x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: אגח גינדי ג'

אגח גינדי ג'

שלום חברים.

האמת, שתחום האגח הינו זר לי.

בכ"א בצט שוחחתי עם גימני, ועלתה סדרת הגח גינדי ג'

האם אפשר לשמוע דעות הסברים על מחמ וכו'?

כמובן מה דעתכם.

תודה אבי.

הי אבי121,

את שמך עוד לא ראיתי באגף האגחים וכפי שאתה מעיד על עצמך, התחום זר לך. אני מציע, לפני שאתן לך תשובה (או מישהו אחר) - אנא, גש וקרא עליהן מעט ב-http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%...97%D7%95%D7%91.
    לאחר שקראת (גם על המושגים) ולפני שמישהו ממליץ/מציע לך כל השקעה שהיא, אני מציע שתגדיר (גם לעצמך) איזה סוג משקיע אתה (סוחר או משקיע, טווחים קצרים/בינוניים/ארוכים, אופי סולידי/ממוצע/הרפתקני). בתחום האגח השאלות האלו אינן טריויאליות ויש להן חשיבות גבוהה מאוד בהתנהלות.

בגדול אומר, אכן גינדי הוא אגח קורץ. עם זאת, הוא לאחר גל עליות של 12% בשבוע (ולכן כסוחר, הייתי שוקל פעמיים אם להיכנס). התשואה שהוא נותן היא טובה מאוד יחסית לרמת הביטחון (14%+מדד), אך היום ישנם לטעמי בשוק אגחים מסוכנים פחות עם תשואה טובה יותר (השם עושה את זה לאנשים). מעבר לכך, אני אישית, איני מאמין בקניית אגח בודד .... (עם זאת, אני בטוח שתמצא כאלו החולקים עלי).

דרך אגב, נראה שיש הרבה עניין באגח זה. אם הוא יהייה עדיין מעניין, אשתדל לתת עליו סקירה (במסגרת "זרקור"). יש לציין שבניגוד לאגחים אחרים, זהו אגח קל לניתוח (ולכן גם מאוד קורץ)

בברכה,

פיראט, תודה רבה על העזרה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות