x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 186

נושא: זרקור: פטרוכימיים אגח ו

Hybrid View

עוד דוחות זבל מבית היוצר של בז"ן. מרווח זיקוק שעולה ביותר מ-50% מייצר לחברה הזאת רווח מזערי של בקושי 3 מיליון דולר וזאת אחרי שהליצנים קיבלו הטבת מס של 8 מיליון דולר. ירידה בהכנסות של 115 מיליון דולר ומרווח זיקוק שמפה יילך דרומה והחברה תחזור בצעדי ענק להפסדים כבר ברבעון הבא. תכף יקום טיבי ויספר לנו איך הוא קורא בין השורות ומבין את הדוחות בצורה שאייל שני רואה את העגבנייה ואיך הכול ייפרח בחברת פח הזאת(עוד נראה עוד נראה כמו טוב יהיה בשנה הבאה), אני להבדיל כבר חופך את הראש ומוכן לקרחת שפדרמן יעשה לנו בפטרו. תעירו אותי כשהאג"ח יגיע ל-15

אין קשר בין המזומן בקופה לחדלות פרעון.

כחברת אחזקות , מה שקובע זה ערך האחזקות ויכולתם לשרת את חובות חברת האם

בזן
    יצרה הרבה מזומנים ברבעון האחרון ואני מניח שתייצר הרבה יותר מזומנים ברבעון הבא החסכון הצפוי בהוצאות בגין המעבר לגז ב 2013 החל מאפריל הוא כ 100 מליון דולר - החסכון אמור להגיע ישירות לשורת הרווח ב - 2014 החסכון יגיע לסביבות ה 200 מליון דולר , לפיכך בזן מתכננת דוידנד של 76 מליון דולר .

לגבי מחזיקי האגח של פטרוכימיים, השאלה אינה האם פטרוכימיים תצליח לשרת את החוב ב 2013/2014 אלא מה שווי האחזקות של פטרוכימיים במידה ופטרוכימיים לא תצליח לשרת את החוב - מה יהיה שיעור ההחזר על האגח - אם בז"ן תהפוך לחברה המרוויחה -200150 מליון דולר בשנה - שזה רק החסכון מהגז , ללא התועלות של המיד"ן - לפטרוכימיים לא תהיה בעיה להשיג מימון ל 2014.

אם בז"ן, לאחר כל ההשקעות והשימוש בגז , לא תעבור לריווחיות משמעותית ביותר - אין משמעות למה יקרה ב 2014 - פטרוכימיים תיפול.

אם תבדוק את הפוסטים כאן אחורה , תראה שאני מעדיף השקעה ישירה בבז"ן על השקעה באגח של פטרוכימיים בגלל שלדעתי האפסייד שבמניה גדול הרבה יותר מהאפסייד באגח ומבחינת סיכון, אינני רואה הבדל .

לניו בי נודה לך אפ תשמור על שפה נקיה יותר לאחר ששחקן כבר העיר על כך . אם תטבל את תשובותך בנימוקים מקצועיים זה כבר יותר טוב

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות