x




מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: עוגה לפסח לפני שהחג נגמר לו

  1. #1
    rema1
    אורח

    עוגה לפסח לפני שהחג נגמר לו

    שלום לכלם,

    רצ"ב מתכון לעוגה משגעת במיוחד עבור חבצלת אלופת הבישולים ועבור מנחם אלוף המתוקים

    אגב אני לא מבשלת ולא אופה. המתכון וזכויות היוצרים הוא של ליהי לפיד YEP

    היא "מישרת" ואני גם LOL

    החומרים לבסיס העוגה:

    5 ביצים - להפריד חלמונים מחלבונים
    1/2 כוס סוכר להקצפת החלבונים
    150 גרם קוקוס

    החומרים לציפוי הביניים:

    200 גרם שוקולד מריר
    1 כף חמאה (או מרגרינה)
    5 חלמונים
    1 שמנת מתוקה

    החומרים לציפוי:

    1 שמנת מתוקה
    1 כף סוכר
    לפיזור: אגוזי מלך טריים קצוצים

    הכנת העוגה:

    1. מפרידים 5 ביצים, מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר.
    2. כשהקצף יציב מקפלים לתוכו 150 גרם קוקוס.
    3. אופים בתנור בתבנית 28 קפיצית ומשומנת, עד שזה מזהיב (זה צונח קצת - לא להיבהל).

    הכנת הקרם לציפוי הביניים:

    4. בינתיים ממיסים 200 גר' שוקולד מריר עם כף חמאה (או מרגרינה) - אפשר במיקרו בזהירות או בסיר בתוך סיר.
    5. נותנים לעיסת השוקולד להתקרר קצת ומערבבים פנימה את החלמונים.
    6. מקציפים חבילת שמנת מתוקה ומערבבים לתוכה את השוקולד המועשר.
    7. שופכים את הבלילה על משטח הקוקוס האפוי שהזהיב ומניחים במקרר. מחכים עד שיתקשה, כשעה.

    הכנת הציפוי:

    8. מקציפים עוד חבילת שמנת עם כף סוכר.
    9. שופכים בעדינות על שכבת השוקולד ומפזרים למעלה אגוזי מלך קצוצים.

    הערות:

    משאירים במקרר לכמה שיותר שעות. זהירות, אי אפשר להפסיק לאכול את זה.
    המתכון כשר לפסח וזו עוגה שהיא גם חגיגה לעין וגם טעימה, שזה אסון.
    LOL
    בתיאבון
    שתהנו


  2. #2
    REMA יקרה,

    שכחת כמה מרכיבים חשובים מאד:

    בבסיס העוגה - חובות אינסופיים ובנוסף הדפסה בלתי נגמרת
    בקרם לציפוי - הסדר חוב משובח

    חג שמח,
    אודי

  3. #3
    rema1
    אורח
    udi
    נהדר אבל שכחת רק פרט קטנטן אני לא ממונפת
    הכל בסדר.
    בהצלחה

הרשאות

  • אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות