x

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 26

נושא: עצומה להתפטרותה של אסתר לבנון

Hybrid View

עצומה להתפטרותה של אסתר לבנון

http://www.atzuma.co.il/sagitubby....וכמובן שהכתבה בגלובס....אנא הגיבו....http://www.globes.co.il/news/article...did=1000732019

rema1
    אורח
    שלום חתול אנגורה,

אחרי חשיבה מעמיקה צר לי להלן תגובתי:
    לפני העצומה להתפטרותה של אסתר לבנון מן הדין ומן הראוי היה להפגש איתה. אולי יש דברים שאינך יודע?
    אתה מאשים את המנכ"לית בכשלי הבורסה. אתה רוצה עוד רגולציה - זה השוק עם הרגולציה החמורה בעולם.

בנוסף לא נתת לה שום אפשרות לדבר - גם לנאשם בדין יש הזכות להתגונן.

בנוסף עצם העצומה וחריצת הדין תוביל נשים למחאה - ואני רוצה למנוע זאת. יטוענו לאפלייה ....כן האם אם
    היה מנכ"ל היית מבקש התפטרותו - אני לא כל כך בטוחה.

ולא אין סיכוי לפיטורי הגברת אמרתי לך זאת באתר ולא חורצים דינו של אדם ככה סתם.
    אומנם נדרשתי לדובב את jovani במקום ציטוטיו ואז איילי היה חותם אבל אני לא חותמת בכל מקרה.
    צר לי אני חולקת עליך.

למרות ושלא בניגוד מאחלת לך שתמשיך בענין המס על הבורסה הרי לא סיימת הנושא הזה וכבר קפצת לנושא
    אחר - מה קורה כאן?

שיהיה שקט בדרום

רמה,אין שום קשר לעובדת היותה אישה לעניין,וניסינו להפגש עימה,אך העדיפה להתעלם.איננה עושה דבר למען הבורסה,ועל כן אנחנו דורשים התפטרותה על מנת לזעזע את המערכת.רמה תראי,לאחר הראיון של הגברת לבנון במעריב,בו אמרה שתפגש עם כל גורם,ניסיתי לפנות אליה אתמול (15.3),דרך דוברת הנהלת הבורסה,כדי לקבוע פגישה עימה,בה נבהיר לה את טענותינו,אולם טרם חזרו אליי,למרות שהובטח לי שכן (יש להם שם כמובן את הסלולרי שלי).רק לאחר שהוצאתי עצומה להתפטרותה היא ניאותה להשמיע קול בנושא ירידת המחזורים הדרמטית שאנו עדים לה....מדוע לא אמרה זאת קודם?? http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/...at=1903&loc=10......הלינק לראיון
    נערך לאחרונה על ידי החתול שמיל, 16.03.2012 בשעה 05:05

להאשים את הגברת לבנון באי עשיה מוחלטת זה חוטא לאמת . היא מנהלת מסע פרסום ויחצנות לבורסה הישראלית בערוץ הבלומברג בכבלים .

לדעתי צריך לכוון את הביקורת לשאול ( סם ) ברונפלד. איש זה מכהן לצד אסתר לבנון ומקבל משכורת עתק.
    ברונפלד מנהל את הבורסה כבר עשרות שנים והוא האחראי למצבה הנוכחי. נוח לו שהגברת לבנון מופיעה בתקרשורת ומושכת אש.

לדעתי צריך לכוון את הביקורת לשאול ( סם ) ברונפלד. איש זה מכהן לצד אסתר לבנון ומקבל משכורת עתק.
    ברונפלד מנהל את הבורסה כבר עשרות שנים והוא האחראי למצבה הנוכחי. נוח לו שהגברת לבנון מושכת אש.

rema1
    אורח
    חתול אנגורה שלום,
    בהצלחה בדרכך. לא לשים לב למלעיזים.

ציטוט: שמע שמיל אני עד בתקופה הנוכחית לעשרות סוגים של מחאות שונות ומשונות ואני חייב לרשום לך שזו המיותרת מכולן " סוף ציטוט.

מה זה? למה הזלזול. עשרות סוגים של מחאות - ממש.......והמחאה החברתית נכשלה 25% מס עלק.
    חתול אנגורה אבל תתרכז בנושא אחד ולא שניים. תפסת מרובה לא תפסת.......

ושוב בהצלחה (למרות השגותי) את אסתר לא תצליח לפטר.....
    סופ"ש משגע
    נערך לאחרונה על ידי rema1, 16.03.2012 בשעה 09:10

ציטוט פורסם במקור על ידי rema1 צפה בהודעה
    חתול אנגורה שלום,
    בהצלחה בדרכך. לא לשים לב למלעיזים.

ציטוט: שמע שמיל אני עד בתקופה הנוכחית לעשרות סוגים של מחאות שונות ומשונות ואני חייב לרשום לך שזו המיותרת מכולן " סוף ציטוט.

מה זה? למה הזלזול. עשרות סוגים של מחאות - ממש.......והמחאה החברתית נכשלה 25% מס עלק.
    חתול אנגורה אבל תתרכז בנושא אחד ולא שניים. תפסת מרובה לא תפסת.......

ושוב בהצלחה (למרות השגותי) את אסתר לא תצליח לפטר.....
    סופ"ש משגע
    רמה יקרה שלום....
    כנראה שלא עקבתם אחרי כל ההתפתחויות במאבק,וכל מה שעברנו מאז שחקן מעו"ף הצהיר כאן ביום הפקיעה של חודש ינואר (26.1.2012),בצ'אט,שהוא עומד מאחוריי במאבק,ולמעשה נתן לי את הביטחון להתחילו בפועל,מפני שאם לא אינני יודע אם הייתי מתחיל אותו לבדי.....אין שום שינוי,ואין שום שני מאבקים....העצומה להתפטרותה של אסתר לבנון היא כיוון שלא פעלה ולא נקפה אצבע בשבילנו!!!!!!.....הסוחרים הקטנים...זהו המשך של המאבק,ומטרתו להפעיל לחץ על כל הגורמים הרלוונטיים,כדי שיפעלו בשבילנו...זכרו,המטרה מקדשת את האמצעים,ואם היא אכן תפעל,אין לנו כל בעיה איתה.....מלבד זאת,מדובר כנראה בדפוס של אי השמעת קול כלפי כל אירוע שעלול להתבהר כבעל השלכות שליליות לשוק ההון.כפי שציינתי למעלה,היא חכמה רק בדיעבד,ואיננו מצליחים להבין כיצד עברה בשב"כ קשור לניהול הבורסה לני"ע......ועל מה היא מקבלת 2,700,000 ש"ח בשנה,אם היא איננה מנסה למנעו,ובכלל לא חוזה,אירועים שליליים מאד שקורים כרגע בשוק ההון,על אף שהתריעו בפניה!!!!!.....ולא רק אנחנו,מספר גופים גדולים מאד בשוק ההון!!!!!!!.......על העומד להתרחש,ועל כן לדעתנו,היא צריכה לשלם בכיסאה,מה שגם יוביל לזעזוע המערכת,וטיפול בה בהקדם,כפי שאנחנו דורשים.

rema1
    אורח

הגברת אסתר

חתול אנגורה
    תודה על התגובה.

אני חוזרת ואומרת צריך להתרכז בנושא אחד היינו המס על הבורסה. שם התחלת .....

כנראה שלא עקבתם אחרי כל ההתפתחויות במאבק,וכל מה שעברנו מאז שחקן מעו"ף הצהיר כאן ביום הפקיעה של חודש ינואר (26.1.2012),בצ'אט,שהוא עומד מאחוריי במאבק- ו...................?????

זכרו,המטרה מקדשת את האמצעים,ואם היא אכן תפעל,אין לנו כל בעיה איתה
    אתה מקיאבליסט???LOL והמטרה לא מקדשת את כל האמצעים (תזהר מהתבטאויות כאלה בבקשה ולטובתך).

ושוב החלטת תתעקש....
    סופ"ש נעים

http://www.globes.co.il/news/article...did=1000732604
    ואני שמח שגם גלובס מסכימים איתי....בראיון בפאנדר (גליון יועצי ההשקעות של אודי אלוני)......נשטח בפרוטרוט את כל טענותינו כלפי הגברת לבנון.הגליון יוצא לאור ב-20.3,ואדביק כאן את הכתבה שתעלה באתר.
    נערך לאחרונה על ידי החתול שמיל, 16.03.2012 בשעה 05:07

תחי אסתר לבנון
    אנחנו מתנגדים בכל תוקף להטחת האשמות בוטות וחסרות כל הגיון כלכלי עסקי בגב.אסתר לבנון.
    חבל שאתם נותנים לגופים אנטרסנטים להשתמש בכם ככלי שרת להשגת מטרותיהם ביתר קלות.
    תחי תחי תחי אסתר לבנון

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות