, סקירה ליום רבעי המוכנה היום המשוגע בשבוע ל – 02.05.2012.
בוקר טוב לכולם בריאות ופרנסה טובה זה העיקר.
איך אפשר להתחיל בלי ברכות לכל מחזיקי מניית פרוטליקס לבריאות אלף פעם ,
סוף סוף עדנה ושמחה ב 24.00 בלילה בצ'אט היה תענוג לראות , מקווה בשבילכם שתמשיך.
1. פרסמתי שתי צילומים של מפת הפוזיציות עם הפרש ימי מסחר מעטים , ורק להמחיש לכם מה מסוגלים לעשות הכתבנים כשרוצים , ולמה?2. היינו לפני 4 ימי חופשה כשחול נסחר בלעדינו הפחד לחזור לסיטואציה לא מוכן , כאשר הכותבים גלגלו בלית ברירה את אפריל למאי עם 15/16% סטיית תקן עם פרמיה נמוכה כל כך כי התקבול היה סביב 4000 שקל , שזה נותן הגנה רק 40 נק' לכל צד , זה היה עבורם סיכון מחושב , אחרי שפדו 500M המפה אחריה הראתה רק 180M 2/3 מהפוזיציות נסגרו.3. גם בימים אלה אין מסחר כמעט והכתיבות נעשות במסורה, לאט , לאט ולכן אנחנו גם עומדים במקום , שימו לב לנתון הדלתא הוא שלילי , כאשר התטא כבר חיובית פי 4 .4. המסקנה שאני מסיק מכך שעדיף להם תזוזות קלות , או עמידה במקום , המרווחים שלהם מאוד צרים, כאן יש סתירה בין דבריי , כי לפי הבנתי הם צריכים יום ירידות , לכתוב פוטים שמנים {כמוני עם הרבה בשר} להעלות פרמיות ורווח .5. מהפקיעה נמוך היה 1160.92 וגבוה 1175.47 = 14.5 נק' {צחוק מהעבודה}ממוצע חודשי נע מנמוך לגבוה בממוצע 50 עד 60 נקודות { ממוצע 5 שנתי }6. אתמול סגרנו 1166.32 סגירה גבוה מהפקיעה מעל 1165 , שמחת האישור ל-פרוטליקסוכן המומנטום הירוק אתמול בחול , נותן את כל הסימנים להמשך עליות , ולכאורה מוצדק.7. אך יש מנגד מספר גורמים שמפריעים לי ואפרט :א. הכתבנים יודעים בדיוק מה העדר חושב , וידאג לא לקלקל את השמחה בעיצומה,ב. ארביטראג' שלילי , ויש את העדר שירוץ לקנות קולים , אך , אך , אך , איך מחכים לכאלה ימים הטורפים , חוזים גם ירקרקים , לבוקר,ג. להערכתי בלבד יום קלאסי למלכודת יכניסו את העדר לקולים , ואני חושב שיעשו יום מהפך , מתאים מכול הבחינות , כי הם דבקה רוצים לשווק קולים עוד יותר שמנים,שיעשו דיאטה מהר מאוד , ד. בעברית פשוטה אני מעריך שמעוף ייפתח אפילו בגאפ למעלה ואפילו עשוי להגיע עד 1175/6 ומשם עלולים לצלול חזרה ל 1161 וסביבתו .ה. אין בכוונתי זו לקלקל שמחת עניים או עשירים , פשוט לשמור עלכם מכל סכנה או טורף.ו. סימני זיהוי למלכודת :ז. פתיחה בגאפ שנעבור 1172 ואמורים למשוך עד 1178 .ח. במדד הזה בערך קול 1170 יהיה שווה = 2440 . בערךט. פוט 117 יהי שווה = 1350/1400 בערך.י. כאן יש לשים לב טוב וייתכן מעט לפני אם הקולים מאבדים מהגבוה שלהם , אז זו תחילת המלכודת , ומה אני מציע ?יא. למחזיקי פוטים למצע את מחיר הפוט שבידכם רק אם מעוף עבר 1175 , או אם תהיה פתיחה מהוססת , יש למכור את הפוטים מיד עם הפתיחה.יב. מחזיקי הקולים עם תחילת המסחר לשים מחיר מכירה תחשבו לפי המחיר בסטרייקיג. 1170 זה אמור להיות הגבוה שלו למי שיש קול 1160 פחות 100 שקל למי שמחזיק קול 1180 שיוסיף עוד 100 שקל , אולי ייתפס , ואם לא לממש במחיר הגבוה שאתם יכולים.8. אני מאוד מקווה שלא טועה ומטעה , אך להזהיר מתר לי , וגם רק בני אדם טועים במיוחד אם הם עושים , אז התנצלות מראש 9. ואם קלעתי גם תודה זה הרבה אגב היום לא התכוונתי לכתוב סקירה כלל , וזה מה שיצא בריאות , הצלחות , והרבה מזלות אמסלם שעון גולד סיגנל
![]()