x

עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
מציג תוצאות 21 עד 28 מתוך 28

נושא: פאנגאיה נדלן

20/5/2012
    הודעת מאיה
    פנגד-דירק החב אישר הסכמים למכירת 180דונם ממתחם קדימה צורן.

PIRATE בוקר טוב
    לפני מספר ימים התפרסם הדוח הרבעוני של פאנגאיה.
    בבחינה ראשונית לא מצאתי הפתעות... אודה על התיחסותך.
    תודה

הי Yoadw,

למעשה, אני מוצא את הדוח טוב מאוד.

בעיית הנזילות לא נפתרה כמובן (ולא תיפתר בעתיד הקרוב). שיערוך נכסים ברוסייה הוא לא ברור (ומדובר על נכס גדול מאוד בדוחות), שיערוך הנכסים בגרמנייה הוא קצת fishy בעיני והרבה פרויקטים נמצאים בשלב מאוד ראשוני (אך אלו בעיקר קבוצות רכישה).

אבל all in all, לטעמי, אלו לא אגחים שצריכים להיסחר ב-20% תשואה (למעשה נכנסתי וכן הגדלתי פוזיציות, כמה שניתן במחזורים המצחיקים, בכל האגחים פה). אם זכור לי נכון, אתה מתעסק באגח ג (גם אני מחזיק שם חלק). אם חיפשת כסף על הריצפה, אז הנה הוא. 11% תשואה לאגח שהכסף עבורו כבר בקופה??? נראה לי מצחיק.

יש לי כוונה לכתוב זרקור פה (על פאנגאיה ב לדעתי), אם אמצא את הזמן (חסר לי שעות יממה).

בברכה ובהצלחה,

תודה! אשמח לראות זרקור על הנייר, ובנוסף הגבתי בפרטי.

הי Yoadw,

האמת היא שאין בהודעה משהו מפתיע - היא היתה צפוייה (תסתכל בדוח האחרון). זוהי למעשה שיטת הפעולה שלהם להשיג תזרים (ורווחים) "שוטפים".

מהבחינה הזאת החברה בונה תזרים די אמין מקבוצות רכישה.

בברכה,

כיצד התגלגלו 300 דירות מחוץ לחברת פאנגאיה הציבורית?

http://www.globes.co.il/news/article...did=1000789592

בעלי מניות בחברת פאנגאיה תובעים 304 מיליון שקל מבעלי השליטה ברק רוזן ואסף טוכמאייר ■ "עד שכבר באה עסקה טובה, הם לוקחים את הכסף לעצמם" ■ רוזן וטוכמאייר: "ניסיון ציני וחסר תום-לב לעשות שימוש שלא כהלכה בהליכי משפט...... חזקה על הדירקטוריון שיוסיף גם הלאה, כפי שעשה עד היום, לקבל את החלטותיו בצורה מקצועית ועניינית, תוך שהוא פועל בצורה אחראית לאור מחויבותה של החברה (בניגוד לחברות נדל"ן אחרות שפנו להסדרי חוב, ל'תספורות' ולשאר התנהלויות שאינן ראויות לשבח) לעמוד בכל התחייבויותיה, לרבות למחזיקי האג"ח, במלואן ובמועדן".

מה דעתכם? רלבנטי למחזיקי האגח?

הי,

מבחינה מוסרית - לא ברור. אם הטיעונים נכונים זה "מריח" מאוד לא טוב. עם זאת, אינני בטוח שהטיעונים נכונים (אתה רואה את בעלי האגח מאשרים הזרמה של 50M ש"ח בתקופה הזו?).

מבחינה פרקטית, לדעתי זה משפר את מצב בעלי האגח מכיוון ש:
    1. אם מחזיקי המניות יזכו או תהייה פשרה: ייכנס כסף נוסף לחברה.
    2. אם בעלי המניות יפסידו, הבעלים יעמדו בעמדה לא נוחה (משפטית) אם החברה תגיע ל-default.

בברכה,

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות