x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 186

נושא: זרקור: פטרוכימיים אגח ו

Hybrid View

כיל תאפשר לתמוך בתקופה הקרובה בבזן אשר בהמשך תציף ערך גבוהה (עם כל ההשקעות שנעשו ומיזוג חברות לתוכה). ולכן 2 החברות הם החשובות ביותר אצל החברה לישראל. כל היתר הרווחים אם יהיו הם זניחים ולכן עדיף להפריד ובהמשך ולהפטר מהם. על כן על סמך אחד הפוסטים של טיבי התחלתי לאסוף מניות בזן לטווח ארוך.

ציטוט פורסם במקור על ידי miki1 צפה בהודעה
    כיל תאפשר לתמוך בתקופה הקרובה בבזן אשר בהמשך תציף ערך גבוהה (עם כל ההשקעות שנעשו ומיזוג חברות לתוכה). ולכן 2 החברות הם החשובות ביותר אצל החברה לישראל. כל היתר הרווחים אם יהיו הם זניחים ולכן עדיף להפריד ובהמשך ולהפטר מהם. על כן על סמך אחד הפוסטים של טיבי התחלתי לאסוף מניות בזן לטווח ארוך.
    אני לא אגיב על כל המהלומות המילוליות,

לגבי פיצול החברה לישראל - הנקודה החזקה בחברה הזאת היא כיל - זה שבזן יושבת בצד של כיל זה אינדיקטור שהחברה לישראל מחשיבה את בזן כחברה טובה. מצבן של שאר החברות מורע מאוד כאשר מנתקים אותן מכיל - הדבר נעשה כמו שציינו מעליי על מנת לאפשר מכיס אחד לקבל דיבידנדים מכיל ובכיס שני לא להרגיש לחץ לוותר עלהם לטובת חברות אחרות בקבוצה.

זו הדיעה שלי שהיא טובה כמו אחת של כל אחד אחר כי אין לי מידע או ניסיון בפיצולים ו או מיזוגים מסוג זה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות