x

מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: סיכום דוחות

סיכום דוחות

בסדר,

סגרתי את כל האגחים שדובר בהם (אני חושב), הוספתי עוד שלושה חדשים שמעניינים אותי (גמול השקעות ב, בסר אירופה ט, אביב ארלון ב) ועדכנתי כאלו שהיו ראויים לעדכון (לחיוב ולשלילה). יש כאלו שאין מה לעדכן כמו קמן/ישאל, אאורה ואולי עוד אחרים.

בזמן שאני סוקר ומברבר השוק פשוט השתולל. אם הייתי דוחה את ה"סקירה אחרי חודשיים" התשואה האופיינית היתה דו ספרתית, בערך 15% בחודשיים (בבדיקה זריזה שעשיתי) והתשואה לתיק אמיתי (עם משקול סיכון) אמורה היתה להיות מעל 22% בחודשיים. נאמר של"הצלחה אבות רבים והכישלון נותר יתום" ובכל זאת אני די גאה בתזמון שלי. לפני חודשיים כתבתי שלדעתי השוק ב-downSide מטורף והתזמון להיכנס אליו הוא עכשיו (כן, יש בכתוב!!! - ציטוט: "לדעתי המקום להיות בו הוא בשוק האגחים הלא מדורגים full-tilt" מה-06.02, תגובה ב-thread המפורסם של freedom "תשואה 9%-15%" שנפתח ב-24.01) בניגוד לדעתם של אחרים.

יש הבדל ענק בין ניהול תיק עצמאי (על הצלחותיו וכשלונותיו) לפרסום דעתך ברבים. איני לוקח כל אחריות על אשר אני כותב, אך עדיין קיים החשש, שמה תגרום לפגיעה שלא ביודעין באחרים. הפיסקה הקודמת היא מעין קטרזיס לסיומו של פרק. אין ברצוני לאמר שהשוק מיצה את עצמו (כי לדעתי הוא לא, ויש לו בשר לעוד 30% עלייה בקלות), אך סיום הדוחות נותן איזו שהיא סגירה לתקופה מטורפת בה הרצנו ספקולציות כאלו ואחרות (לדעתי גם לא נפלנו באף בור כואב כמו אמפל, אקסטרא, דלק"ן ואחרים - שזה יפה).

אני סיימתי לסקור את הדוחות שעניינו אותי ו/או שעניינו חלק מכם (יותר לעומק ופחות) וסיימתי להעביר את המסקנות שלי. אני עדיין "חייב" דיווח על גינדי ועל פטרוכימיים, אבל דחילק - אלו דוחות קלים בטירוף ואני גמרתי את הסוס (היה שבוע קשה).
    לא אכתוב יותר בשבוע-שבועיים הקרובים (אולי תגובה מזדמנת, לא יותר). אשמח אם תצביעו על עוד אגחים שלדעתכם פספסתי. אשמח אפילו יותר אם אחרים יצטרפו ויתרמו - אין לי בעייה לכתוב את המסקנות שלי (אני בכל מקרה עושה את העבודה), אבל ...

היה מעניין ונקווה שימשיך כך,
    בהצלחה לכולנו,

פיראט תודה רבה רבה על תרומתך העצומה לפורום
    אישית למדתי המון
    חג שמח
    ינון

תודה, איש יקר אכן הפורום הזה צמח והפך לפעיל בחודשיים האחרונים והרבה בזכותך.

באמת כל הכבוד פיראט.

אני לא משקיע באג"חים והנושא רחוק ממני.
    אבל הזרקורים המפורטים שלך, באמת גורמים לי לשקול להכנס לנושא זה.
    בלי קשר, אהבתי את הניתוחים שלך. הצגת נתונים והנחות (מה קורה אם קורסים או מגיעים להסדר) שלפיהם גזרת את השווי.

קבל את הערכתי לשיתופך ולתרומתך לפורום ולאתר ואני מצטער שאין לי מה לתרום לדיון.
    חג שמח ובהצלחה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות