בוקר טוב שמעון
זו פעם ראשונה שאני כותב לך, למרות שכל יום אצלי נפתח לאחר קריאה מעמיקה של סקירתך, כולל תחזיותך שמפעימות אותי במקצועיות וביכולת החיזוי הגבוהה שלהם , בכל פעם מחדש.
בשל עיסוקי במוסד בנקאי, אני מוגבל ביכולתי לשהות מול מסך אינטרנט חיצוני. ובאופן כללי אינני מרבה להגיב בפורומים האיכותיים והנפלאים שנתקבצו באתר מיוחד זה, שלא במקרה בהשראת רוחו המיוחדת של שחקן מעוף, הניבטת מכל זוית באתר.
מזה זמן רב אני קורא את התייחסותך למידת ההערכה של משתתפי הצ'אט ושל קוראי סקירותיך למאמץ המושקע. וזו שגרמה לי לחוש הכרח לכתוב לך את אשר על ליבי.
אין , ולא ניתן להגיב במילים על מאמץ מתמשך גדול כל כך שאתה משקיע עבורינו.
העובדה שאתה יושב מידי לילה כמה שעות בכדי לכתוב את הסקירה , רק מעידה על מידת הרצינות והאחריות שבה אתה מתייחס לאנשים שקוראים את דבריך , ולכספם. (מזכיר לי את תגובת שחקן לפני מס' חודשים, כאשר משתמש כלשהו הטיח בפניו על תוצאות אסטרטגיה מסויימת. אז הזכיר שחקן בעדינות האופיינית לו את מידת כובד הראש והאחריות שהוא חש לכספם של אנשים).
כל מי שסוחר בשוק הנגזרים , מכיר בודאי את הלילות הטרופים, את הזיעה הקרה שבגב, את הלחץ .
ברגעים האלו - כמה טוב לדעת שיש עוד אנשים כמו שחקן, כמוך, וכמו אנשים נפלאים נוספים באתר הזה. עם אחריות, מקצועיות , ונכונות לתת . תכונות נפלאות שבדרך כלל אינן שוכנות בכפיפה אחת.
זה המקום לומר לשחקן ולך המון תודה !!!
על הכל. על האכסניה שאתם מאפשרים לנו, על ההשקעה בסקירות, בליווי יומיומי, ובייעוץ , לימוד והכוונה.
אני בטוח שאני משקף בדברים אלו את תחושותיהם של רבים וטובים כאן.
בהתייחס להצעתך על "פורום לילה" , אני באופן אישי מאוד מעוניין. אשמח עם נוספים אחרים יחוו את דעתם. בהמשך נתגלגל עם הפרוצדורה.
שוב המון תודה ויום נפלא
איציק