x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: מה נחשב טרייד מוצלח

Hybrid View

מה נחשב טרייד מוצלח

שלום אבי וברכות על המינוי. כאחד שרק מתחיל במטח אני מתקשה להבין מה נחשב טרייד מוצלח. אחד אומר 30 פיפס ואחד
    אחר אומר 200 פיפס. במניות אני יודע שכל מניה שעושה 10% זה טוב וכנל באופציות ובאגח. במטח אתה רואה לפעמים מהלך של
    מאות פיפס ככה שלא ממש ברור לי מה צריך להיות היעד שלי כשאני מבצע טרייד.

תודה על הברכות

על פני פניו, אין הבדל בין מי שאומר 30 פיפס, לבין מי שאומר 200 פיפס, ולרוב הם אינם חלוקים בדיעותיהם אלא בדרכי פעולותיהם, והסיבה היא, זה שעובד על 30 פיפס עובד במינוף יותר גבוה ולרוב עובד כקרקפן (scalper) או לטווחים קצרים, והוא מאושר עד הגג כשהצליח לגרוף את ה 30 פיפס שלו, לעומת מי שעובד על 200 פיפס, עובד במינופים נמוכים יותר ולטווח ארוך יותר, לכן בשורה התחתונה יכול להיווצר מצב, שזה שהרוויח על עיסקה 200 פיפס, יהיה לפעמים פחות מרוצה מזה שהרוויח 30 פיפס.

וכמובן שההשלכות הן לשתי הצדדים, זה שעובד במינוף גבוה יכול לפעמים לקבל מכה רצינית כשיש הודעות, או כל דבר בלתי צפוי, שיכול בין רגע להריץ את המטבע בכוון הנגדי, לעומת זה שעובד במינוף נמוך, לא יפגע כל כך (הכוונה בגודל ההפסד בכיס, ולא בפיפסים), מה גם שזה שעובד במינופים גבוהים לא יעזוב לרגע את המסך כשיש לו עיסקה פתוחה, יהיה מה שיהיה, לעומת האחר שעובד במינופים נמוכים.

דבר נוסף, עבודה במינופים גבוהים דורשת מיומנות מאד גבוהה, כושר ריכוז גבוה, ועוד כמה דברים.

ולידיעה בלבד, אחוז מאוד קטן של סוחרי היום למיניהם ובכללם קרקפנים, שורדים.

והיות שכפי שאתה כותב אתה רק מתחיל קורץ.JPGהייתי ממליץ לך, קודם כל תתאמן על דמו תקופה, ורק אחר כך אם תראה שזה מתאים לך, תתחיל לעבוד ממש ממש בקטנה, ועם הזמן תוכל למדוד מה רמת השינה שלך, בשביל להתאים את עצמך לגודל העיסקה.

שבוע טוב ומוצלח שיהיה לך
    מסחר פורה, רגוע ומורווח

אזהרה, היות ומסחר במט"ח וסחורות, הינו במינוף גבוה, מומלץ לא לפתוח פוזיציה מעבר לרמת השינה, וכמו שארז אומר "קחו סיכונים בהיגיון".

מקרא: מעבר לרמת השנה - אם אנו חייבים להיות מעודכנים בשערים און ליין.
    נערך לאחרונה על ידי אבי1, 02.04.2012 בשעה 03:55
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

שלום חברים

התשובה קשורה באופי המשקיע ותלויה בשני דברים , כפי שציין אליהו, טווח זמן ומינוף.
    אמנם יעד התשואה נקבע על ידי כל אחד, אולם בא ניקח כסמן 20% תשואה שנתית לסוחר מט"ח מוצלח שעובד במינוף קטן או בכלל ללא מינוף.
    למען האמת פחות מזה לא מפצה על הסיכונים העצומים.

בהצלחה

ארז
    ​הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות