x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 13

נושא: דיווח על אגחים היום = pirtate בבקשה שים לב

rema1
    אורח

דיווח על אגחים היום = pirtate בבקשה שים לב

שלום רב,

מדדי איגרות החוב הקונצרניות - תל בונד,20,40,60 - נסחרו בעליות שערים קלות של עד 0.2%. מנגד, מדד תל בונד שקלי רשם ירידהשל 0.1%. סדרה ו' של ישראלום רשמה ירידות של 3.6%, כשהתשואה עולה ל-135%. תשואה זומצביעה על חוסר אמון המשקיעים בדבר יכולת החברה לפרוע את החוב. מנגד, בלטה סדרה ג'של קמן, שעלתה ב-6% לתשואה של 100%.

במיוחד לאיש האגחים mr piragte

שבוע נהדר

הי,

תודה על המידע. ישנן שתי אמיתות הקשורות לכך - הראשונה, אין כל קשר בין התל-בונדים למיניהם והאגחים בהם אנו (או לפחות אני) עוסקים בהם. השנייה, מאז תחילת השנה שוק המניות ושוק האגחים (הבלתי מדורגים), איבדו את הקורלצייה ביניהם. שוק האגחים הבלתי מדורגים עלה מתחילת השנה ב-25%-50% (ישנה שונות גדולה בין אגחים לא מדורגים) ואילו שוק המניות לא עשה כלום.

דרך אגב, איבוד קורלצייה בין אגחים לא מדורגים למניות, מעיד בדרך כלל על תחתית. משמעו לרוב שאנשים מפסיקים לפדות כספים בצורה עיוורת ומתחילים לקנות בצורה סלקטיבית. כמובן, רק סטטיסטיקה - אך אנו חיים על כלכלה, סטטיסטיקה ופסיכולוגייה.

בברכה,

rema1
    אורח
    pirate
    ואני נזכרתי בקמן LOL
    וברור שישנה שונות בין האגחים השונים לא?
    יש פחות תשואה ויותר תשואה - אג"ח זבל מסוגים שונים ומשונים הרבה נדל"ן אצלך למשל
    בהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי rema1, 15.04.2012 בשעה 18:35

אכן,

אני מחזיק בעיקר אגחים - הרבה נדלן שמוטה לארץ, הרבה תעשייה בסיכון (פטרוכימיים, קמן/ישאל לצערי, התחלתי להגדיל גם באברות ...), נדלן מניב ממונף (אלביט הדמייה, בסר אירופה) ודברים ספקולטיביים (נאנט, אאורה, יורוטרייד, גלובל, סקיילקס, ...). בכל אלו אני מעריך שהסיכון הממשי הרבה יותר נמוך מהסיכון הגלום. מנגד, לא נוגע בקימעונאות (מועדון, אי די בי, ישראלום, ...).

אני בטוח שאני שובר מעט גם את החוקים שלי - אך זה כל הכיף, לא.

בברכה,

rema1
    אורח
    בסר נראה על פניו טוב אולי גם אני אהיה בקרוב שם.
    Pirate תודה אבל אתה מפתיע אותי ושוב לא כאן......

ולשבור חוקים זה הכיף שלי וזה כל היופי

המשך ערב נעים

וזה אתה ולא הכפיל !!!!!

קמן ג 2 עסקות מחזור 13,469 שח 5.99%+
    ישראלום ה 2עסקות מחזור 12,785 שח 1.35%+
    ישראלום ו 2 עסקות מחזור 14,260 שח 3.35%-

לפי דעתי יש רק מסקנה אחד מהיום: אין מחזור !

הי davidg,

לא פגשתי את שמך עד עתה ולכן אני מניח שלא נפגשנו, נעים להכיר. אינני יכול להתייחס לכלל הקבוצה (ואני יודע שחלקם אינם פועלים כמוני), אך אוכל להתייחס לעצמי. איני סוחר במובן הרגיל של המילה. כל אגח שאני קונה, אני בעיקרון קונה לצורך פדיון. אם האגח עולה (או לחילופין, הסיכון בו עולה) וכבר אינו "משתלם" ביחס לשוק, אני מחליפו, אחרת - אני נשאר איתו.
    כיוון שכך, המחזורים לא ממש מעניינים אותי אישית (לצורך פדיון אין צורך במחזור). כמובן שיש בזה חיסרון במקרה שבו אתה אכן רוצה לברוח (רציתי לברוח מקמן ולא יכולתי), אך השוק מתמחר זאת ונותן לאגחים לא סחירים תשואה גבוהה יותר. במילים אחרות, אם להיות קצת קיצוני בהתבטאות, לאחר שרכשתי אגח, המחזורים שלו מעניינים אותי כשלג דאשתקד.

איננו עוסקים במניות - אנו עוסקים באגחים.

בברכה,
    נערך לאחרונה על ידי pirate, 15.04.2012 בשעה 20:28 סיבה: ססס

הי Pirat
    רציתי להודות לך על אברות. בעקבות המלצתך עליה ובדיקת הדו"ח השנתי הצטרפתי אליך וגם רכשתי קצת.
    המשך לכתוב על אגחים עם תשואות .
    בברכה

הי miki,

ראשית תודה ואשתדל להמשיך.

שנית, ה-"credit" כאן שייך ל-reem, שהצביע על האגח.

בברכה,

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות