x

עמוד 2 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 39

נושא: אסטרטגיית מאי - דיון !

שחקן, תודה על התשובה,
    ביצעתי אסוטרטגיה אחת ונשארתי עם אותם סטרייקים,
    ההפרש ביננו כבר כעת 115 ש"ח, ונראה שהתנובה החודש (אם יהיה רווח) תהייה סמלית למדי.

בכל מקרה, תודה על פעולותיך הברוכות.

מיקי

ביצעתי את האסטרטגיה בצהריים כשהשוק רגוע יותר מאשר השתוללות בבוקר.
    כיוון שהמדד זז 7 נקודות ל-1170 הזזתי את הפוזיציה ב10 נקודות, למעט המרווח התחתון (פוט 1090 - פוט 1050) שנועד להגדלת התקבול כנראה. התקבול של הפוזיציה +170 ש"ח.

ציטוט פורסם במקור על ידי שחקן מעוף צפה בהודעה
    אילן - כרגע בעיקר ממתינים והמעט שכבר כותבים הוא אוכפים שמניחים ירידה מסוימת במדד בגלל הצפי לתיקון קל. אוכף 1140 נותן למעלה מ 5000 ש"ח,
    ולכן זהו חישוב מושכל המניח ירידות קלות אך ידע להתמודד גם עם מצב הפוך.

מיקי - בהנחה ואתה לא מבצע אסטרטגיה אחת אלא בכפולות אז במידה ויש ירידה של 10 נקודות יורדים כמובן סטרייק, ובמידה ויש ירידה של 5 נקודות
    אז אחת מותירים במקום ואחת מורידים סטרייק (וחוזר חלילה) ואז קיבלת אסטרטגיה מותאמת.

עודי - האם אתה "מתווכח" עם המחירים? מעט קיצוני אבל גם אם מדויק יהיו פעמים שתשיג מחירים טובים ממני ולהיפך. באסטרטגיות בהן היעד הוא מאות
    שקלים אני נוטה בד"כ למשוך רוווח קצת מעבר.

מבחינת בטחונות - לא מאוזן משום שאני מניח ש 1173-5 היא נקודה בעייתית ומצפה לירידה קלה במדד. אז, במידה ולא נהיה ביעד הרווח נשווה את הבטחונות.

הערה: שימו לב כי זו אינו אסטרטגיה לשוק צולל. ירידה חדה במדד של 3% ואנו בעיה מאחר והסטיה מזנקת חדות.
    שלום שחקן ,
    בעניין כתיבת P1090 וקניית P1050 התקבול על המרווח
    היה בערך 100 ש"ח ( כל אחד והמחירים שהשיג )
    מה ההיגיון לבצע את זה כי הסיכון הוא להפסיד 4000 ש"ח בפקיעה ?
    (אומנם זה רחוק אבל כשמדובר בירידות זה קרוב .. קרוב )

בגלל ירידת המדד מרגע פרסום האסט' והירידה התואמת בתקבול, החלטתי לא לבצע. כניסה למשחק עם פיגור כ"כ גדול נראית לי לא כדאית. יחד עם זאת, שחקן מייעץ להתאים את האסט' למצב השוק, ז"א לבצע, במקרה שלנו, בסטרייק אחד למטה, אבל במקרה שכזה ברגע שהאסטרטגיה המקורית תגיע לייעד הרווח שלה, זאת שנפתחה נמוך יותר עדיין לא תהיה שם.
    האם אני טועה?

שאלה טובה.
    איך שחקן מתייחס לסגירת האסטרטגיה, כאשר ביצענו חליפית - ולא את המקורית ?
    מצד שני, יש לי פער 115 ש"ח מול שחקן אז בכל מקרה אין הלימה בין הגעה ליעד הרווח שלו - לשלי.

מיקי
    נערך לאחרונה על ידי miky_58, 30.04.2012 בשעה 14:31

שחקן - אני בא מאהבה - מאז שעלה האתר החדש, אני לא מבין מה הולך פה ולא מצליח לעקוב אחרי כלום.
    יוחזר האתר ישן לאלתר.
    חוץ מזה - תודה כרגיל - על האסטרטגיות, ההסברים והתמיכה.
    יישר כוח.

האמת שהאתר החדש קצת מבלבל.
    משהו פה צריך לדעתי להיות קצת יותר אינטואיטיבי.
    אני מחשיב את עצמי - אפעס - טיפה מבין במחשבים ןלקח לי כמה שבועות לגלות איפנ מתפרסמות הסקירות...

אבל בכל מקרה - תודה על כל הסקירות והתמיכה.

rema1
    אורח
    שלום לכל הרוצים אתר ישן,

צר לי האתר החדש משגע בכל רמות....אני שוחה והיטב. כמובן צריך להתעמק וללמוד.
    אני מודה למדתי לבד......והאתר כיפי בכל רמה...מקצועי ו....גם ידידותי. השאלה כמובן מה אתה מוכן להשקיע
    בידע.
    בנוסף ולרי, אדמין, טכני וכלם עומדים לרשותכם בכל שאלה שתישאל - רק שאלו LOL
    יום משגע
    תרצו אני מוכנה קצת לעזור לכם......בזמני החופשי LOL

rema1
    אורח
    moran levy
    שכחתי אפשר לשבת ב"טורקיד" ו.....ללמוד
    BY
    R

dear rema1 ,
    למדתי 4 שנים מחשבים בטכניון - אני מאמין שזו הכשרה מספיקה בכדי לנווט באתר.
    האתר אולי עשיר יותר בתכנים, אך כמו שציין ידידי המלומד מעליי, הוא לא הכי ידידותי למשתמש. אני בטוח שזה מתבטא גם בכניסות. אני לדוגמא, הייתי נכנס לאתר הקודם כ- 50 פעמים ביום ולאחרונה אני גולש בו אולי פעמיים בשבוע.
    כמו כן עמוד האופציות, ב-90% מהכניסות שלי - הוא לא עולה או לא מעודכן.
    אבל הגרוע מכל:
    באתר הקודם הייתה אפשרות חיפוש (שנשמרה אצלי במועדפים) לכל ההודעות של שחקן והתוצאות הוצגו בסדר יורד ע"פ תאריך. אם את זה תוכלו להחזיר דיינו.
    בכל מקרה - אני שב ומודה לשחקן על המפעל האדיר שהקים - רק שהייתי שמח לחוות את קלות השימוש בו התאפיין האתר הישן.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות