x

עמוד 2 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 35

נושא: אסטרטגיית מרץ - סגירת פוזיציה !

לאחר הצלחות רבות בא גם הפסד. הרי זה ברור לגמרי. זה שוק אופצינת ולעיתים ישנה הפתעה מהפכנית. נא לזכור למשל את ירידת דירוג יהאשראי האמריקאי בחודש אוגוסט האחרון. להזכיר לכולם תוחלת הרווח חיובי ולכן כדאי להמשיך. ובמשפט כוללני
    that's the name of the game
    בהצלחה לכולם בעתיד
    דוד מירושלים

לא נורא ממשיכים קדימה
    שחקן תמיד רשם שהפסדים יבואו
    שכל אחד יחליט איזה סכום הוא מוכן לסכן ויעבוד רק איתו
    ומהרווחים שיהיו יש להשאיר בצד (אולי לכתיבת שוקת רחוקה )

עכשיו עוד שנה וחצי רווחים מתאים לי ---בהצלחה לכולם

שחקן יישר כוח !
    מי שלא יודע להפסיד ונכנס לסטרס (כמוני) שלא יהיה בשוק הנגזרים.

כמו שכתבתי , הכל מתוכנן ע"י הגופים הגדולים ... אין קשר ישיר למלאנוקס , כי מניות הבנקים הן שקובעות את ההרצה , דווקא לאחר סופשבוע אדום יחסית בחו"ל . הרצת הבנקים היא כלי ידוע של המוסדיים הגדולים או של הגורמים הזרים שבוחשים כאן מידי פעם ליצירת סקוויזים בפקיעה .

אני רוצה לקלקל קצת את ה"שמחה".
    ברור שלא ניתן להרוויח ברציפות באופציות, אבל ניתן היה לצפות לתוחלת חיובית, ולמה אני מכוון: מזה מס' חודשים אני מבצע את האסטרטגיות של שחקן ומרוויח מידי חודש כ - 200 שקל ליחידה. הביצועים שלי תמיד פחות טובים מאלו של שחקן, וזה לא בגלל טעויות שלי - אני מבצע תוך דקות מקבלת ה sms ולא רב על הסכומים, אבל גם אם הייתי מקבל את מחירי שחקן המצב לא היה הרבה יותר טוב. בקיצור, זה מה יש.
    עכשיו סגרנו את מרץ בהפסד של 5000 שקל, שזה אומר רווחים של 25 חודשים נעלמו בחודש.
    אגב, זה גם מה שקרה לי ולרבים אחרים באוגוסט ללא שחקן.
    המשפט:"להרוויח בכפיות ולהפסיד בדליים" אותו חוויתי על בשרי באוגוסט, מקבל עכשיו משנה תוקף.
    להגיד שציפיתי ליותר ? ברור! שיערתי שמקצועיותו של שחקן, שאינני חולק עליה, תוביל אותנו רק לחצי הראשון של המשפט ההוא, ושמידי פעם נפסיד איזה כפית, אבל לא דלי - את זה אני יודע לעשות בעצמי.
    אין בי כעס על אף אחד, אבל לשם ההגינות והלימוד הייתי שמח לקבל ניתוח פתוח וכן של שחקן לכל המהלך מתחילתו ועד סופו, כולל תשובה לשאלה: האם זה נכון, באופן עקרוני, להמר על כיוון בבחינת ירד נרוויח, יעלה נפסיד.
    עוד הערה לסיום: אני מעריך את פועלו של שחקן באתר וגם לומד לא מעט, אבל למרות המעשה ההתנדבותי נוצרת מחוייבות אתית של שחקן לאלו ההולכים אחריו ורואים בו מורה דרך, ומכאן נובע מה שכתבתי למעלה.

היי עודי, קראתי את תגובתך. לחלק אני מסכים ולחלק לא. אבל לא ברור לי מה אתה מציע? האם יש לך אלטרנטיבה טובה יותר
    אשמח לשמוע
    דוד מירושלים

העמדת נתונים על דיוקם...

עודי שלום,
    אני מניח שתקבל תשובה מסודרת משחקן,
    אבל רצוי להעמיד נתונים על דיוקם...
    מצ"ב טבלה מנובמבר 2011 עד אפריל 2012
    שמתעדת את תוצאות אסטרטגיית שחקן,
    (ממועד זה התחלתי לעקוב אחריו ולבצע...) :
    חודש שחקן ליח'
    נובמבר 400
    נובמבר 560
    דצמבר 560
    דצמבר 160
    ינואר 415
    פברואר 310
    מרץ -5,000
    אפריל 329
    -2,266

גם אם תקזז מהתוצאות 10% - 20% עקב ביצוע במחירים גרועים משחקן,
    עדיין ההפסד לחצי שנה עומד על כ - 2500 ש"ח והממוצע החודשי לרווח מאסטרטגיות שחקן, ללא ההפסד, עומד על כ - 500 ש"ח ולא 200 ש"ח כפי שרשמת
    (קח בחשבון שבחודש יש לפעמים שתי אסטרטגיות).

נקודה נוספת וחשובה שאני מעוניין להעלות - ההתיחסות לאסטרטגיית שחקן :
    אני מאד מקווה שעברת קורס באתר ואם טרם - אז לעניות דעתי חובה לעבור אותו!
    כמי שעבר אותו, מודגש לאורך כל הקורס כי אסטרטגיות כגון שוקת רחוקה בהן התשואה היא כ - 5% חודשית הן המומלצות לביצוע בסכומים הגדולים יחסית בתיק (צורכות בטחונות גדולים והסיכון / סיכוי נמוך יחסית לשוק המעוף אך גבוה משמעותית מכל אלטרנטיבה אחרת בשוק ההון) ואילו אסטרטגיות שחקן שמכוונות ל - 25% תשואה הינן מסוכנות מאד, למרות שמלוות על ידי שחקן - שאינו נביא / בן נביא, ויש לבצען בסכומים לא גדולים יחסית מהתיק.

נ.ב. אני תמיד מתייחס לבטחונות באסטרטגיה כהפסד שאני מוכן לספוג ולא מעבר - בהתאמה אני מבצע בכמות יחידות התואמת את ההפסד המקסימלי שאני מוכן לספוג - מציע לך לנהוג כך ולהימנע מהפסד בלתי צפוי, שלא נלקח בחשבון מלכתחילה .
    הבעיה שאנו מסתכלים על צד הרווח שמהווה 25% "בלבד", במקסימום, ולא על ה-100% שיכולים להפסיד...
    *** יום שעובר - לא חוזר ***

שחקן שלום,
    רציתי לחזק את ידיך, ולומר לך : ישר כח על פועלך,
    האסטרטגיה הפסידה במרץ ולמרות זאת ניסית באפריל , בכל מאודך,
    בליווי צמוד ובתיקונים ללא הרף, להקטין את ההפסד ואפילו לבטלו,
    אך ללא הועיל - גם לך יש מגבלות כמו לכולנו,
    אי אפשר תמיד לנצח,
    מחכה בקוצר רוח לאסטרטגיה הבאה שלך,
    תודה

*** יום שעובר - לא חוזר ***

תודה שחקן.
    אצלי נשארתי עם חריטות של מרץ ולכן החלטתי לא לבצע את הגרירה לאפריל אלה לקבע את ההפסד כפי שהוא.
    תודה על הליווי. וכן, מותר גם להפסיד!
    THE HOUSE NEVER LOOSE

שלום דוד,
    כפי שהדברים נראים לי כעת, מק"מ בבנק יעשה פחות נזק.
    אני בעסק קרוב לארבע שנים ואם אעשה לעצמי הנחה יפה, אוכל לומר שיצאתי תיקו, אבל בעצם השקעתי בזה אין ספור שעות ולעיתים גם עצבים.
    גם השוקת הרחוקה, בה עסקתי בעבר נתגלתה כמלכודת מסוכנת - אתה מרוויח בקלות חודש אחר חודש, ואז בום!!!! אוכל אותה בענק.
    כפי הנראה אין לי את הכישורים להפיק תשואה חיובית בשוק האופציות.
    קיוויתי לראות ששחקן יודע לעשות זאת, אך בינתיים התוצאה לא משהו.
    אני עדיין מקווה שתהיההפקת לקחים פתוחה ושקופה ממרץ, כך שלפחות נקבל תמורה לשכר הלימוד.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות