x

מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

נושא: סקירה יומית ליום חמישי 05.04.2012

סקירה יומית ליום חמישי 05.04.2012

בוקר טוב לכולם , בריאות ופרנסה טובה אינשאללה שתהיה לכולם ברכה.סקירה ליום חמישי 05.04.2012. איתות אתמול פוט 1140 קניה ב – 1760 סטופ 1790 = 70+ רווח ,היה אפשר לעשות מספר סיבובים , וכן נתתי קניה ב 1720 יעד 1860 לא יכול לומר תוצאה , לא הייתי במקום , ולא יודע מי נכנס או לא.1. נתחיל בעובדה של תדהמה מהמסחר אתמול כל הנתונים הראו שורט בטוח חזק ועמוק , אפילו צפיתי ירידה עד 1130/1128 מצב קיצון.2. מי זה ימים רבים חיכינו ליום אדום , וקבלנו בחול אדום חזק , ארביטראג' היה 0.46% , במהלך היום היו ירידות חדות , ואצלנו הפתעה מה ??? תפוח אדמה , כלום נאדה , המעוף פתח 1143 גבוה , נמוך עד 1137.16 בימים כתיקונם כמו נובמבר היינו מדלגים 40 נק' כמו איילות צעירות , אם כן מה קרה ולמה ?3. סטיית תקן עמדה על 16/16.5 שוק רגוע , ואין פאניקה , הציפיות בתחום הגז נותנים גז למשקיעים , והכי מפתיע מי גילה את מדד הבנקים , לא מזמן נסחר ברמה של 900 עכשיו 1020 .4. בעיניי נראה חשוד , ולא מבין למה , הציבור עט על המניות בעקבות דברי הנגיד , הציפיה מפסח שלפי הסטטיסטיקה חול המועד חיובי?אין לי מושג אמתי .5. לפי מפת הפוזיציות אז יש טווח כיסוי מ 1088 עד 1180 , כאשר לא בכל הטווח הם מרוויחים , רווח מקסימלי מתקיים בפקיעה 1125 עד 1145 וזה נכון להיום , וכבר ראיתם דוגמאות שאפשר גם אחרת , פריצה פתאומית , או קריסה!!!! , ספרד טובה בכדור רגל , אבל בכלכלה עצלנים אמיתים, לא יוותרו על הסיאסטה והגרוע מכל יש יותר מ 20% אבטלה בגילאים צעירים ,ומחכה לנו עוד סיבוב יוון רק הרבה יותר חזק וגדול.6. כרגע יש עוד גאפ קטן במעוף בין 1136 לבין 1137 , והוא קובע , כי ירידה מ 1136 תמיכה בהחלט יכולה להביא אותנו לאזור ה 11307. נתון מעניין שראיתי בהכנה לסקירה הוא שהגרפים של האופציות {במקרא זה סטרייק 1140 שניהם עם כוון מטה , מה שלא רגיל לראות בכלל}.8. מה שמביא אותי למסקנה סטיית תקן נמוכה פחות כדאית לכתיבה ,דשדוש ארוך זמן יישרת את הכתבנים בשחיקה איתית קול 1140 : הדלתא 54+ הטתה 43 – סטיית תקן 16.9% ונסחרת במחיר גבוה יותר משוויה התאורטי , פוט 1140 הטתה 34- דלתא46- סטיית תקן = 16% , נסחרת גם גבוה יותר משוויה ב – 7.5% .9. חוזה סנופי שבר 1391 נסחר ב 1389 וטיפס מהר למעלה , רמת תמיכה אמתית 1376 , עד אז המדדים בחול חיוביים, מדד ה VIX עלה אתמול ב 4.4% לרמה של 18 , אולי זו ציפור קטנה מבשרת רעות.10. מחזור מסחר C/P = 1 ---- יחס כתיבות C/P = 1 ,מה שמראה על דשדוש וכתיבת אוכפים הם ירדו בערכם כ-20%מה שאומר שכרגע הם מרוויחים , ולא לוקחים סיכונים גדולים,11. כמות הכתיבות ירדה ב 30% בכמות מסיבות שונות .12. למחר שוב ארביטראג' שלילי 0.26%- כל הדואליות חוזרות שלילי , מה שיכול לגרום משקל נגד הבנקים , ואולי נראה מימוש בבנקים , אז נגיע לתחזית של אתמול , סביב ה 1130 .כל זמן שהמעוף מחזיק מעל 1136/7 עדיין מגמת לונג.13. לדעתי מחר החוזים והמדדים ינסו לתקן , ונראה ירוק, אז גם אנחנו אמורים לרוץ למעלה 14. טווח מסחר צפוי למחר בין 1147 {לונג} לבין 1133/1130 {שורט}15. במדד 1137.5 קול ופוט בסטרייק 1140יפגשו במחיר דומה1840/1820 .16. במדד 1147 קול ופוט בסטרייק 1150ייפגשו במחיר דומה סביב 1800 שקל .17. מי שמאמין לג'קי בר כרגע מראה ירידה של 0.42% ל 1136.8 18. אין לי יותר סימוכין לומר מדויק יותר המשך יבוא בבוקר.תודה לכולם הצלחות ורווחים אמסלם שמעון "גולד סיגנל"

אני מצטער על צורת העריכה , זה מה שהאתר עושה , לא יודע איך לשנות , אני כותב כראוי בוורד , ובאתר עושה סלט , סורי

ציטוט פורסם במקור על ידי shmon_am צפה בהודעה
    אני מצטער על צורת העריכה , זה מה שהאתר עושה , לא יודע איך לשנות , אני כותב כראוי בוורד , ובאתר עושה סלט , סורי
    שמתי לב שיש איקון הדבק מוורד מסומן במשבצת אדומה + חץ

הדבק מוורד.JPG

אולי יכולה לפתור את הסלט, לא ניסיתי, שוה אולי לנסות

הצלחה
    פסח כשר ושמח
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

rema1
    אורח
    שמעון היקר בוקר
    בנושא העריכה כדאי שתחילה תשים ב וורד ותעשה העתק הדבק....LOL
    אני יודעת שזה ממש לא בשבילך וצריך גם קצת לדעת את התוכנה, לאמור סיעוף וכו'.
    אז בקש מאמיר שקצת ידריך אותך ומדוע לא?אסטטיקה דבר חשוב ביותר...הדבר הראשון
    שאנחנו שמים לב אליו LOL
    שאפו עליך
    יום נעים
    פסח שמח לכלם

שמעון בוקר טוב
    תודה לסקירה אכן נראה היום בבוקר תיקון לירידות בארבב נראה כמו דשדוש ברמות הנוכחיות יש מצב שאצלנו ינצלו סגירת פער הרמה שצינת בסנופי היא אכן תקבע אם נרד לתיקון למרות שבדקס נראה שתיקון אכן בדרך
    אגח ספרד בשיא של אתמול
    גם אגח איטליה מרים ראש

לכל החברים "רמה" אני עושה בדיוק מה שצריך וציינת , כל יום זה עבד יופי , אתמול לו , אז אולי זינו משהו בשידרוג,

תודה שמעון . העיקר בריאות וחג שמח . אירופה מדאיגה וארה"ב מעודדת יותר . השאלה למי נוטים יותר הגנבים ...

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות