x

מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נושא: אג"חים

rema1
    אורח

אג"חים

היי
    pirate ערב טוב,

מה שלומך?

תשומת ליבך ל: ציטוט: "
    גולדמן זאקס: "הגיע הזמן 'להיפרד לשלום' משוק האג"ח ו'לברך' את שוקי המניות"

במזכר ששלח היום בנק ההשקעות ללקוחותיו נטען כי "שוקי המניות יציגו תשואות טובות יותר מאשר אלה שיציגו שוקי האג"ח; המגמה בשוקי המניות תהיה שורית בשנים הקרובות" ■ "השיפור בצריכה הפרטית יוביל לשיפור בביצועי החברות"

סוף ציטוטי.

הייתכן? זהו נגמר עידן הגיוסים? LOL
    שוק ההון בלי אג"ח - LOL

אודה על התייחסותך - הערות והארות
    המשך ערב נעים

ושוב ה chat מפסיד שאתה לא שם......
    (אתה לא אוהב chat אבל לעזור אתה כן אוהב)

הי,

ראיתי את שמי אז אני מגיב - אבל זה לא מדור אג"חים, נכון? איך לעזאזל בנוי האתר הזה :-)), איפה אני? מי אני?

אם נכון או לא, איני יודע וגם לא כל-כך מעניין. אנו לא באמת עוסקים ב"אגחים" במובן שרוב האנשים מתכוונים אליהם (אגח מדינה ב-90% + איזה בזק או שניים), אנו עוסקים בספקולציות על חובות מסוכנים יותר או פחות, אך זה מה שיפה בעניין.
    כולם מתפעלים מעלייה של 100% ב-2009 בשוק המניות, בשנת 2009 עשיתי רווח של לערך 400% באגחים בלבד. מתחילת השנה עשיתי רווח של לערך 40% באגחים בלבד (ובשנה שעברה הפסדתי כ-25%). ה"אגחים" בהם אנו עוסקים הרבה יותר מסוכנים ממניות. מה שמיוחד בהם שהם יותר צפויים ממניות, עקב היותם חוזה קשיח. עוד לא נולד הקוף שינצח מקצוען בשוק האגח ומנגד, מעט מאוד מקצוענים מנצחים את ה-BenchMark (הקוף) בשוק המניות.
    מחיר מניה הוא "מה אחרים חושבים שהמנייה שווה" שלי נראית כשיטה מאוד מטופשת להשקעה (אפילו למניות דיבידנד שנותנות איזו שהיא רצפה). מחיר אגח נובע משווי חוזה כפול הסתברות קיום החוזה (ונקודת ההחלטה מתקבלת בזמן קצוב). במבנה כזה, אם היכולת שלך לחשב את "הסתברות קיום החוזה" טובה משל האחרים (מכל סיבה שהיא), אתה לא יכול להפסיד לאורך זמן.

לסיכום: לדעתי, השקעה במניות בכל זמן שהוא (אם אתה לא בעל שליטה) היא השקעה מטופשת. אם אתה מקצוען יש מקומות רווחיים יותר ואם אינך כזה, עדיף שתתרחק מהבורסה - כי רק תפסיד, היכן שלא תהייה.

אני לא ממש מבין היכן ה-post הזה מתפרסם. אני מקווה שאינו יותר מדי פומבי (post כזה יכול לגרור הרבה אש ולא זו כוונתי - רק לתת תשובה כנה). טוב, ה-posts שלך גורמים לי לצחוק אז את כנראה ראוייה לסיכון (נו, אני גם אנונימי לחלוטין, מה שמקטין אותו עוד יותר ...)

בברכה,

rema1
    אורח
    בוקר pirate
    תודה.
    אני מגיבה מבלי להתאמץ היכן.....LOL
    העיקר הנושא מעניין אותי והמגיב עונה לי דיינו.
    תשובה מעמיקה וכרגיל מעניינת. אלמד ואשכיל.....
    ואם יגרור אש אעזור לך להתגבר אתה הרי המבין כאן LOL
    אני אכבה האש LOL
    ושוב תודה
    סופ"ש נעים

והתכוונת וירטואלי לא אנונימי וזה כל היופי

חברים,

אני כבר מתקרב לגיל שבו מתחילים להיות סניליים...
    אבל האם גולדמן סאקס הוא הגוף שאך לפני כמה ימים פורסם ש"דאגתו" ללקוחות הינה מן המפורסמות???

PIRATE, כשקונים אגח ב-20 אג' ומוכרים ב-70 אג' - זה לא רווח של 10% בלבד???

בברכה,
    אודי

הי,

עכשיו לפחות אני יודע היכן אני נמצא.

udiwe, מילא סנילי אך האם הפכת גם ציני לעת זיקנה?. רק למקרה הקלוש שאתה לא מתלוצץ, קנית ב-20 ומכרת ב-70, לכן הרווחת 50 על כל השקעה של 20 - משמע, רווח של 250%.

בברכת יום נעים (פשוט נמאס לי מהלקוח שלי אז קפצתי לשנייה) ...

דרך אגב, איך אתה הגעת לפה? - בואו נחזור כולנו לפינה הקטנה שלנו ונימנע מלרעות בשדות זרים :-)
    נערך לאחרונה על ידי pirate, 22.03.2012 בשעה 12:34 סיבה: תיקון

rema1
    אורח
    hi
    pirate how r u
    טוב חסר חשיבות היכן כותבים - אני כותבת היכן שאני רוצה.
    מי שמתעניין מוצא הכל.....

לא להזניח לקוחות. שרות טוב זה אחד המתכונים להצלחה.
    דרך אגב "נימנע מלרעות בשדות זרים" - זהו ביטוי ארכאי, מתאים לימי התנך, אנכרוניזם LOL

פרוש למילה למי שאינו יודע:
    אנכרוניזם הוא כשל כרונולוגי דהיינו כשל בתיארוך (באנגלית: Anachronism). מקור המילה ביוונית .

יום נעים,
    סופ"ש נעים

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות