שלום לכולם שבת שלום , ומנוחה נעימה . משתדל להעלות לפני כניסת השבת לחברים הדתיים גם .1. היה חשוב לי לעדכן להסביר מה קרה ביום חמישי , ומה גרם לסטייה מהסקירה שלי ובכלל במעוף.2. המעוף נסחר בגבולות 1148.66 עד 1157.22 , בסקירה ציינתי שתהיה אפשרות כזו לתקוף את הגבוה של חודש שעבר .3. אך כל התחזית והסקירה לא הגיעו לייעדם , הכול בגלל "מסמר קטן" מניה שנקראת מלאנוקס שעד אתמול בקושי שמעתי עליה , גלוי נאות בשיחה עם שחקן הסביר לי את גודל ההשפעה שלה אתמול במסחר ,4. משקלה במדד המעוף הינו 5.18% עלתה 26.78% בחשבון פשוט השפעתה בלבד על מדד המעוף הייתה 1.36%+ , ואם המעוף עלה 0.9% מסקנה היינו אמורים לסיים {ללא מלאנוקס} ב 0.46%- שליליבלשון המעטה , כי המומנטום היה שלילי והיינו יורדים גם 1% בקלות,5. ללמוד מכך שאין בטחון בכלום והשקעה בשוק ההון זה תסכול בלתי פוסק .ומלא מהמורות ואכזבות .6. אם מכרת לפני הזמן ,והמשיכה לעלות אך איזה פראייר אכזבה.7. אם קנית והפסדת , מיצעת כדי להגדיל את סיכוי היציאה ברווח , תמיד זה מסתיים באכזבה .8. ואם קנית והפסדת מהר אכזבה , איזה טיפש שקניתי .9. אם מניה עלתה 100% איזה טיפש שלא קניתי , אכזבה.10. אם השכן לחש לאוזנך שהוא קנה יישרמקו והרביץ מכה,אתה רץ בבוקר לבנק וישר קונה , אז היא בדיוק יורדת , אך איזה מזל נחס הוא קנה הרוויח אני קניתי הפסדתי , אין לי מזל בחיים האלה .11. אם הפסדת בשוק ההון , תמיד , אבל תמיד יכונן בך ייצר נקם חייב להחזיר אני לא פראייר שייקחו מימני , אני אראה להם , ואז חוטף עוד בומבה , אך איזו אכזבה 12. וכך אתן דוגמאות אין ספור לאכזבות , אז מסקנה , נותנים לך תיקח מרביצים לך תברח אמסלם שמעון גולד סיגנל