x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

נושא: ממשיכים בשדרוגים: תיק המניות של האתר

ממשיכים בשדרוגים: תיק המניות של האתר

היי כולם.
    אחרי שבועיים של שקט אנחנו מתחילים להעלות את השדרוגים, כל כמה ימים משהו חדש אחר. חלק משהדרוגים מקצועיים וחלק הם בקשות שהעלתם לשיפור האתר.

מתחילים מתיק המניות החדש של האתר:

1. הוספנו שעת עדכון לתאריך העדכון.
    2. הוספנו רמת סיכון לנייר (שלוש רמות סיכון) – תשימו לב בהתאם להתרחשות בשוק ולתשואה של המניה רמת הסיכון יכולה להשתנות, כלומר היא רלונטית גם ברגע הקניה וגם לאחר מכן.
    3. הוספנו % השקעה מהתיק – יהיו מניות שירכשו באחוז קטן ויהיו כאלה באחוז כפול.
    4. הוספנו סימון מניות עוגן (מניות שהן חובה בכל תיק עפ"י שחקן מעוף). הסימון יגיע בצורת עוגן מצד ימין לשם המניה, ותוכלו לראות ולזהות את זה בהמשך היום.

אם משהו לא ברור - תשאלו

הערה קטנה לתיק המניות
    אני רואה ששניים מהחברים מבקרים כל העת את התיק בהזדמנויות שונות, אז אתיחס לכך ואזכיר לכולם כי מדובר בתיק למשקיע ולא לסוחר. לא רלונטי אם בזק ירדה עוד 10% לאחר ההמלצה, כיל או מניה אחרת. אלו מניות שנרכשו לתיק לאחר ירידה של כ 30%, וברגע שאני מוצא דיסקאונט משמעותי במניה היא נכנסת (ולהבדיל פרטנר וסלקום גם לאחר ירידה של 50% עוד רחוקות מכניסה). בודאי שאיני יודע לזהות שפל, ולא פעם ציינתי שלטעמי אין איש יודע זאת, אך בבניית תיק אני מעדיף לבחור במניות ה"כבדות" שלאורך זמן יניב תשואה נאה.

בקרוב נעלה תיק מניות מבוסס ניתוח טכני של ניסן ביו – תיק זה מתאים לסוחרים קצרי הטווח שבינינו ותכליתו שונה: כניסה במחיר X ויציאה מהירה לאחר מספר אחוזים או סטופ. אין זאת כוונת תיק האתר, ואע"פ כן אביא את נתון המניות שיצאו מהתיק: במהלך השנה החולפת הוצאנו מהתיק 24 מניות בתשואה ממוצעת של 11.6% . לדעתי זוהי תשואה טובה למדי, בטח כשמדד המעוף רשם ירידה של 20%, ובתנאי והקורא משפט זה הוא משקיע ולא סוחר. לכן, צריך להסתכל על התיק בפרספקטיבה של משקיע = שנתית, ולבחון את המניות שיצאו מהתיק ולא הפסדים על הנייר (פרוטליקס הפסד 35%) או רווחים על הנייר (צ'ק פוינט רווח 39%).

המשך יום טוב.

טוב להבהיר את זה מדי פעם,
    תודה והמשך הצלחות.

כל הכבוד
    תודה רבה
    הצעה לשיפור: לשמור על הסרגל האדום של הודעות חדשות+הודעות פרטיות+++++ שמתחת לסרגל הראשי גם לאחר פתיחת הודעות חדשות

rema1
    אורח
    שלום אמיר
    מה שלומך?
    יש דברים שזקוקים לטיפול. כתבתי ולא עשיתם.
    מן הסתם כדאי שנדבר - אם תרצה- ולא בהצלחה
    ולא אני לא ארפה צריך לתקן תקלות...האתר צריך
    להיות מושלם.
    תיק המניות מבחינה צורנית ערוך עדיין גרוע....רווחים וקשה למעקב....
    בנוסף בבקשה הסבר על הסימולים בצהוב ואפור (סימלי הראשים המתים LOL- גולגלות)
    תודה לכלם
    ד"ש
    נערך לאחרונה על ידי rema1, 21.03.2012 בשעה 08:53

מגניב!
    ישר כוח, תודה רבה לכל התורמים!
    אני שמח מאוד

קופץ לראות.....

אהבתי את השלדים החמודים ברמת הסיכון =) - אז מבין שהם דינמיים? (משתנים ומתעדכנים בהתאם למצב המנייה ולשוק?)
    עוד לא מוצא סימון של עוגן? (אה... בהמשך היום...)

שעת העדכון! סוף סוף! מעולה.

נראה ממש יפה!
    תודה רבה.

ניב.

rema1
    אורח
    שלום שחקן מעוף היקר,

הערה קטנה לתיק מניות - מודה אני מהמבקרים - ביקורת בונה.
    כן גם אצלי מדובר על השקעה. אנני סוחר ואני לא אוהבת את המושג הזה......
    לזהות שפל - מי יודע? לא רוביני, לא ביל גרוס, לא אל אריאן, לא הברבור et punto. רק אחרי השפל LOL
    כן מניית גיל שוויד מוצלחת, פרוטי במאי רק נדע - או שנצליח או שהלך עלינו LOL
    אבל שורט על אפל, נראה לי קצת תמוה (בפרטי הייתי מציינת משהו לא כאן זה לא המקום)
    בנוסף אני יותר מעירה על הבעיה הצורנית של תיק המניות, היינו, רווחים ענקיים והקושי לגלגל ולראות
    הכל יש שם איזו בעיה שצריך לתת עליה את הדעת.
    הכל נאמר כביקורת בונה (אתה הרי יודע והיטב)
    תודה על ההבהרות והתגובות הרציניות.
    הכל ישוב על מקומו (זוהי רק שאלה של זמן והתעקשות וטיפול נכון)
    ושוב תודה
    יום נעים

Rema,

ממתי שחקן עובד אצלך???? הוא לא חייב לאף אחד כלום ומה שהוא עושה זה בהתנדבות ולכן ההערה שלך ממש אבל ממש לא במקום!!!
    וסליחה שאני מתערב
    שיהיה לכולם בהצלחה.

golfman היקר
    ממש אל תתערב..... תודה
    אני חיה במדינה דמוקרטית לידיעתך ואביע כל דעה.......... שחקן יודע היטב את דעותי ואת תרומותי .....
    אחרת לא הייתי מקבלת פרסים אז בבקשה שוב אל תתערב ותדבר על דברים שאינך יודע כלל.
    ואם לא שמת לב כתבתי
    הכל נאמר כביקורת בונה (אתה הרי יודע והיטב)
    יום נעים ומוצלח

הוספנו עוגן לתיק ליד מניות חשובות. ניב בקשר לדינמיות של השלדים/רמת הסיכון הם משתנים. יכול להיות שמניה
    תתחיל עם שלד אחד ותעלה לשלוש או להיפך ובגלל זה חשוב לעקוב אחריהם לפעמים.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות