x

מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: הבעת תודה לחברים

Hybrid View

הבעת תודה לחברים

לכל החברים המגיבים מודה לכם מכל הלב זה מחמם את הלב , ואני שמח שאתם מתייחסים לכתוב
    3 תגובות מתוך 250 קוראים זה כבר טוב , אז לכם שתורכים ומתאמצים ומגיבים , מודה לכם , וסליחה שאנני יכול להגיב כל פעם לכל אחד בנפרד , ראו זאת כתודה אישית , יש בי שמחה , ויש בי רצון לעזור , אז אני עושה זאת באהבה לכולם
    תודה שמעון אמסלם

שמעון בוקר טוב חג שמח
    הבעת התודה היא שלי אתה עומל ואני מרחיב את הבנתי

שמעון שלום לך. כמו שאמרתי לך, אנחחנו לא מטומטמים. רואים, עוקבים - ומעריכים. אתה אמיתי, אתה קולע ואתה עוזר, ועם הרבה רצון טוב. ואם בדרך אתה מרויח מזה, כהחזר על ההשקעה שלך לאורך הדרך - זה ממש לא מפריע לנו, העזרה הזו שלך מסייעת לנו לשחות בים הזה של נגזרים, שבלעדיך כנראה היינו נוטשים אותו ממזמן או בזמן כזה או אחר.

לשחצנות ולדיבור מזלזל אין מקום, ואני לא רוצה לתהות על מניעיו. במיוחד שמי שרחיכה עד סוף היום נוכח לדעת שצדקת ושוב הערכת נכון את המתרחש ובכך כיוונת אותנו לרווח יומי.

וכרגיל - את הכסף סופרים במדרגות. כל יום.

אז תמשיך בדרכך, תצליח, ואנחנו איתך ומאחוריך. כל הכבוד

שמעון היקר והאהוב שלנו

לו הייתי צריכה להמשיל את אתר שחקן מעוף/ אגף הנגזרים -האופציות, - הייתי בוחרת בדימוי של מקהלה.
    ולכל מקהלה יש את המנצח המופלא שלה.
    אתה המנצח הזה שלנו, זה שקובע את הפרטיטורה, זה שמחליט איזה אופרות תועלנה בעונה הקרובה, או בחודש הקרוב.
    אתה זה שמאמן את כלי התזמורת, לנגן כאיש אחד, בהתאם לתווים שנכתבו.
    אתה קובע מתי יהיה אלגרו, (קצב מלא חיות ) מתי קרשנדו,(חזק ועוצמתי) מתי פיאניסימו (מקצב שקט מאוד) מתי פורטה (חזק) ומתי פורטיסימו (חזק יותר מפורטה) . אתה מכתיב לנו האם לנגן סטקטו (נפרד) או לגטו (קשור ומחובר).
    אתה המאסטרו שלנו, בחושים ובשמיעה הגראנדיוזית שלך- אתה יודע מתי כל כלי ייכנס ויבצע את חלקו , ובאיזו צורה.
    אתה מניף את שרביט המנצח שלך, והצלילים מתחילים לזרום בהיכל.
    אתה מרטיט את נשמותינו, ברמת הדיוק של הניצוח שלך . אתה הקוסם הגדול שבגללו מתאפשרת המוזיקה המופלאה להגיע לאוזנינו, ולהקסים אותנו.
    ההגעה לטונים הגבוהים או הנמוכים, הכל לפי הפרשנות המדוייקת והדרמטית שלך- מדהימה אותנו כל פעם מחדש.
    כל כמה שארצה להחמיא לך- קטונתי-כי אין לי מספיק מילים לבטא את הגאוניות שלך.
    והנמשל כמובן הוא הכשרון הענק שלך, במיסחר התוך-יומי באופציות המעו"ף.
    אל תסמיק, ואל תהא נבוך- כל מילה מגיעה לך בזכות ולא בחסד.
    חג פורים שמח לך ולמשפחה.
    אוהבת, מעריכה ומוקירה.
    אילנה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות