x

עמוד 5 מתוך 6 ראשוןראשון ... 3456 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 41 עד 50 מתוך 57

נושא: פרוטליקס

Hybrid View

בתור אחד שהחזיק את המנייה כבר שנתיים, הסבל שם אינו סופי ובכל פעם שמראה סימני עלייה חוטפת בראש. מכרתי לפני שבועיים. הגעתי למסקנה שאין מה לחפש בה כל עוד לא תעבור בצורה מוכחת 7$. ממש לא ברור מה קורה שם.....קיבלה אישור וירדה. עלתה קצת.נדחתה באירופה וחטפה בראש שוב. תנחומיי למחזיקים. כדאי לחכות קצת ולראות כמה זמן אם בכלל תחזיק מעמד מעל 7 דולר ואז להיכנס שוב.
    אני לא משקיע גדול, אבל מהמעט שאני יודע, התאהבות במנייה זו הצרה הכי גדולה שיש למשקיעים גדולים כקטנים.

rema1
    אורח
    איאין מ. יקר,
    בהצלחה.

תודה על התנחומים. איש לא מת.

עצם הבאת התנחומים מעידה על התייחסות רגשית שאין לה מקום בשוק ההון.

זוהי חברה עם אישור fda ובלי אישור אירופאי. האישור האירופאי לא ניתן, לכן המניה צנחה ולקראת סוף המסחר תקנה מעט.
    מניות ביו תזזיתיות ולכן כאשר משקיעים בהן מן הדין לקחת בחשבון תנודתיות...

לא כל משקיע בנוי למניות ביו ואנשים לא נוטים לקחת בחשבון פקטור זה.
    פרוטי היא חברה עם פוטנציאל ולא, חברת הענק פייזר לא הייתה מתעניינת בכלל.

איאין יקר כמשקיע ארוך טווח אתה צריך להבין שסבלנות נדרשת....מי שלא חושב ככה יוצא וכמובן על כל משקיע האחריות לפעולותיו.

אגב ניסן ביו עדכן אותי שפרוטי לטווח ארוך תתן ואני שם ....

בהצלחה לכל המשקיעים ומוקדם מידי להספיד,

סבלנות ושוב סבלנות,

שבוע פקיעה נעים,

אני אף פעם לא יודע איך לאכול את התגובות שלך
    מקווה שלא הבעתי יותר מידי רגש בתגובה

איאן היקר ! את התגובות של רמה לא אוכלים. אלא בולעים עם המון מים .אחרת זה נתקע בגרון ,כפי שזה קורה לך מידי פעם .

לא קרה שום חדש בפרוטי .למתחרה יש מעמד של תרופת יתום, נתון זה היה ידוע גם לפני הבקשה .כך שהסירוב האירופי אינו הפתעה. אני נוטה להאמין שתחזור מהר לרמה הראלית ואף גבוה יותר (להזכירכם לפני יומים עלתה כ5%) הטכנולוגיה שלהם חדשה ופורצת גבולות סבלנות!

המניה עלתה 10% החודש בציפייה לקבלת האישור. המניה ירדה 12% (כולל מחר) לאחר האכזבה.
    בודאי שזו אכזבה מפתיעה אך אין כל הצדקה לירידה במחיר המניה מאחר ומלכתחילה כל העת התיחסנו
    בתמחורה לשוק האמריקני. השוק האירופאי הוא בונוס אבל הוא הפחות חשוב, וגם כאן לא נסתם הגולל
    להערכתי ובדיוק בשביל מקרים כאלה נכנסה פייזר כשותפה. יהיה כאן ערעור ויש לקוות לטוב.

שחקן חתימה טובה,
    פרוטליקס עושה רושם של תזוזה חיובית,זמן לחיזוק לדעתך?
    שבוע נפלא
    הצלחות

היי שחקן איזה עיתוי לשאלתי?
    לצערי גם עם האישור אין כוח לעליות מדוע?ומה לדעתך ישנה זאת?
    תודה,חג שמח
    הצלחות

פרוטליקס במגמה ברורה של ירידות.

כעת יש במניה תבנית ירידה ברורה במגמה הראשית והמישנית לשליש הערך של היום. לפי מפות של הפוזיציות ניתן לקבל את התמונה הברורה מה חושבים המשקיעים. ערך המניה בסביבות ה-5 דולר. השאיפה ל-1.5 דולר ושינוי מגמה לשורית רק משער 16 דולר שם עובר קו המגמה הדובי, לפחות על פי ניתוח טכני גס.

חג שמח....

אין לי כוונות להתווכח עם הניתוחים הטכניים אבל נראה שהשוק עוד לא עיקל את משמעות האישור שניתן לפרוטליקס בישראל. סך החולים שמטופלים בארץ במחלת הגושה (ישראלים ותושבי חוץ) גדול מסך המטופלים בכל אירופה. המידע הזה יעוכל ויובן ע"י השוק במוקדם או מאוחר וזאת בלי להתיחס להודעות נוספות הצפויות עוד השנה.
    אפשר לטעון ש"התאהבתי" במניה , אולי , אבל הטכנולוגיה הייחודית וההודעות הצפויות סופם להוציא אותה מקפאונה ועוד השנה.
    כמובן דעתי בלבד
    חג שמח

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות