האגחים מתרסקים באופן רציף. היום צניחה רצינית בשעתיים האחרונות עם הודעת העברת נכס מסקיילקס. האם אובר נפילה והזדמנות? תודה, רון
האגחים מתרסקים באופן רציף. היום צניחה רצינית בשעתיים האחרונות עם הודעת העברת נכס מסקיילקס. האם אובר נפילה והזדמנות? תודה, רון
היי horn
סך הכל המצב של בן דוב ובכך של כל הקבוצה הוא אינו טוב. אומנם הצרות מתחילות מפרטנר אבל ככול שעולים יותר גבוה בפירמידה כך עולה הסיכון (פרטנר-סקיילס-סאני-טאו).
אני באופן אישי מעדיף את סקיילס על פני סאני ובמיוחד את אגח ז. הסיכון נמוך יותר ופוטנציאל התשואה דומה.
קשה לי להשוות בין סקיילקס ז' וסאני
לסקיילקס ז' אין בטחונות, מח"מ ארוך יותר (אני משווה לסאני ג') ובעקבות הנפילות האחרונות - תשואה נמוכה הרבה יותר
לדעתי ברגע שבן-חוב ימצא קונה לחלק מפרטנר במחיר מתאים,
האגח"ים הללו צפויים לתיקון
גם אני אוסיף את הפרוטה שלי,
ראשית אציין כי גם אני מעדיף את סקיילקס ז (על סאני ג) עדיין - למרות הנפילות. עם זאת, ההחזקה הישירה של סאני בפרטנר (2% אם אני זוכר נכון) והחוב הקטן יותר יכול להטות את הכף. הכול תלוי אם תתבצע מכירה של פרטנר ובאיזה מחיר. עדיין, אני מעדיף בחברות כאלו להיות יותר קרוב לכסף ...
בברכה,
אני מסכים עם Pirat & gimani
התשלומים לאגחים של סאני וסקיילקס מבוססים על דיבידנדים שפרטנר תשלם לסקיילקס ומסקיילקס יועבר לפרטנר.
בן דב רוצה למשוך כעת מפרטנר סכום גבוה אבל יש לו בעיה עקב התנגדות המוסדיים ורווחים קטנים של פרטנר
לכן עדיף להיות בסקיילקס