x

מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

נושא: צמד נוח למתחיל

Hybrid View

צמד נוח למתחיל

היי אבי. עוקב אחרי מה שאתה מפרסם ומתרשם שאתה עובד עם שיטות מסודרות ולא כמו קרקפן.מה היית
    מציע לי שלב ראשון בשביל להיכנס לתחום וללמוד מסודר ומאיזה צמד יהיה לי הכי קל להתחיל?

שלום רב לך,

היות ואני מאמין שהכל כתוב בגרף, אני סבור שניתוח טכני המפתח, בפרט בשוק המט"ח, שאי אפשר לדעת מחזורים, מי קנה מה, ומי מכר לו, וכד' ניתוח טכני יכול לעזור לפשט את המצב להבנה.

לשאלתך "מאיזה צמד יהיה לי הכי קל להתחיל", אשמח מאד אם תבהיר מה הכוונה הכי קל, ואנסה לענות
    נערך לאחרונה על ידי אבי1, 04.04.2012 בשעה 09:40
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

אבי התכוונתי לזה שהאם יש צמד אחד עדיף על אחרים למישהו שאין לו נסיון. נגיד אירו-דולר יותר קל
    להתחיל ממנו כי יש יותר מידע וכולם מכירים מאשר יין - דולר או שזה לא קשור בכלל.במניות הכי קל
    לקחת את המניה עם הכי הרבה סחירות במטח זה לא ככה??

שלום מר ירוק

נהוג לקטלג את הצמד מלכה-ירוק כצמד שפועל היטב לפי הכללים הטכניים, ישנן עוד כמה 'אמיתות' שאינן עובדות (מלשון: עובדה).
    אעלה לראש הרשימה מאמר בעניין מלפני זמן מה, לעיונך.

קח סיכונים בהגיון.

ארז
    ​הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

בתור מתחיל, הייתי לוקח בחשבון לפני הכל את נושא התנודתיות, לפני נושא הסחירות.

יש צמדים שעושים בממוצע 40 - 50 פיפס ליום, ויש כאלה שיכולות לעשות גם 700 פיפס ביום ויותר (פתח גרף יומי של ה 6 במאי 2010 על כמה צמדים, ותראה את ההבדלים, (היום הכי תנודתי שאני זוכר בעשור האחרון)),
    הנ"ל ניתן אך ורק לידע בלבד, וכמובן לא מדובר בייעוץ כלשהי, וכל אחד ינהג בכספו כראות עיניו.

לגבי סחירות, אני לא סבור שזה חישוב שצריך בכלל להילקח בחשבון, כי למרות שגם בשוק המטח יש חלוקה של צמד סחיר יותר וצמד סחיר פחות, מאחר שגם סכומים גדולים של כמה מליונים, וגם בשעות הכי פחות סחירות, וגם במטבע הכי פחות סחירה, עדיין לא יזיזו את השוק, אולי פיפס לכאן או לכאן, אבל לא מעבר לזה.

אזהרה, היות ומסחר במט"ח וסחורות, הינו במינוף גבוה, מומלץ לא לפתוח פוזיציה מעבר לרמת השינה, וכמו שארז אומר "קחו סיכונים בהיגיון".

בברכת
    מסחר פורה, רגוע ומוצלח
    פסח כשר ושמח

מקרא: מעבר לרמת השנה - אם אנו חייבים להיות מעודכנים בשערים און ליין.

rema1
    אורח
    אבי יקר
    חג שמח
    אודה אם תנתח לי slx קשור לנושא שלך
    תודה
    ניפגש

ציטוט פורסם במקור על ידי rema1 צפה בהודעה
    אודה אם תנתח לי slx קשור לנושא שלך
    לא הבנתי מה זה קשור לנושא,
    SLX נמצא כרגע בתעלה יורדת, ומייצרת שיאים ושפלים יורדים, מזה כמה שבועות שSMA 200 (קו האדום) מחליף כל הזמן תפקידים מתמיכה להתנגדות, בשבועייים האחרונים הSMA 50 (קו כחול) מצליח לשמור על הרמה כהתנגדות

SLX.JPG

הRSI מרמז כרגע היות ולא מצליח לעבור את ה 50 שנמשיך לרדת
    וכנ"ל עוד כמה מתנדים

מה שכן רמת 61.8 פיבונאצ'י של העליה האחרונה החזיקה מעמד בינתיים

SLX1.JPG

ובכל זאת הייתי מציע להפנות את השאלה בפורום ניתוח טכני של ניסן ביו

שבוע טוב ומוצלח

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות