אז לסיכום לגבי פטרוכימיים ד אני לא נכנס לשם גם מחאחר ואני חשוף כבר לפטרוכימיים במידה גבוהה דרך אגחים ה' ו-ו', ואני מעדיף להיכנס לאגחים שאני חושב שיש אפשרות גם לרווח הון בד' אני לא כל כך חושב שיש אפשרות כזאת, עם הכל בחלק קטן מתיק מגוון במטרה להישאר עד לפדיון ( או סוג של הסדר ) אפשרי,
לגבי אלעזרא הייתה לי פוזיציהה לפני מספר שנים שכל חברות הליסינג נסחרו בתשואות גבוהות מאוד וסגרתי לאחר שצוצמצו המרווחים, אז לא עוקב כרגע אני אציץ בהזדמנות על האגח
אם אכן יש לך נזילות גבוהה, הייתי ממליץ לך על אג"ח בי גי אי, תסתכל על הדיון פה ועל ההסברים של TBY למרות שאין שיעבודים נראית לי עדיפה על פטרכימיים ד'
עוד הזדמנות שהיא לא אגח,אבל בסגנון, מנייה בשם פלואסנס מדיקל, החברה הולכת לבצע מיזוג הופכי משולש ולהימחק מהבורסה בעלי המניות יקבל במזומן 169 אג' למניה בעת המחיקה, המחיקה עתידה להתבצע בסוף אוגוסט,
מחכים רק לאישור של האסיפה הכללית שתיערך ביום חמישי הזה, אני אספתי סחורה בחודש האחרון בשער 158, ויש כרגע בלוק יחסית לגדול לזה שהמניה לא הכי סחירה ב161.5, אז אם יש לך הרבה כסף נזיל, לעשות 4.5% בחודש נראה לי לא רע, כאמור אני מחזיק בפוזיציה שם אז תבדוק בעצמך אם זה מתאים לך