x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

נושא: שימו לב, שחקני המעוף החלו בסגירת פוזיציות אפריל !

שימו לב, שחקני המעוף החלו בסגירת פוזיציות אפריל !

בוקר טוב.
    כפי שציינתי בהתיחסות התיקון האחרון, כל יום במהלך השבוע החולף טמן בחבו הפתעה: מבנקים, דרך בזק ועד מלאנוקס. הבעיה עם תחילת השבוע הינה שמלאנוקס טרם נרגעה והיא לבדה מחזיקה כעת המעוף חיובי. אפשר לפעול דרך הבנקים כמה שרק נרצה (ע"ע יום חמישי) אך כשמנית מעוף רושמת 40% ביומיים זה מעבר ליכולת השחקנים. אע"פ שהחלטות ועדת הריכוזיות צפויות להכביד על השוק, השחקנים מעדיפים בשלב זה לא להסתכן בשל הפקיעה המוקדמת ובפרט שאנו בקצה הגבול העליון – עדיפה רווחיות מזערית/אפסית על פני הפסד, כל שכן סקוויז.

בניגוד לחודשים רגילים, סגירת האופציות באפריל אינה מתורגמת לכתיבות מאי, מאחר והסטייה נמוכה ואינה אטרקטיבית כלל. הפוזיציות במאי הן המינימום הדרוש בכדי לייצר תקבול לסגירת אפריל, ומרבית השחקנים ימתינו לראשון הבא, לאחר סופ"ש ארוך מהרגיל, בכדי להגדיל כמויות, אם בכלל.

שבוע טוב לכולם.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גבעתיים, ישראל
    תודה רבה על העדכון שחקן
    סביר להניח שאני צודק,
    אבל מאוד יכול להיות שלא...

איך זה יתבטא מבחינת האסטרטגיה שפתוחה?
    הסגירות יתורגמו לעליות...

יתכן מצב שסגירות יתורגמו לעליות, כפי שאנו רואים כעת, ולכן העדפתי לסגור את האסטרטגיה. אני מניח שיקח
    פחות זמן מהרגיל (כשלוש שעות להערכתי) מאחר ואין כתיבות מאי מסיביות, ולאחר מכן המדד יתמתן בחזרה.

האם זה אומר שילכו על שורט סקווז? האם מכחה לנו פקיעה גבוהה?

מתי שחקן מעוף מגיב? אין פה צאט אם תגובות מהירות יותר?

מאותה סיבה שאתמול נכתבו אלפי פוטים - השחקנים חמקו החוצה בחסות הסוחרים ששוב
    הניחו סקוויז אימתני, רכשו בהמוניהם קולים וכתבו פוטים בפרמיה אפסית שהיום מחקה אותם.
    זו תופעה של החודשים האחרונים - כמעט מדי חודש בחצי השנה האחרונה, פתאום מתעורר
    גל שמניח סקוויז ומאפשר להיחלץ. זכור כי מתחילת החודש גם עבדנו בהיקפים נמוכים יחסית,
    וסה"כ היציאה החוצה הסתיימה תוך שעות ספורות.

אני מניח שתראה את זה מחר, כי זה בוצע היום...

איך זה שלא ראינו במפה היום
    את הסגירות שבוצעו אתמול ע"י השחקנים....

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות