אדמין היקר! אתה משרבב את שמי ככה כלאחר יד ,כאילו שגם אני עבורך שמועה .ואפילו לא הבנת מה בעצם רציתי אתה באת לאתר עם שמועה שרצה בסופר או בבנק או לא משנה איפה והכרזת עליה בקולי קולות כל שני דקות בצאט. לי מצד אחד זה נראה כלא נכון ככה להכריז בתור מנהל באתר , על הודעה מסוג כזה בזמן ש50% מהחברים מושקעים במניה ומצד שני זה גם נכון להכריז .אבל ואבל גדול כשאתה מכריז,פה על הודעה כזו אתה נוטל על עצמך אחריות כבדה מול קהל מגוון של משקיעים חלקם ותיקים וחלקם חדשים.ונניח שיש פה משקיע חדש שהקיע במניה את מיטב כספו והא בעקבות ההודעה שלך יצא גרמת לו נזק נקודה כי המניה ירדה ואז שוב עלתה ועלתה יפה הוא נשאר בחוץ כי לא מבין מה קרה ולמד בדרך של הפסד את הלקח אילו לא הי ה שומע את ההודעה ממך והיה נשאר היה לומד שלא מכל הודעה צריך להתרגש וגם לא היה יוצא ונשאר עם הכסף הגדול עכשו בא התור שלי אני אמרתי לך לפני שאתה צועק בקולי קולות אתה בתור מנהל אתר של כ20 אלף משתמשים תרים פון לכל חברה אפשרית שקשורה ללוייתן תציג את עצמך מי אתה ותבקש בשביל כל קהל המשקיעים שלך שבאתר לקבל אינפורמציה מדויקת לגבי השמועה וזאת היתה הבקשה. אבל לך נוח לשרבב את שמי כי מי שהתנגד למה שעשית . ופה עשיתה עוד טעות בכלל כל ההודעה יצאה לך פארשית