ראה http://www.calcalist.co.il/markets/a...568479,00.html
למי שזוכר כיצד צביקה בארינבוים רצה לתפור עסקה עם מנופים.. נראה דומה?
כיצד יש להתייחס לידיעה זו מבחינת הסיכון באגח?
ברכות לכולם
ראה http://www.calcalist.co.il/markets/a...568479,00.html
למי שזוכר כיצד צביקה בארינבוים רצה לתפור עסקה עם מנופים.. נראה דומה?
כיצד יש להתייחס לידיעה זו מבחינת הסיכון באגח?
ברכות לכולם
המחזיקים באגח של בירנבוים נדרשים לכוננות מתמדת. האיש, איש עסקים נערץ, אך אינו רואה אף אחד ממטר.
בירנבוים זקוק למזומן בחברת האם (זד בי אי כמדומני) לצורך החזר אגח ו-by hook or by crook הוא ימצא דרך להוציאו מ-בי-גי-איי. מעבר לכך, אם אתה מחזיק את האגח (ועם בירנבוים אני מחזיק רק מניות, אף פעם לא אגח), תהייה מודע שבירנבוים לא ייתן לכסף לשכב וישקיע אותו. אם יצליח, יצליח - אם לא, בעלי האגח יאכלו קש.
ל-בי גי אי קופת מזומנים דשנה המחפשת השקעה (ובירנבוים מחפש דרך לשלשל לכיסו מזומנים). לסקיילקס פעילות מכירת פלאפונים מצליחה וסקיילקס זקוקה נואשות למזומן. למרות הפרשנים, בגלל צרכי שני הצדדים, אני נותן לעיסקה סיכוי סביר לקרות (כאשר אבן הנגף היא כמובן הנושים של בי-גי-אי, את הבנקים השתיק ע"י פרעון מוקדם של 70M). האמת היא שפעילות סאמסונג היא השקעה לא רעה (אך לא לפי 700M) ויכול להיות יותר גרוע.
לסיכום, אם אתה מחזיק של אגחים של בירנבוים, כבר אמרת שמצבך רע. כמה רע? זאת נותר לראות ...
בברכה,
הי PIRATE
יש גם צג טוב לפחות למחזיקי סקיילקס
אלון
pirate
סליחה צביקה בארנבוים איש עסקים נערץ? say u what ע"י מי נערץ החתיך הטמבל הזה.
איש עסקים......יש אנשים חסרי עבודה בגללו בקרית גת.
בירידה מתמדת וטוב שכך אפילו החתן אבי טיומקין לא מעריך ולא עוזר לו כספית.
הלך הזרזיר אצל העורב. מה זה עורב מין זרזיר.....בן דב וצביקה זוג מהשמיים LOL
אג"ח בסכנה כל מה שקשור לשניים בסכנה .....
מי זה שמחזיק באגח"ים כאלה. מי לא בודק וקונה LOL
בהצלחה
Rר
הי rema,
לטעמי את מבלבלת בין האישיות לבין איש העסקים.
הוא הדוגמא בהא הידיעה של איש העסקים, כפי שאמור להיות איש עסקים. מזהה הזדמנויות וקופץ עליהם. עושה את אשר טוב עבורו ולעזאזל האחרים. לא מתיימר להיות משהו אחר (אבהי, אוהב ישראל, רוחני, ...) פרט ל-ruthless bastard that he is.
לא אמרתי שהוא דמות מופת קהילתית אלא שהוא pure bastard שלא מתיימר להיות משהו אחר. עלי דמויות כאלו הן נערצות (גם אם לא מודל לחיקוי). anything pure is interesting, may it be good or bad. יש האומרים ש"עדיף להיות זנב לאריות מאשר ראש לשועלים" ואני, אני אומר - head is always better be as it may be.
אכן,
זוג משמיים,
וברכת הדרך (טאו) שורה עליהם.
איש עסקים נערץ
במקרה אני מכירה את האיש
אתה מבלבל
צר לי
המשך ערב נעים
Rר
פיראט היקר,
מעניין אצלך יש רק ג'אנר אחד של אנשי עסקים מעניין איך אתה מתאר את צביקה ב. שהוא דווקא איש משפחה אם לא ידעת......
ואצלי קיימים כמה סוגים של אנשי עסקים הרבה יותר מוצלחים מהאדון צביקה ב. .............
נכון שהוא יותר חתיך מתשובה.......אבל יחי ההבדל הקטן !!!! לפחות לא מכוער כמו בן דב ....מה לעשות אני אוהבת אותם נאים
לפחות זה....
אבל מה שהכי מפתיע זה הנערץ - מאיפוא אתה מביא את זה???????
u r something yep unique capish
enjoy the rest of the day or whatever
Rr
העסקה הזו כנראה לא מתרחשת,
ונראה שעם כניסת השחקניות החדשות נמשך הסנטימנט השלילי לאורנג'.
לצד זה, האגחים של סקיילקס יורדים בשבוע האחרון.
האם משתנה הניתוח במונחי סיכוי / סיכון?
הי Jorge,
לדעתי משוואת הסיכוי-סיכון אכן השתנתה בכל פירמידת בן-דב (כולל טאו דרך אגב), אך לא בגלל עיסקת BGI, אלא בגלל התחרות המסתמנת. "מומחים" אומרים שהמחירים המוצעים אינם ריאליים ונועדו לתפוס נתח שוק, אני איני מכיר את העסק ולכן לא יכול לחוות דיעה, אך הפגיעה בתזרים היא ברורה ומיידית (לו רק בטווח הקצר) וזה מה שבן דב זקוק לו יותר מכל - תזרים מהיר. הוא יכול לשנות את מבנה פרטנר למשהו הרבה יותר יעיל וחסכוני (והוא כמובן התחיל כבר בשנה שעברה), אך השינוי ייקח זמן. משמעות העניין שבן דב היום הרבה יותר לחיץ מבעבר (שלשום כדוגמא :-) ) ומה שבהפוך על הפוך - מרחיק כל עסקת השתלטות על פרטנר (נשב בצד, ניתן לו להזיע ונקנה יותר בזול).
הסיכוי לטעמי נשאר אותו סיכוי, הסיכון עלה. אם מישהו מחזיק בפירמידת בן דב מעבר לרמת השקט הנפשי, כדאי אולי -לשקול להקטין פוזיצייה (גם במחיר הפסד ובמחירי פאניקה - המצב יכול גם להחמיר). לדעתי, המחיר אינו מוצדק - הירידות כן מוצדקות (בייחוס למצב הקודם).
בברכה,
כן, אני גם חושב שזה הפרמטר היותר משמעותי. לי נראה שהמחירים של החדשים הם ריאליים לשנה הקרובה - מה שקשה לומר כרגע הוא האם איכות השירות תהיה טובה יותר או פחות מהשחקנים הקיימים, וכנגזרת מזה האם אורנג' ושות' יוכלו להמשיך לקחת פרמיה משמעותית על השחקנים הקיימים.
אני שקלתי להגדיל בסקיילקס (יש לי שם די מעט, ואני ישן כמו תינוק בלילה), אבל אני ממתין עם זה. כשכתבת שהמחיר לא מוצדק התכוונת שהוא נמוך מדי ביחס לנכסים, אכן?