x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 12

נושא: hi

rema1
    אורח

hi

שלום,
    דלק נדל"ן בפשיטת רגל.
    עכשיו זה רשמי: דלק נדל"ן של יצחק תשובה הגישה לבית המשפט את הסכמתה לפירוק החברה

אין סמטימנטים .....חבל ועצוב...

pirate יקר אשמח להערות והארות אתה הרי the lord of the bonds yep
    kindly advise and elaborate its a sad day i must point out

יום נעים

REMA יקרה,

אני אומנם לא לורד, אבל אני מניח שהוא יסכים איתי שמתנהל פה קרב בריונים בצהרי היום.
    בסופו של דבר, השקשוקה תנצח.

מבחינתי, מה שעצוב ביום הזה היא עזות המצח בעצם הגשת ההסכמה ובהתנהגות הגביר לאורך כל הפרשה.
    הכל על רקע שאר עסקיו המצליחים (במיוחד, ככל הנראה, עסקי הגז ממקור ששיך לכולנו) ושלא יספרו לי את סיפורי החברה בע"מ וכדו'.
    נדמה לי שהוא ושאר יועציו (ככה זה ששגריר צעיר עם ג'ל בשערות מנהל לך את הביזנס) לא מעכלים את הזובור הציבורי שהוא עלול לשלם (מעבר למה ששילם עד כה).
    בנוסף, עצוב יום זה מבחינתי בעצם התנהלות המוסדיים שאחראים לכספי הציבור. וכרגע, לא נזכיר את המאמר ההזוי של הליצן מתוכנית הבידור (מצטער, אין שם כלכלה) הלילית שהגן בחירוף נפש על מקרה דומה.
    אמירה אחת שלהם לתשובה בנוגע לגיוסי העתיד שלו בחברות האחרות והכל (או כמעט הכל) היה נפתר מיידית.

בברכה,
    אודי

גילוי נאות -
    מחזיק כמות קטנה של אג"ח ה' (נקנה בשער 20), כמות אחרת נמכרה בשער 70.
    למען יראו וייראו מוכן לאבד את המעט שנשאר. העקרון שיקבע הוא החשוב פה !!

rema1
    אורח
    udi
    להשכילך lord of באנגלית - הפירוש בעברית הוא מעין אלוף האג"ח בדומה לסרט אלוף הטבעות זוכר?????
    ואין הכוונה לתואר LORD שזהו תואר אנגלי ואני דווקא בצד האמריקאי LOL מהרבה בחינות...
    איני מחזיקה באג"חים של תשובה אבל אותי זה מקומם ומעציב גם יחד.

מקווה שהפסדיך מינימליים
    יום נעים

אני מאמין שבסופו של דבר כשיסיימו ללכת מכות והאבק ישקע יהיה הסדר.
    השאלה היא מי יכנע ראשון
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

rema1
    אורח
    היי
    בקשר לפוקר מי אומר? אולי לפני כן צריך לדעת LOL
    יהיה בסדר - תשובה טיפוסית מה יהיה בסדר....
    כבר לא יהיה בסדר בנושא דלק נדל"ן
    יום נעים

היי,

אני אישית לא מאמין שנראה הסדר. אני מעריך שנראה פה הרבה דם ובסופו של יום כשהאבק ישקע, בעלי האגח יפסידו, תשובה יפסיד והפונקציונרים למיניהם ירוויחו בגדול. היה ניתן, בהתנהלות נכונה, להגיע להסדר מהיר ואפקטיבי - המוסדיים ונציגי כ"ה בהתנהלותם המטומטמת (סילחו לי) דפקו את המצב.

בברכה,

rema1
    אורח
    מי זה הפונקציונרים למיניהם ? עורכי הדין אתה מתכוון
    ותשובה מהו מפסיד - nada רק שונאים אותו יותר - ממש מזיז לו
    אבל כבר לקחו לו מלון בלונדון כאשר לא שילם .....(לו ולמכוער יגאל אהובי)

המשך יום נעים

"כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

כפי שציינתי בעבר,

לדעתי לא יהייה הסדר והצדק הוא עם מר תשובה!!!

חבורת חלמאים, הלבינה את פניו השכם והערב ללא יכולת הבנה של ילד בכיתה ג שגם למר תשובה יש גבולות פיננסיים וגבולות אישיים. כפי שצויין בעבר, הוליכו אותו עירום בחוצות העיר - מדוע לו לחתום על הסכם?

כל איומי הסרק על הרמת מסך והתנהלות בלתי תקינה הם כפי שנאמר - פשוט איומי סרק. המשימה של הרמת מסך קשה מאוד משפטית והוכחת התנהלות לא תקינה גם היא קשה מאוד משפטית. להוכיח את שניהם יחדיו - אם הייתי צריך להעריך, הייתי אומר משימה בלתי אפשרית (גם באווירה הקיימת היום).
    בנוסף, כפי ש-reem ציין בעבר, תשובה לא באמת יתקשה לגייס כסף מהמוסדיים (כסף שלהם? - הם בכל מקרה מקבלים את האחוזים שלהם) ולכן אין ממש כל איום על תשובה. הוא בא ברצון טוב וקיבל כזה זובור, שכל שנותר לשאול הוא - מי שלח את הדפקטים גיסין וקלר למשא ומתן (שני ילדים שמשחקים בגולות)?

בברכה,

rema1
    אורח
    hi pirate
    how r u
    and the ending u know LOL
    and wait and see yep
    נחכה ונראה מה יהיה עם תשובה.......
    הסחבת ממשיכה ו.....לא לדאוג לעורכי הדין בבקשה את כספם כבר קיבלו
    ואם יצליחו או לא????
    יום משגע

הרשאות