x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 186

נושא: זרקור: פטרוכימיים אגח ו

Hybrid View

מה שלא ברור לי גם (אחרי עיון בהודעה לגבי הדחיה) שאג"ח ו' עשה קפיצה יפה מאוד לאחר פירסום ההודעה . מה זה, הערכה לא נכונה של שוק או שמישהו מפספס פה?

ציטוט פורסם במקור על ידי chizhk צפה בהודעה
    מה שלא ברור לי גם (אחרי עיון בהודעה לגבי הדחיה) שאג"ח ו' עשה קפיצה יפה מאוד לאחר פירסום ההודעה . מה זה, הערכה לא נכונה של שוק או שמישהו מפספס פה?
    אגב, אני לא רוצה לפגוע בדיון. אבל אני אציין את הדבר הזה, חשוב להיות בצד המנצח. אם הרוח הנושבת כרגע היא של פגיעה בנושים הלא מבוטחים על חשבון הנושים המבוטחים הפתרון הפשוט הוא להיות נושים מבוטחים. אין אפס.
    אם פטרוכימיים יתחילו לשחק בשטויות במקום בהעברת השליטה בחברה מה שיקרה זה שלאט לאט יעלמו כל הנכסים הבלתי משועבדים על מנת לקנות עוד קצת זמן לחברה. המזומנים בקופה יתרוקנו, והיחידים שיראו משהו יהיו אלה שיש להם שיעבודים.

זו הסיבה אגב שאני מחזיק כמות גדולה של אג"ח ג~ אני מעריך שבהסתברות גבוהה כל האמיצים שהלכו על סדרה ו או ה, כנראה ירוויחו יותר, אבל התרבות העסקית בארץ וזה שהתרחיש שציינתי למעלה לא נראה לי מופרך גרם לי לרצות להתקרב למניות עצמן.

ואגב, אנחנו לא מזכירים את זה כל כך וכולנו אופטימיים לגבי בזן - אחרת לא היינו בכלל פוזלים לכיוון של פטרוכימיים.

אבל גם כאן דרושה זהירות כי אפילו בזן עצמה היא חברה מאוד ממונפת, ואם כל השדרוגים שהם קיבלו (גז ופצחן וכו') לא יביאו אותם לרווחים משמעותיים, אנחנו עלולים לראות התרסקות גם בבזן שפתאום תתקשה בעצמה למחזר חובות.
    מינוף של 80 אחוז הוא גבוהה מידי לחברה עם רווחיות גבולית.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות