חדלות פירעון אמורה להגיע כשהחברה מבינה שלא תצליח לשרת את חובה, לא כשנגמר הכסף.
    לצערי בניגוד לדעתו של אודי נראה לי שהסדרות הארוכות יתקשו לעצור תשלומים בטענה של העדפת נושים (משהו שלמרות שקורה הרבה קשה מאוד להוכיחו בבית משפט), דבר שבסופו של דבר יפגע במשקיעים.

רמה
    אומנם קשור לשירשור אחר אך כמו שהחבר פיראט כתב כנראה שיש פה נסיון השתלטות שבסופו יוכרז חדלות פירעון בסאני והסדר בסקיילס. במקרה שזה המצב המחיר הנוכחי של באגחי ז' וט' של סקיילס בהחלט קורץ.
    אני באופן אישי נתתי פקודת trailing buy שאמורה לצאת לפועל ברגע שתתהפך הנפילה באגחים.
    נערך לאחרונה על ידי gimani, 24.05.2012 בשעה 22:23
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות