x

מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

נושא: סקירה ליום שלישי המכונה מהפך תוך יומי {לא מחייב}

סקירה ליום שלישי המכונה מהפך תוך יומי {לא מחייב}

סקירת בוקר יום שלישי המכונה מהפך תוך יומי {לא חייב שזה ייקרה זה רק כינוי}.
    בוקר טוב בריאות ופרנסה לכולם סקירה לתאריך 01.05.2012.
    איתות לונג אתמול הרוויח והפסיד באותה מידה , אני רושם רווח =
    0 .
    איתות שורט הגיע ליעד 340+ רווח ליח'
    .
    .
    1. אם לומר את האמת בגלוי ניתן להסתפק בסקירה של אתמול .
    2. אך אוסיף מספר דברים : אמנם ביררתי את פשר התופעה במפת הפוזיציות , מסתבר שהכתבנים פחדו להישרף ולכן סגרו ערב חג
    כ – 60% מהפוזיציות , נכון לאתמול כבר נוספו 30M לכתיבות,
    מחר נראה אם המשיכו לעבות , או עדיין מחכים לעליה בסטיית
    התקן , כי אין פרמיה שמנה , אז הסיכון גדול , ולכן אנו רואים ,
    שמירה על ערך האופציות בסוף היום שני הצדדים אדומים ,
    3. המסחר היה משעמם עד למצב נחירות , ואז המחשב נפל בבהלה
    4. עוד ציטוט שצריך להוכיח עצמו כבר מהיום :
    5. המדדים בחול הגיעו בדיוק לנקודת התנגדות בגבוה של פעם קודמת , ומשם החל תיקון { ראה סקירה עם טבלת מחירים מהתאריך 18.04.2012 }, בפורם שלי.{ ציטוט מאתמול , ומקודם }
    6. יחס מסחר C/P = 1 { לחדשים כמות הקולים והפוטים שנסחרו שווים בהיקף המחזור}.
    7. יחס כתיבות C/P = 1.05 נמוך יחסית לאתמול בגלל כתיבת קולים יותר {לחדשים זו נוסחה המתארת לפי מפת הפוזיציות הפתוחות ,
    כמה פוטים כתבו לעומת קולים } יש לכך הרבה משמעויות , ומי שלא מבין מוזמן לשאול במייל .במקרה הנ"ל כתבו 5% פוטים יותר .
    8. ערך האוכפים סביב הכסף אתמול היה = 11,996שקל .
    היום 11,187 שקל אין שינוי כי אין תנודות , ואם ש חוזרים למחיר הבסיס, יש בכל להעיד שהכותבים מוכנים לחזור במחירים אלו ולמכור לנו אופציות , אך במסורה.
    9. ארביטראג' אפסי , הכבדות מאזנות אחת את השניה.
    10. מה למחר קשה באמת לדעת אך טווח המסחר ינוע בין
    בין ניסיון פריצה של 1170 לבין שבירה של 1160 .
    ירידה במעוף מרמת 1164 , ל 1163.95 , 1158/7 .
    11. עליה במעוף מ 1164 קודם 1165.85 , 1168.66 , 1171 .
    12. הבטחנו חתונה בסטרייק 1160 ולא התקיימה ,
    13. אז אם תתקיים מדד המעוף אמור להיות = 1156.36 ,
    ומחיר האופציות קול ופוט יהיו שווים בערכם = 1960.
    מאחל לכולם בריאות והצלחות
    אמסלם שמעון גולד סיגנל
    סקירת בוקר יום שלישי המכונה מהפך תוך יומי {לא חייב שזה ייקרה זה רק כינוי}.
    בוקר טוב בריאות ופרנסה לכולם סקירה לתאריך 01.05.2012.איתות לונג אתמול הרוויח והפסיד באותה מידה , אני רושם רווח =0איתות שורט על קול 1160 נתן בול את היעד רווח = 340+ שקל ליח'.1. אם לומר את האמת בגלוי ניתן להסתפק בסקירה של אתמול .2. אך אוסיף מספר דברים : אמנם ביררתי את פשר התופעה במפת הפוזיציות , מסתבר שהכתבנים פחדו להישרף ולכן סגרו ערב חג כ – 60% מהפוזיציות , נכון לאתמול כבר נוספו 30M לכתיבות, מחר נראה אם המשיכו לעבות , או עדיין מחכים לעליה בסטיית התקן , כי אין פרמיה שמנה , אז הסיכון גדול , ולכן אנו רואים ,שמירה על ערך האופציות בסוף היום שני הצדדים אדומים ,3. המסחר היה משעמם עד למצב נחירות , ואז המחשב נפל בבהלה 4. עוד ציטוט שצריך להוכיח עצמו כבר מהיום :5. המדדים בחול הגיעו בדיוק לנקודת התנגדות בגבוה של פעם קודמת , ומשם החל תיקון { ראה סקירה עם טבלת מחירים מהתאריך 18.04.2012 }, בפורם שלי.{ ציטוט מאתמול , ומקודם }6. יחס מסחר C/P = 1 { לחדשים כמות הקולים והפוטים שנסחרו שווים בהיקף המחזור}.7. יחס כתיבות C/P = 1.05 נמוך יחסית לאתמול בגלל כתיבת קולים יותר {לחדשים זו נוסחה המתארת לפי מפת הפוזיציות הפתוחות ,כמה פוטים כתבו לעומת קולים } יש לכך הרבה משמעויות , ומי שלא מבין מוזמן לשאול במייל .במקרה הנ"ל כתבו 5% פוטים יותר .8. ערך האוכפים סביב הכסף אתמול היה = 11,996שקל .היום 11,187 שקל אין שינוי כי אין תנודות , ואם ש חוזרים למחיר הבסיס, יש בכל להעיד שהכותבים מוכנים לחזור במחירים אלו ולמכור לנו אופציות , אך במסורה.9. ארביטראג' אפסי , הכבדות מאזנות אחת את השניה.10. מה למחר קשה באמת לדעת אך טווח המסחר ינוע בין בין ניסיון פריצה של 1170 לבין שבירה של 1160 .ירידה במעוף מרמת 1164 , ל 1163.95 , 1158/7 .11. עליה במעוף מ 1164 קודם 1165.85 , 1168.66 , 1171 .12. הבטחנו חתונה בסטרייק 1160 ולא התקיימה ,13. אז אם תתקיים מדד המעוף אמור להיות = 1156.36 ,ומחיר האופציות קול ופוט יהיו שווים בערכם = 1960. מאחל לכולם בריאות והצלחות אמסלם שמעון גולד סיגנל
    נערך לאחרונה על ידי shmon_am, 30.04.2012 בשעה 23:42

על יום שלישי נאמר "פעמיים כי טוב".
    נקווה שנצליח לראות, רווחים לרוב..

הפעם תפחה מהר, עיסת הסקירה
    עלתה וגלשה מעל דפנות הקערה.
    אז כל שנותר היה בתבנית לשטחה
    לאפותה בתנור- ולהגישה למשפחה.
    טעמנו, אכלנו, היא ממש נפלאה !
    אז שמעון-תודה על הסקירה המתוקה
    לילה טוב.
    אילנה.

שמעון תודה על הסקירה המלומדת שיהיה לך בהצלחה היום

שמעון תודה על ההשקעה וההתמדה

שמעון,

תודה על הסקירה, "יחס כתיבות C/P = 1.05 .......במקרה הנ"ל כתבו 5% פוטים יותר " נראה לי התבלבלת וזה אומר שכתבו 5% יותר קולים.

לגבי הוורד, דיברת עם המנהלים לגבי הבעיות האלו. אני רואה שיש שורה אחת שמורכבת מהמון שורות.

יום טוב

כנראה שמדובר בטעות כתיב, P/C ולא C/P
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

אלפרד זה טעות סופר אבי צודק זה יחס P/C = 1.05 5% פוטים יותר , בקשר לוורד הסבירו לי , אבל כל פעם יוצא משהו אחר אם אני עושה אותו דבר , בסוף ייכנס דרך הרגליים כרגיל , אגב יש מתחת סקירה ללא מחיקות , תודה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות