x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 12

נושא: איך מתחילים? אבל ממש מהתחתית.

איך מתחילים? אבל ממש מהתחתית.

שלום לכולם!
    אני קורא סמוי בפורום מפעם לפעם, ואני מעוניין להיכנס לשוק ההון.
    יש ברשותי באזור 50 אלף שקל שזמינים להשקעה, וכיון שאני ממש לא מבין מספיק בשוק ההון כדי לקחת החלטות כאלה, אני מעוניין לעקוב אחרי האסטרטגיה של "שחקן" מילה במילה, ולקוות לטוב. כמה שאלות:
    אני רואה בהודעות שם שהם "סוגרים" אחרי רווח של 20 אחוז, 25 אחוז. האם הכוונה לרווח בפועל? כלומר השקעתי באסטרטגיה עשר אלף אקצור בסגירה 12 אלף? זה נראה מהיר מדי, הודעות הסגירה מופיעות כל שבוע, אולי אני לא מבין נכון.
    איך אפשר להתחיל עם האסטרטגיה הזו? אני הולך לבנק, וקונה כל מה שכתוב שם? באיזה מחיר שיש? ניסיתי לנהל תיק וירטואלי באתר גולדטיפ אבל לא הבנתי איך קונים, יש שם המון הגדרות שונות ומשונות. אז איך זה מתבצע בפועל? (אני יודע שזה קצת מביש לשאול בפורום כזה, לכן פניתי לאזור המתחילים... :-)
    תודה רבה.

למה מביש?
    הרי כבר נכתב ע"י חזלינ"ו "לא הביישן למד"...
    לגבי האופציות, אני שמעתי שלא כדאי לנגוע לפני שלומדים את התחום.

אני יודע, אין לי כוונה להתקרב לזה. אני מדבר על קניה ומכירה של מניות, אג"ח ועוד (לא יודע מה עוד, אבל אם יש)

אתה מתבלבל בין 2 תחומים שונים, מניות ואופציות.
    לדעתי אסור לגעת באופציות בהתחלה, זה ממש מסוכן.

בקשר לשאלה מה לקנות..... נחכה להמלצה של שחקן,
    בינתיים אתה יכול להעיף מבט בתיק המניות המנוהל פה באתר ולקבל רעיונות:

http://www.s-maof.com/Forum/shares.php

בהצלחה,
    ניב.

תודה ניב, אבל זה לא מה שהתכוונתי.
    לדוגמא, אם אני רוצה לקנות מניה בתיק הוירטואלי הזה , יש לי שם "הוראת מרקט" "שווי ההוראה ביחידות" "לימיט במחיר" "סכום (שקל) להוראה" או אפשרות של "עד ביטול" אין לי מושג מה רוב הדברים האלה אומרים, וזה במניות רגילות לגמרי. איך אני יכול לקנות את התיק של האתר? במחיר הנמכר בשוק? נמוך או גבוה יותר? האם האנשים כאן קונים בדיוק את ההמלצות? וכמה לקנות מכל מניה? תודה רבה.

rema1
    אורח
    שלום ל izhakba
    באשר לשאלתך על שוק ההון אשיבך:
    לא הולכים לתיק מניות של שחקן מעוף - לא זו הדרך אכן לא הביישן למד אבל מן הדין ומן הראוי ללמוד קצת את הנושא. אם לא במסגרת
    כלכלה באוניברסיטה אז באינטרנט............לא מתחילים ככה סתם מהמלצות ....זה מתכון לכשלון חרוץ. קודם נטה ספר, למד קצת, חקור
    ואז רק אז תקרא המלצות, שלעיתים הן "מטעם" - קרי - הרצה וכו'. נסה בעצמך לבדוק המלצות ולא לקחת תיק מניות של שחקן כדבר מובן מאליו. ההחלטה לקחת ולהשקיע במניה היא שלך אבל רק לאחר חקירה (טכני אבל לא רק). אינך יכול לגשת ולהשקיע מבלי להבין את המינוחים השונים. ושוב חקור ולמד תחילה כמו כל דבר. שוק האופציות זוהי אופרה אחרת לחלוטין.
    בהצלחה , חג פסח שמח,

אתה צריך ללמוד ממש את היסוד... מה זאת בכלל מניה, איך סוחרים בבורסה, איזה פקודות מסחר יש בארץ ובחו"ל....
    האמת, שחקן, שזה רעיון בכלל לא רע לכתוב פה באתר מאמרים\שיעורים\חומר לימודי שיהיה כמו Reference, חומר עיוני...
    להתחיל לבנות אותו ממש מהיסודות, ולהמשיך לנושאים היותר מורכבים... למשל, ניסן יכול להתחיל לכתוב מאמרים\שיעורים בניתוח טכני בסיסי, בכלים של הניתוח הטכני וכו',
    אלון יכול בנושא האג"חים , אתה בנושא אופציות וכו' וכו'. מה אתה אומר?

יצחק, אנסה בינתיים למצוא משהוא בסיסי, שתוכל להתחיל להבין:
    זה אתר של ינון אריאלי,
    הוא מסביר מאוד יפה את הנושאים, ויש לו המון חומר למשקיע המתחיל:
    http://www.bursa4u.co.il/

בהצלחה,
    ניב.

ציטוט פורסם במקור על ידי izhakba צפה בהודעה
    שלום לכולם!
    אני קורא סמוי בפורום מפעם לפעם, ואני מעוניין להיכנס לשוק ההון.
    יש ברשותי באזור 50 אלף שקל שזמינים להשקעה, וכיון שאני ממש לא מבין מספיק בשוק ההון כדי לקחת החלטות כאלה, אני מעוניין לעקוב אחרי האסטרטגיה של "שחקן" מילה במילה, ולקוות לטוב. כמה שאלות:
    אני רואה בהודעות שם שהם "סוגרים" אחרי רווח של 20 אחוז, 25 אחוז. האם הכוונה לרווח בפועל? כלומר השקעתי באסטרטגיה עשר אלף אקצור בסגירה 12 אלף? זה נראה מהיר מדי, הודעות הסגירה מופיעות כל שבוע, אולי אני לא מבין נכון.
    איך אפשר להתחיל עם האסטרטגיה הזו? אני הולך לבנק, וקונה כל מה שכתוב שם? באיזה מחיר שיש? ניסיתי לנהל תיק וירטואלי באתר גולדטיפ אבל לא הבנתי איך קונים, יש שם המון הגדרות שונות ומשונות. אז איך זה מתבצע בפועל? (אני יודע שזה קצת מביש לשאול בפורום כזה, לכן פניתי לאזור המתחילים... :-)
    תודה רבה.
    איציק ערב טוב,

מהודעתך ברור שאין לך מושג, על כן ההשקעה הטובה ביותר שלך זה לשמור חזק מאוד את החמישים אלף צמוד לחזה ולא לעזוב אותם, זאת עד שיהיה לך מושג, תהיה לך הבנה ולאחר שתצבור נסיון ותכשיר את עצמך.

ראשית, אתה צריך לבחון מה אתה רוצה לעשות, להשקיע או לסחור אלה שני מישורים שונים ובמיוחד בפרמטר של זמן.

שנית, אתה צריך להתאים את סוג הפעילות לסוג האופי שלך.

שלישית, אתה צריך להחליט האם אתה מתכוון לעסוק בכך בעצמך שאם כן עליך לקחת בחשבון שהדבר דורש אנרגיות, זמן, מוטיבציה רבה ובסופו של דבר עשוי לגבות ממך תעצומות נפש גדולות.

אם אתה לא תהיה מוכן להשקיע את כל הנדרש עדיף שתפקיד את הכסף שלך בידי מנהל השקעות או יועץ עליו אתה סומך.

אם תהיה מוכן לעבור את כל מסכת היסורים ולספוג את מנת הסיפוק מתחום זה אתה צריך לפעול מתחילה באופן יסודי.

ראשית, אתה צריך לקנות דעת, ללמוד ולהבין את החלק התאורטי. אם באמצעות קריאה, יש לא מעט ואם באמצעות קורסים מסודרים.

שנית, צריך לרכוש נסיון , זה הדבר החשוב ביותר לחוות הפסדים, לחוות רווחים, להחמיץ רווחים גדולים, זה הקטע הפסכולוגי.

שלישית, אתה צריך תוכנית, לתכנן את ניהול הכסף להבין היכן אתה נמצא ומה אתה רוצה להשיג.

רביעית לא להתפתות להבטחות מנצנצות , זכור החמדנות היא אם כל חטאת שוק ההון פועל על בסיס חמדנות שהופכת לחשש שהופך לפחד שהופך לפניקה ומשם הדרך לזיעה קרה כבר קצרה.

אם אתה מתאים , דהינו באופן בסיסי יש בך את מה שצריך כל התהליך צריך לקחת לכל הפחות 48 חודש, אין קיצורי דרך, אין ארוחות חינם.

אם תגיע למסחר באופציות על "רטוב" תקצה לכך הון שמראש אתה יודע שכל כולו עשוי להמחק. זה אגב התסריט בעל הסיכוי הרב ביותר.

באתר כאן הצטבר חומר רב מאוד , יקר ערך ונסיון של שנים, כדאי לצלול לתוכו ולעיין בו באופן סדור לאחר שתרכוש את הידע הבסיסי בשוק ההון.

אם תחליט לעבוד באופציות , לאחר שתבצע הרבה פעולות על יבש למשל באתר הזה: http://www.zerosum.co.il/

כדאי מאוד להירשם לקורס מעוף למשל לקורסים שמציע אתר זה.

תמיד תזכור ידע, ניהול הכסף ומעל לכל ניסיון.

שא ברכה ובהצלחה!

משקיע יקר
    זכור תמיד שסיכוי = סיכון
    יש לך 50 אלף שאתה רוצה להשקיע באופן סולידי ? סיכון בינוני ? גבוה ?
    אופציות זה דבר מפתה מאוד הבעיה היא שרוב האנשים מפסידים כסף לכרישים בגלל
    חוסר בידע, חוסר הבנה, חמדנות, חמדנות וחמדנות.
    אתה מרויח כסף בחודש אחד ובשני אתה מגדיל סיכון עד לרגע שאתה מבין שהפסדת המון כסף.

אף אחד לא נולד עם ידע בשוק ההון. יש כאלה שמנסים את מזלם ומהמרים על מניה זו או אחרת/אופציה זו או אחרת.....הרבה אנשים פוחדים להתעסק עם אופציות (כי הם לא מבינים מזה) ויש סיבה לכך. והסיבה שאתה יכול להפסיד הרבה יותר ממה שהשקעת. יחד עם זאת אפשר להפוך השקעה באופציות למשהו יחסית סולידי ומאוד בטוח שיתן לך תשואה של חמישה עד עשרה אחוזים בכל חודש.
    המלצה שלי היא: לך ותשקיע כאלף ש"ח ותעשה קורס בנגזרים (אופציות) לדעתי זה אחלה להתחיל בנגזרים רק שצריך לדעת ממש טוב מה עושים שם.
    ואל תשכח: גם שחקן מעו"ף לא נולד שחקן אלא השיג את התואר בעבודה רבה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות