x

מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נושא: אוכף קנוי על מניות שלפני דוחות והודעות משמעותיות

אוכף קנוי על מניות שלפני דוחות והודעות משמעותיות

שחקן שלום,

מספר שאלות:

1. מהו טווח פקיעת האופציות המומלץ לאסטרטגיה זו ?
    2. מהו יעד הרווח הריאלי שניתן להציב ?
    3. מהו אחוז התנודתיות המינימלי שאפשר לגזור ממנו רווח ?
    4. למרות שכמובן אבדוק בעצמי האם יש לך "בשלוף" רשימת מניות שהיסטורית מגיבות בתנודתיות לדוחות כספיים ?
    5. זו נשמעת לי אסטרטגיה מעולה אם פוטנציאל לתוחלת רווח משמעותית לצד סיכון מופחת, מכיוון שאם למשל אבחר לקנות אוכף על פרוטליקס היום, הרווח עצמו כמעט וודאי (יש אישור=זינוק, אין אישור=קריסה, אין באמצע...), לעומת הסיכון הקטן שהמניה תדרוך במקום מה שישחק את האופציות אבל עדיין לא בהרבה מפני שמדובר באסטרטגיה קצרת מועד (אם אין תנודה תוך כמה דקות סוגרים את הפוזיציה)
    אם כן אז למה רווח כמעט וודאי ולמה אני עדיין מעט חושש ? מכיוון שאני ישראלי מצוי ואני מחפש את מה שאני לא רואה בקיצור את הקטץ' (אם כותבים את זה ככה ) האם יש כזה באסטרטגיה שכזו (הדבר היחידי שני חושב עליו זה העדר מידע על המועד המדויק של פרסום הדוחות או ההודעות מה שיכול מעט להקשות ) ?

תודה מראש והמשך יום נעים
    נערך לאחרונה על ידי ranlevita, 02.05.2012 בשעה 11:50

היי
    שנה שעברה ניסיתי את זה בוול סטריט והלך איזה 30000 שקל בעיקרון זה הימור לכל דבר
    במידה ואתה הולך על דוחות בוול סטריט אז כן לפעמים זה עובד ולפעמים זה לא בכל מקרה כדי לעשות כסף אתה צריך תנודה של 7% במניה לפחות ולשים לב לקירבה של הפקיעה אני אישית פעלית רק במניות שמפרסמות יומיים לפני הפקיעה כי אם לא אז אתה צריך תנודה של איזה 10 % לפחות
    העמלות גם מאוד גבוהות וזו בעיה ענקית
    מבחינת מניות גוגל היא מספר אחת היתה אצלי בדרך כלל היא נתנה את התנודה הנדרשת אבל גם זה הרבה מזל והיא תמיד מפרסמת יומיים לפני הפקיעה או יום
    אני יכול להגיד שהיה לי פעם אחת רווח של 700% ביום ותבין אם כל זה הפסדתי 30000 שקל בוול סטריט אין זמן יציאה העמלות כל כך גבוהות והשחקיה מטורפת ככה שאם אין תנודה חדה הלך בכל.
    ואני עשיתי שוקת

ברק תודה על ההתייחסות, נתת לי חומר למחשבה... ברשותך כמה שאלות:
    - למה שוקת ולא אוכף ?
    - כמה זמן לפני פרסום הדו"ח קנית את השוקת, זה היה עניין של ימים, שעות, דקות ?
    - אתה זוכר בכמה עלתה גוגל באותו יום של הרווח המדובר ?
    - מניסיונך כשמניה עלתה או ירדה "רק" ב 2-3% אחרי פרסום דו"ח איך זה השפיע על רווחיות האסטרטגיה ?

לגבי השחיקה- אני חשבתי יותר לפעול באופציות שמועד הפקיעה שלהם הוא בין שבועיים לחודש מה שיקטין משמעותית את סכנת השחיקה מחוסר תנודה (וכמובן שגם את הרווח) חוץ מזה אפשר לנסות ולהתמקד במניות שצריכה לצאת הודעה משמעותית עבורם (כמו פרוטליקס היום) מה שמגדיל את הסיכוי לתנודה ואפילו חדה ביותר (בדצמבר האחרון פרוטליקס צנחה רק בגלל שה FDA דחו את ההחלטה בעניינם...)

יחד עם זאת אשמח לשמוע תגובות נוספות (כולל כמובן משחקן)
    נערך לאחרונה על ידי ranlevita, 01.05.2012 בשעה 13:20

היי
    1.בחרתי בשוקת בגלל שהפוטנציאל רווח היה נראה לי טוב יכול להיות שטעיתי
    2.תמיד קניתי יום לפני פרסום הדוחות וגם רק חברות שמפרסמות בתאריכים שקרובים לפקיעה
    לדוגמא פעם קניתי שוקת על אפל המניה טסה באיזה 10% אבל בגלל שהיה מרחק רב מהפקיעה לא הרווחתי שקל וגם הפסדתי בגלל העמלות הגבוהות
    3.גוגל עלתה בין 8-10 אחוז באותו יום וזה היה יום חמישי בלילה ויום שישי זה פקיעה
    4.מתוך ניסיון 2-3 אחוז אתה מפסיד ועדיף שתביא לי את הכסף
    לגבי הודעות כמו פרוטליקס יכול להיות שאתה צודק חשבתי גם לעשות את זה אבל השנה אני מנסה קצת דברים אחרים אז בגלל חוסר תקציב אני לא עושה את זה
    אני יכול לומר לך שבהודעות חשובות הכסף יכול להיות מטורף ברמות שלא להאמין המקרה הכי קיצוני שראיתי זו היתה מניית גולדמן זאקס
    לא זוכר למה אבל היא זינקה באיזה 20% ביום אם אני לא טועה ומי שידע שהולך להתפרסם מה שיתפרסם ובטוח שהיו כאלו היה יכול לעשות 10000% בכיף ואני לא טועה זה עוד נמוך

שוקת צרה 2-3 סטרייקים בערך עדיפה מאוכף לדעתי, מאחר ואם אתה צופה תנודה חזקה, השוקת תניב יותר מאשר אוכף, ואם לא תהיה תנודה חזקה (או יותר גרוע לא יהיה תזוזה ממשית בכלל) אז נכון שבאוכף אולי כן היית מרוויח (תלוי בסטיה וכו') אבל בשוקת תפסיד פחות, כמובן שצריך לקחת בחשבון את הקירבה לפקיעה
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

מצטרף לדברים שציין אבי - אוכף קטום, 2-3 סטרייקים זו הדרך הנכונה לאסטרטגיה מעין זו.
    במצב זה די בתנועה של 3-4% במחיר המניה בכדי להניב רווח, שיעדו מלכתחילה צריך להיות סביב
    5%.
    ישנן מניות שבאופן מסורתי מגיבות לדוח החברה בצורה חדה - ע"ע אפל, אך מלבדן מוטב להתמקד
    דווקא במניות הכל או כלום (FDA כדוגמא) שם מובטחת תנועה משמעותית בהכרח.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות