x

מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

נושא: פתיחת פורום גז ונפט

פתיחת פורום גז ונפט

שלום לכולם.
    מעבר לשדרוגים טכניים ושדרוגי מידע, אנו צפויים לבצע גם שינויים בתחומי העניין באתר בהתאם לביקוש מצד החברים.

עד כה נמנענו באתר מהקמת פורום גז ונפט ממספר סיבות שביניהן הייפ לא-רציונאלי לשנת 2009-2010, רמות סיכון קיצוניות שלא הופנמו ע"י המשקיעים, ולא מעט אינטרסים מצד בעלי עניין שהשתמשו במשקיעים להגדלת רווחיהם.

כיום, לא ניתן להתעלם מהנוכחות של חברות הגז והנפט במדד המרכזי, כמו גם ביתר המדדים. עניין הציבור הפך לטעמי רציונאלי ובוגר יותר, ואין ספק כי ישנן לא מעט מניות (ישראמקו, רציו, דלק קידוחים ...) שהפכו לגיטימיות ואף התקדמו למדדים מרכזיים .
    האישור לשינוי התפיסתי מגיע מצד סטיות התקן שפחתו (כיום מדד הבנקים תנודתי יותר), ומשקילת הודעות בורסה הנוגעות לחברות ולא ריצת אמוק ללא כל בחינה .

אין לי ספק, שהשיח באתר בנושא יהיה איכותי ואחראי, נטול הרצות ונטול אינטרסים אישיים. אנו מקפידים על כך בכל פורום, וכמובן שנקפיד שבעתיים בפורום זה.

ובכל זאת, מכיוון שבסופו של יום עדיין מדובר (בחלק מהמניות) על מניות חלום, מצאנו לנכון לפתוח את הפורום עם הצגה שונה ומקצועית של הנושא. אנו מכוונים כל העת למקצועיות החברים ולקידום ידע ההשקעות, ולכן האתר יקיים כנס אנליסטים בנושא בו יסקרו הקידוחים הקיימים, תהא התיחסות לדוחות החברות ותיבחן כדאיות ההשקעה ע"י אנליסטים בתחום ממספר בתי השקעות. בכנס תינתן לקהל אפשרות להעלות שאלות לפאנל המומחים, וכולי תקווה שתפיקו מכך את המירב.

יודגש, כי אין מדובר בכנס שחקן מעוף השני (לזה עוד נגיע בהמשך...) אלא כנס מצומצם יותר של 100-200 משתתפים, שכולו יוקדש לנושא הגז והנפט. המפגש יערך בת"א בשעות הערב, ומלבד הרצאות עומק על התחום, יכלול גם ארוחה קלה וכמובן הכרת החברים מאחרי השם - עם קביעת המועד, תעלה הודעה באתר וההשתתפות תהא על בסיס מקום פנוי.

כמנהגנו בקודש, האתר ישא בכל העלויות וההרשמה תהא על בסיס מקום פנוי וללא עלות.

בברכת התמקצעות והצלחה למשקיעי מגזר הגז והנפט !

rema1
    אורח
    שלום שחקן,
    תודה על המידע
    תודה על איחולי התמקצעות !!
    וחדר כבר יש מזמן נהדר יתחיל להיות מנוצל
    חג עצמאות שמח (ועצוב)
    לעולם נזכור הנופלים במערכות ישראל
    אמן

לא מכיר את התחום ואשמח להגיע לכנס של האתר.כרגיל כל הכבוד על היוזמה וההחלטה לקחת כל נושא במקצועיות.ישר כח

שהגז והנפט היו בחיתולים .הצעתי לך לפתוח חדר לגז ונפט .החוכמה לראות את הנולד ולא להיות האחרון .אבל מוטב מאוחר מאשר בכלל לא

מנחם יקר - לפתוח פורום נוסף זו לא הבעיה. אני בחרתי להיות אחרון בכדי שהאתר ישמור על מקצועיותו ורמת
    דיון גבוהה שלא יכלה להתקיים לטעמי עד התקופה האחרונה. החוכמה היא לא לכתוב 1000 הודעות שלא
    תורמות כלום אלא רק דיון ענייני. אם היינו רוצים תנועה לאתר פשוט יכולנו לפתוח פורום גבעות; פורום הכשרה;
    ופורום מודיעין. אז היינו מקבלים שרשור מלא בהודעות " יש לפיד" "אין לפיד" "הלהבה בצבע אדום" "לא, היא בצבע בורדו" .
    אני רואה לעיתים דיונים של עשרות תגובות ויותר, ואפילו לא אחד שיודע ומכיר את דוחות החברה לעומק וכותב בלי אינטרס.
    יותר מדי כאלה שמריצים את המניה, ומנגד בודדים שמשום מה שמחים לאיד. מכיוון שאנו מוותרים מראש על שניהם, העדפתי
    שלא לגרום נזק גם אם המחיר הוא דיון דל יחסית בנושא אטרקטיבי.
    אגב, בדיוק מאותה סיבה אני לא מוצא לנכון כרגע לפתוח פורום ביומד. יותר מידי התלהמות, מעט מאוד אנשים שקראו את דוחות
    החברות, ומנתחים מניות חלום כנדרש. יתכן בהחלט וזה לא צעד נכון לכלל האתר, אך אני סבור שהאתר מעט שונה ברמת הדיון שלו.

יוזמה ברוכה וכל הכבוד.
    הייתי ממליץ לסכם או לתמצת את הכנס גם עבור אלו שלא נרשמים.

זה יכול להיות ע"י תעוד הרצאות מסוימות (YouTube) או לחילופין סיכום שיוצג כאן בפורום.

בכל מקרה יישר כח שחקן.

ori88

את הכסף הגדול במניות הנפט והגז לא עושים בזמן שהתגלית כבר ידועה ,ויש הסכמים ממכירות .והגז והנפט זורמים החוצה. אלא רק בתקופה של החוסר ודאות .כן בזמן שיש לפיד בצבע בורדו ,או אדום, או ירוק . שם נמצא הכסף .ופה אנחנו בשביל הכסף, לא בשביל הרישום של הדוחות. אנחנו רוצים לקנות בשמועות כן רק בשמועות ולמכור בידיעות .

rema1
    אורח
    בוקר טוב

מנחם חלק מהעניין נקרא "תזמון" וזה כל היופי - timing צריך לדעת לקנות "בזמן"
    וגם לצאת "בזמן" כי אם רק בלקנות זה נעשה - חבל"ז וויס ורסה LOL

בכלל צריך לדעת לתפוס הזדמנויות ולא לתת להן לעבור ככה ולחמוק
    חייבת להודות שאת זה למדתי מאיש עסקים ולא הוא לא בשוק ההון .....

וגם אם נעשה הדבר מאוחר, ננסה להפיק את המירב

שוב תודה לשחקן,
    חג עצמאות שמח לכלם
    ויהי זכר הנופלים במערכות ישראל ברוך
    אמן

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות