x

מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: נפט - כדאי להכנס

נפט - כדאי להכנס

שלום אבי!
    ברכות על תפקידך החדש באתר,
    מאחל לנו רק הצלחות ורווחים

השאלה שלי היא - האם עדיין כדאי להכנס לנפט לטווח הארוך?

תודה.

ראשית תודה על הברכות.

כאחד שסוחר מה שכתוב בגרף (טכני), אינני מתיימר לחזות מה שיקרה בעוד שנה או שנים, (ולדעתי אין אחד שיכול לחזות את זה, ולא נכנס לפרטים למה, כדוגמה מלחמה עם אירן, או התערבות של גורמים כמו ממשלת ארה"ב שנפט יקר לא טוב להם, או מה שלא יהיה) אני חושב שאינני האיש המתאים לענות לשאלה הזאת.
    אבל פטור בלא כלום אי אפשר, אענה את מה שאני רואה כרגע על הגרף
    לאחר הנפילה (נפל כמו אבן אפשר לומר) שהחלה ביולי 2007 ממחיר של 150 $ לחבית (בערך) עד למחיר של 32.40 $ לחבית, בדצמבר 2008 החלה להתחזק בשיאים ושפלים עולים.

לאחרונה היתה פריצת ההתנגדות (טריפל טופ) ב 103.5 בערך (שנהפך לתמיכה מסומן בצהוב) וגם נבדק (לא הצליח לחדור לכוון מטה) אנחנו נמצאים בדשדוש כבר מעל חודש (מסומן בתכלת) לחילופין נקרא לזה דגל שורי (מסומן באדום)

CrudeOIL_D1_20.59GMT.jpg

אי לכך בשקלול הנתונים שאני רואה בגרף:
    1 מגמה ראשית עולה
    2 אי יכולת לשבור את ההתנגדות שנהפך לתמיכה (103.50)
    3 דגל שורי

אני סבור כרגע, שבנפט צריך לחפש לונג כל עוד אין סגירה יומית נמוכה מ 103.50.
    פריצת גבולות הדגל השורית ובמיוחד השיא האחרון ב 110.50 בערך, תתן את האות להמשך הדרך

כל הנל ניתנה אך ורק לידע בלבד, וכמובן לא מדובר בייעוץ כלשהי, וכל אחד ינהג בכספו כראות עיניו.

וכאן המקום להזהיר, היות ומסחר במט"ח וסחורות, מדובר במינוף גבוה, מומלץ לא לפתוח פוזיציה מעבר לרמת השינה.

איך נדע אם פתחנו עיסקה מעבר לרמת השנה: אם אנחנו לא יכולים לעזוב את המחשב/איפון/אייפד/ טלפון סלולרי או כל דבר אחר שמראה לנו את השערים און ליין לכמה שעות מבלי להציץ בזה, סימן שהעיסקה שפתחנו היא מעבר ליכולות שלנו להפסיד.

לסיום אאחל
    מסחר פורה, רגוע ומוצלח
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

שלום מר גרין.

קודם כל הניק שלך כבר מוצא חן בעיני. השאלה היא כיצד להשקיע בנפט? אם כוונתך לקנות תעודה שעושה עבורך את העבודה, תשמח ודאי לשמוע כי בעוד מחיר החבית עלה בחמש השנים האחרונות ב70% באותו פרק זמן עלתה קסם נפט ב 30% בלבד, וזה עוד טוב USO ירדה באותה התקופה ב20% אחוזים. הסיבה העיקרית היא גלגול החוזים ששוחק עד דק את נכסי התעודות, אם תרצה אבהיר זאת בפירוט. השקעה באמצעות אחת מחברות המט"ח נעשית על פי רוב במינוף כפי שרמז אליהו, התנודתיות העזה בשוק תבטיח כמעט בוודאות שתפסיד במהירות את כל כספך. ברם, פטור בלא כלום אי אפשר ולכן שתי הצעות, הפשוטה אם אתה צופה עלייה במחיר הנפט תשקיע במניות של חברות נפט. אפשרות מורכבת ויקרה יותר היא להתמקצע בתחום, לפתוח חשבון באחת מבורסות הסחורות בשיקגו או לונדון ולא לשכוח במקרה של הצלחה לשמור לי חבית לתדלק את הרכב.

קח סיכונים בהגיון

בהצלחה

ארז
    נערך לאחרונה על ידי ILEEAVIV, 26.03.2012 בשעה 00:34 סיבה: הגהה
    ​הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

מר ארז היקר לי מפז (לא התחנת דלק, ואולי כן)

צודק בכל מילה שכתבת,
    ואני מניח שמיסטר גרין בטח התכוון לאפשרות האחרונה שאתה מזכיר, היות ולא שאל את השאלה בפורום תעודות סל, אז אני שולל את האפשרות של קנית תעודת סל, כמו"כ היות ולא שאל בפורום מניות, על מניות שמשקיעות בתחום, כדוגמת כריה או זיקוק וכו', אז לא נשאר אלא האופציה האחרונה

ואני מסכים בכל פה עם המשפט: "קח סיכונים בהיגיון"

בברכת מסחר פורה, רגוע ומוצלח
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות