אשמח לשמוע חוות דעת עלאלרון
לטווח קצר (שבועות) ובינוני (עד שנה)
(בשבוע הקרוב אני מניח שיהיו מימושים)
תודה
Long
אשמח לשמוע חוות דעת עלאלרון
לטווח קצר (שבועות) ובינוני (עד שנה)
(בשבוע הקרוב אני מניח שיהיו מימושים)
תודה
Long
הי שבת שלום לכולם מצטרף לשאלה אני מושקע בה בסכום קטן יחסית וכרגע מרווח ב20% בסופש האחרון היו מימושים בארהב ככה שאני מאמין שביום ראשון היא תתקן מקווה שלא בחדות מידי בכל מקרה שווה לחזק את ההשקעה או למשש מתעניין גם לטווח של עד שנה
בתודה רבה ויום טוב עידו
אלרון, למי שלא יודע הינה בעלת שליטה במעל 10 חברות ביומד שמפתחות תרופות כלשהן, ואשר נמצאים בשלבי פיתוח שונים מי יותר ומי פחות. השקעה במניה לטווח ארוך לדעתי האישית יותר ממולצת. מספיק לראות מה עשתה הצלחה של אחת מחברות הבנות למניה. אל תישכחו שמדובר בנתיים רק באישור של ה-FDA, ולאחריו יבואו גם חתימת הסכמים עם גורמים שונים שיזרימו מיליונים לחברה, ושוב יזניקו את שער המניה.
אני אישית מחזיק במניה, ולמרות שאני ברווח עליה הרבה מעבר ל-100% עדיין אני לא מתכוון לממש אותה, או לנעול רווח. צריך סבלנות עם מניות כאלה מה שלצערי לא היה למס' חברים שלי שמימשו אותה רגע לפני העליות האחרונות (חבל, בסה"כ החזיקו בה כחודשיים, עם תשואה סביב 20%-30%).
למעןהאמת זאת מניה שקניתי גם לפי ניתוח טכני שעשיתי (רואים בבירור שהתבצע איסוף שקט של המניה) וגם קצת לפי ניתוח פונדמנטאלי - מספיק היה לראות את השווי של גיוון אימג'ינג (אחת מחברות הבנות שלה), כדי להבין שיש כאן אפסייד אדיר שיום יבוא ויתפרץ.
בקיצור וממש על רגל אחת, גם אם השבוע יהיה מימוש, מי שרוצה, לטווח בינוני וארוך זאת אחת המניות היותר מעניינות וכדאיות כרגע להשקעה (לא למסחר).
אני חושב שיש מקום לעליה נוספת במניה. סה"כ הציגה תוצאות יפות והפיזור הנלווה
שלה מעניק לה יתרון נאה. להערכתי יש מקום לעוד 10% עליות.