x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 13

נושא: היתרון של הצ'ט שידע כבר אתמול בפתיחה שרציו הפסיקה קידוח

היתרון של הצ'ט שידע כבר אתמול בפתיחה שרציו הפסיקה קידוח

אתמול בבוקר כתבתי ב 9:51 שיש שמועה חזקה שרציו הפסיקה את הקידוח. הרבה
    לפני שהמניה ירדה ולפני כל הכתבות. אורי ומנחם טענו שלא היה מקום לכתוב את זה
    כי זו שמועה והנה היום אנחנו רואים שאתמול מי שראה את מה שכתבתי יכל לצאת מהמניה
    לפני הירידה הצפויה בפתיחה. היה דיון קצר אם נכון לכתוב גם שמועות או לא ואני חושב שבעקבות
    רציו (ולא רק) כדאי לכתוב גם שמועות ולהדגיש שמדובר בשמועה בלבד כמו שמקפידים כאן. זו לא
    פעם ראשונה ששמועות פה מתגלות לתקשורת רק אחרי יום או יומיים או שבוע ובגלל זה המידע
    בצ'ט שלפעמים מתפספס בפורום חשוב ואני מציע לפעמים לכתוב את הדברים גם בפורום מניות.

בהצלחה למשקיעי רציו הבוקר (אני אופציה 10 ככה שכנראה אני יוצא היום מהתמונה).

אפי

אצלנו אתה אופציה 1. (שחקן נמצא בכסף*).

תודה לך על ההשקעה, הדאגה, העזרה, הכל.
    יישר כוח.

* תרתי משמע.
    ארז
    ​הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

אפי ,

א. יצאת גדול.

ב. אני רואה רק ניעור?

נו אפי מה תגיד על זה ? אם הייתה יורדת סוף היום היית מלך ולא היה יוצא לך מזה כלום ואם לא אתה רשע ומקללים אותך אז מה יוצא מזה ? גם לי היו שמועות שיש 8 טי סי אף וכמות לא גדולה של נפט הייתי בפוזציה ולא העזתי לדבר ואפילו הזהרתי מרציו.... תאר לך איך הייתי נראה אם כולם היו קונים בגלל השמועה שלי... אגב קיבלתי אותה שרציו הייתה ב36 היו עושים ממני מצורע ומקללים אותי כל יום במשך חודש אם אתה רוצה להמשיך לפרסם זואת זכותך וגם אתה היית בין הראשונים למכור בבוקר אופציה 10 אני לא מבין בכלל איך אתה לא רואה שזה הודעה טובה בעצם תשאל את ארז בשעה 6 בבוקר עוד אמרתי לו זו הודעה טובה! והוא קרא לי תותח שמכר אתמול תותח הייתי אם הייתי מוכר שהכתובת על הקיר כבר לפני מעל שבוע ההודעה כבר הייתה מגולמת והיום הזה היה היום של השורטיסטים שסגרו עלינו את השורט וחגגו בסקוויז נ.ב שים לב מ8 בבוקר כתבת את הפוסט ורק 3 אנשים שאין להם שום קשר לנייר הודו לך .

rema1
    אורח
    אורי יקר שלום ,
    מה שלומך amigo mio?
    בשביל מה לבזבז אנרגיות תזרום ואל תשים לב.
    שאפו עליך......ד"ש לשכן תשובה...
    אני בנפטיות בשקט בשקט לא מדברת ועושה זו כל החכמה....
    מעניין אצלי רציו וכל הנפטיות עלו היום מה אני צריכה משקפיים
    LOL
    שבש
    סופ"ש

אפי כל הכבוד שטרחת לפרסם את ההודעה 24 שעות לפני שחברת רציו טרחה לפרסם את העניין !
    חסכת לנו הפסד של 7% במניה ואפשרת לנו לצאת מרציו בהפסד של 2 אחוז לערך במקום 4 אחוז ביום רביעי
    ולהכנס חזרה ביום חמישי בבוקר אחרי שהמניה פתחה בירידה של 4% ולסיים גבוה בירוק !!!
    תודה אפי יישר כח !
    כל מי שיש לו שמועה מבוססת כמו שהייתה לאפי רצוי ומבורך יהיה אם יפרסם אותה בצאט .
    זה כוחו של הפורום ..
    כפיים לאפי
    ועוד הפעם כפיים
    עכשיו רק אורי ורמה בכפיים

כפיים כפיים לאפי חחחחח רואה הליצן עוד טרח להודת לך פעמיים יפה אפי כבר עברו יומיים ואין שום פידבק חיובי מצד אחד או אחת שהצתלת אותם אוליי עכשיו אתה תבין שכדאי לשמור לעצמך את השמועות שבת שלום וסוף שבוע מהנה . דים מסור דש לשושי ליצן שבת שלום

אדמין היקר! אתה משרבב את שמי ככה כלאחר יד ,כאילו שגם אני עבורך שמועה .ואפילו לא הבנת מה בעצם רציתי אתה באת לאתר עם שמועה שרצה בסופר או בבנק או לא משנה איפה והכרזת עליה בקולי קולות כל שני דקות בצאט. לי מצד אחד זה נראה כלא נכון ככה להכריז בתור מנהל באתר , על הודעה מסוג כזה בזמן ש50% מהחברים מושקעים במניה ומצד שני זה גם נכון להכריז .אבל ואבל גדול כשאתה מכריז,פה על הודעה כזו אתה נוטל על עצמך אחריות כבדה מול קהל מגוון של משקיעים חלקם ותיקים וחלקם חדשים.ונניח שיש פה משקיע חדש שהקיע במניה את מיטב כספו והא בעקבות ההודעה שלך יצא גרמת לו נזק נקודה כי המניה ירדה ואז שוב עלתה ועלתה יפה הוא נשאר בחוץ כי לא מבין מה קרה ולמד בדרך של הפסד את הלקח אילו לא הי ה שומע את ההודעה ממך והיה נשאר היה לומד שלא מכל הודעה צריך להתרגש וגם לא היה יוצא ונשאר עם הכסף הגדול עכשו בא התור שלי אני אמרתי לך לפני שאתה צועק בקולי קולות אתה בתור מנהל אתר של כ20 אלף משתמשים תרים פון לכל חברה אפשרית שקשורה ללוייתן תציג את עצמך מי אתה ותבקש בשביל כל קהל המשקיעים שלך שבאתר לקבל אינפורמציה מדויקת לגבי השמועה וזאת היתה הבקשה. אבל לך נוח לשרבב את שמי כי מי שהתנגד למה שעשית . ופה עשיתה עוד טעות בכלל כל ההודעה יצאה לך פארשית

rema1
    אורח
    מנחם יקר,

חבל על האנרגיות שאתה מוציא. אתה הרי מאגלומאן LOL זוכר!!!
    כנראה אפי היקר זקוק למסג' לאגו שלו. שכח -יש גם ניגוד אנטרסים......
    ו....ברור שיצא שכרם של אנשים בהפסדם. הקהל כאן לא בודק לעומק ואפי
    במישרין או בעקיפין גרם להפסדים.......
    שמת לב למה שדנדוש כתבה - רגשות מפעילים לי ברציו ואלו בדיוק התוצאות !!!!
    נכנסים, יוצאים, יוצאים נכנסים.......איזו התנהלות מופלאה LOL

שבש
    סופ"ש
    מחר אדום

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות