x

מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

נושא: סקירה שבועית 14.4.12 - ניתוח טכני

סקירה שבועית 14.4.12 - ניתוח טכני

שבוע טוב לכולם,

שבוע חסר משמעות לחלוטין התרחש השבוע באחד העם, שבוע שבו מחזורי המסחר נעו בין 113-277 מיליון
    ופשוט הורידו כל עניין מסוים אם היה בכלל בבורסה - נדמה כי גם הבורסה היתה בטיולי חול המועד.
    מדד המעוף סגר את השבוע בירידה שבועית של 1.2% וחזר שוב לרצועת הדשדוש 1100-1140.
    נקודת האור העיקרית במדד היא הימצאותו מעל רמת 1120 היא רמת התמיכה לטווח הקצר.

מדד המעוף
    מדד המעוף עלה בחודש מרץ מעל ל 8% כאשר שיא העלייה היתה באזור 1160,
    מהתאריך 27/3 המדד מתקן מטה וכך גם מתנד RSI המצביע על רמה נוכחית של 52 נקודות.
    רמה זו היא "רמת התמיכה" במתנד המזמינה תחילת גל עליות נוסף או לחילופין חיסול מוחלט של האופטימיות מעלה.
    המדד נע בתבנית של דשדוש מעלה כאשר רמת 1100 היא רמת התמיכה החשובה לטווח הבינוני.

ניתן לראות בגרף שמדד המעוף נמצא מעל ממוצעים נעים 100,200 ימים, סימן חיובי מאוד במיוחד לאור
    הנטייה של הממוצעים כבר לשנות זווית לעלייה מעלה. סך הכל המדד נראה טוב להמשך עליות מעלה כל עוד
    הוא מעל 1120 ורמת 1100. הדשדוש טרם הסתיים וטריגר לגל עליות מעלה מפריצת 1140 בצורה מוכחת.
    מצ"ב קישור לגרף מדד המעוף.
    http://up353.siz.co.il/up1/tmfzchtzd1nj.gif

מדד SP500
    המדד על פי הערכות המשיך את התיקון מטה עד רמת התמיכה הראשונה 1357, לאחר 5 ימים רצופים של ירידה המדד בהיפוך
    מגמה טס מעלה 2% אך סגירת המסחר של השבוע נשארה אדומה אתמול בירידה של 1.25%.
    ניתן לראות על פי מתנד RSI שרמת 37 הנקודות היא התמיכה במדד ורמה זו הזמינה בעבר תיקונים מעלה.
    בנוסף, המדד עדין לא חזר להיות חיובי שכן הוא מתחת לרמת 50 הנקודות - רמה אותה לא הצליח לכבוש ביום המסחר האחרון.

המדד נמצא עדין על קו תמיכה עולה שהחל ב 10/11 דרך 11/11 ונראה כעת די שברירי.
    ירידה מתחת לקו זה תוביל את המדד במהרה לרמת 1340. רמה זו היא רמה חשובה ביותר מכמה סיבות :
    רמה זו היא תיקון 1/3 לגל העליות (הראלי) של 18.5% על פי פיבונאצ'י, בנוסף זו רמת תמיכה ממרץ השנה.
    סיכום - הערכה שלי כרגע היא המשך ירידה מטה לפחות לרמת 1340 כאשר מרמה זו המדד "מורשה" להתחיל גל עליות חדש.
    כן צריך לקחת בחשבון ירידה עד 1280 היא תמיכה חשובה נוספת ו 2/3 תיקון פיבונאצ'י לראלי.
    מצ"ב קישור גרף יומי
    http://up353.siz.co.il/up2/mvznl4imlhnj.gif

מניות במעקב

דואליות ואפל

1. אפל - לאחר הראלי המדובר המנייה ב 4 ימי ירידות, רמת תמיכה 600$ כאשר המשך מימושים בשוק יכולים להוריד את המנייה ל 560$.
    2. אלווריון - קריסה של 40% במנייה בכמה ימים בודדים. מאוד מסוכנת אבל גם מזמינה תיקון מעלה. מעקב מעל 0.6$.
    3. אודיוקודס - בדומה לאלווריון סיכון גדול אבל פריצת 2.8$ יכולה לתקן במעט את הירידות החדות.
    4. סרגון - ממשיכה בזחילה מעלה די טוב. כל עוד המנייה מעל 9.5$ יש לצפות לעלייה לאזור 10.5$.
    5. איזיצ'יפ (האפל הישראלית) - מעניינת ביותר. אזור 42$ הוא אזור קנייה במנייה רק בנר של איתות קנייה.
    6. מלאנוקס - כבר כתבתי רבות על המנייה כשהייתה באזור 32$ ונגעה בממוצע נע 200. מאז עלתה המנייה 30% . המשך עלייה מעל 42$.
    7. נייס - מנייה נהדרת נוספת, נמצאת בתיקון טכני כרגע ומכינה את האיתות קנייה. אזור 37-38$ מעניין ביותר.
    8. טאואר - עדין חיובית, תמיכה 0.82$. טרם התקבל איתות קנייה מחודש לגל עליות נוסף בחו"ל.

מניות בארץ
    1. איתוראן - ממשיכה להיות חיובית מעלה. הערכה שלי שהמנייה תמשיך לעלות לאזור 56 שקלים.
    2. אלביט הדמיה - אחת המניות המסוכנות בבורסה. שבוע שעבר פרצה את 1100 ובנימה אופטימית זו הכיוון הוא מעלה.
    3. אלביט מערכות - חיובית, טריגר מעלה 143 שקלים כרגע היא בדשדוש ללא כיוון.
    4. אלוני חץ - מנייה נוספת שהזכרתי רבות עוד שנסחרה ב 16.5-17 שקלים. היום המנייה מנסה לנגח את 19 שקלים להמשך עליות.
    5. אפריקה - השבוע המנייה סוף כל סוף שחררה מעט אוויר ואני עדין רואה את המנייה יורדת ל 14.5 שקלים בטרם תמשיך מעלה ל 18 שקלים.
    6. בבילון - כתבתי שבוע שעבר שהתיקון בדרך, הוא הגיע והסתיים ביום אחד. המנייה עדין צריכה לרדת עוד 25% מטה לפחות.
    7. בזק - שלילית, התנגדות 600 אג'.
    8. גזית גלוב - מלבד מחזורי המסחר המנייה נראת טוב להמשך עליות מעלה.
    9. כיל - המנייה קרובה מאוד לקבלת החלטה להמשך הכיוון מעלה / מטה. כרגע אין מה לחפש בה.
    10. שיכון ובינוי - נראת טוב להמשך הדרך מעלה. עדין יש מקום לירידה לאזור 680 אג' לפני המשך עלייה.

שבוע מצויין ומוצלח לכולם.

נערך לאחרונה על ידי ניסן ביו, 14.04.2012 בשעה 20:57
    אין לראות בנאמר המלצה לרכישה או למכירה של נייר ערך.
    הכותב עשוי להחזיק בני"ע בהם עסקה הודעה זו.

ניסן תודה רבה שבוע טוב

ניסן תודה רבה סקירה מעניינת.
    הייתי שמח אם היית מנתח את מזור רובוטיקה לאחר שחצתה את ה-400(עומדת על 450.6 נכון לסגירה של יום א.
    שבוע נפלא
    מורן

לא ניסן, אבל אם יורשה לי...

ביום חמישי שעבר המניה פרצה עם נר ומחזור משכנע את 450, היום (א') נעצרה על ההתנגדות שנהפכה לתמיכה (450) והיה ו 450 תחזיק מעמד כתמיכה אני צופה רמות גבוהות יותר למניה.

אבל כל פעם עדיף דעתו של מנהל הפורום מר ניסן מאשר דעתי.
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

שלום חברים.

ראשית אבי - אתה מוזמן תמיד ודעתך נכונה תמיד.
    אני מסכים עם פריצת 450 אג' למנייה, חשוב להתייחס לדברים הבאים :

1. RSI המנייה רק אחרי התיקון של אתמול הגיעה ל 70 נקודות ועל כן יש סיכוי טוב לעוד יום יומיים נוספים של ירידות.
    2. מחזורי המסחר ברמה הממוצעת מאוד נמוכים - חשוב לקחת בחשבון בשל הסיכון הגבוה.
    3. סה"כ המנייה נראת טוב בדרך מעלה יעד כרגע באזור 516 אג'.

אגב מצאתי את הניתוח האחרון שלי למנייה לפני שנה.
    רמת 930 אג' (אז) נשברה והמנייה צללה 70%.
    http://www.s-maof.com/Forum/threads/...99%D7%A7%D7%94
    בהצלחה,

היי ניסן
    מה עם אלביט הדמיה לאחר שירדה מ 1100
    תודה

שלום,

אלביט הדמיה - כבר ציינתי תמשיך להיות מסוכנת ביותר עם תנודתיות גדולה מאוד.
    הירידה מ 1100 אג' שוב מחזירה את המנייה לטווח הדשדוש ועל כן המנייה על מנת להיות חיובית
    צריכה לחזור ולעלות מעל רמה זו.

בהצלחה,

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות