x

מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: חג שמח לPirate ולפורום המתחדש + שאלה על קווינקו

חג שמח לPirate ולפורום המתחדש + שאלה על קווינקו

ראשית, ברכת חג שמח לכולם ותודה מיוחדת לPirate אשר תוך גילוי מקצוענות ויוזמה מוביל את הפורום הזה לרמה גבוהה... ממש עונג אינטלקטואלי לקרוא להעמיק בניתוחים ובדיונים המתפתחים כאן בכמות ובאיכות מרשימה.

שנית, הייתי שמח לקבל נקודת השקפה לגבי קווינקו אשר פרסמו את הדור לשנת 2011 השבוע:
    http://maya.tase.co.il/bursa/report....001&CompCd=386

החברה פועלת בתחום בתי הקזינו ביוון, מזרח אירופה, קמבודיה.. האם יש למומחי הפורום הערכה לגבי הסיכון הגלום? או ליתר דיוק, האם הסיכון שהוא בוודאי גבוה מעלה ספקות לגבי יכולת התשלום של הקרן בדצמבר?
    תודה..

rema1
    אורח
    priate
    חג שמח
    מצטרפת למברכים על גילוי מקצועית - באגחים אבל לא רק.
    סגנון והתנהלות החביבים עלי.
    שאפו

הי,

ראשית תודה.

האמת, ניסיתי לפענח מה קורה בקווינקו. ללא הצלחה. ניתן לעשות זאת, אך זה דורש יותר מדי עבודה והתחושה הבסיסית שלי היא רעה (ולכן החלטתי לא להתעמק). מדוע?

החברה מדווחת על ירידה ממוצעת של כ-10% בפעילות וירידה ממוצעת של כ-5% במחזור פר אדם. ירידה של 15% זה די הרבה, אך הייתי מצפה שקזינו יעבוד ב-margin תפעולי של 15% לפחות (אולי איני מבין מספיק בקזינו). בשורה הסופית, ירידה של 15% מחזור גררו את החברה להפסדים של מאות מליונים בשנה. פשוט מרגיש לא טוב.

בנוגע לפדיון השנה - כמעט ואין לי ספק שהתשלומים השנה יבוצעו (במבט על התזרים הצפוי והכסף בקופה). הבעייה שלי היא מה יקרה הלאה. במחיר הזה, איני חש צורך להיכנס לנבכי הדוח ולנסות ולהבין מי נגד מי. אולי אני טועה, אך זו שאלת הביצה והתרנגולת.

בברכה,

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות