התוספת שיש אצלי במזומן זה החלק שהם מכרו במניות אבגול זה הכניס לקופה עוד 43 מ' שקל אחרי התקופה של הדוח האחרון שפורסם.
בעניין השיעבוד אכן לא התייחסתי ל שעבוד של ה30 מ' מניות שניתן לבראשית, ה"תאגיד הבנקאי" זה בנק פועלים פשוט כל החברות רושמות ככה בדוח"ות ועדיין כולם יודעים לאיזה בנק מתכוונים בסוף
בעניין הנק' שהעלית:
1. איך במדינה תגיב זה באמת נעלם גדול, אני רוצה לחשוב שהמדינה לא תרצה להיות זאת שגורמת ל"דפיקה" גדולה יורת של נושים שעוברים תספוקת גם ככה, אבל באמת אי אפשר לצפות את התנהגות המדינה, לפדרמן אישית הם עשו את המוות עד שהוא קיבל את ההיתר בגלל שהיו לו שותפים שהמדינה לא רצתה.
2. עקרונית יש הסכם שליטה בין החברה לישראל לפטרוכימיים שאומר שאם בעלי השליטה בפטרוכימיים משתנים יש סכות לחברה לישראל לקנות את מניות בז"ן של הפטרוכימיים בפרמייה של 15% מהשווי הממוצע ב-20 יום הקודמים לשינוי בשליטה, לדעתי זה טוב כי אני מתתיחסים למחיר שוק ופה יש לנו אפשרות לתוספת של 15%.
3.באסיפת נושים האחרונה שהייתה, אכן סדרות ה' ו-ו' הצביעו בעד נציגות נפרדת בעוד שאר הסדרות רצו נציגות משותפת
הנה כתבה מעניינת שעשו בכלכליסט על המצב, הם רואים אותו בעין די דומה למה שאני רואה, ואני דוודקא כן חושב שהסיכון/סיכוי משתלם ( אם כי כאמור אני כבר בפוזיציה

)
http://www.calcalist.co.il/markets/a...606750,00.html