בוקר טוב לכולם { בתקווה גדולה } לשמור על הבריאות והתסרוקת הכי חשוב.
יום שני 27.02.2012.
החוזים לא מבשרים טובות במיוחד והפניקה של אתמול יכולה להמשיך , מכוח האנרציה.
יעדים לכוון מטה 1065 , 1049.92 במעוף .
יעדים לכוון מעלה חשוב לעבור 1087 , 1093 , 1110/1111 { רמה פסיכולוגית }
גילוי נאות חיפשתי סיבה למסיבה של אתמול {הירידות } לא מצאתי .
כותרות העיתונים מבושה אפילו לא מזכירים את הירידה במדד , כי כולם היו בטוחים בעליות,
אתמול רשמתי זהירות מפני מלכודת , וכך היה עלו 10 דקות , נתנו לקולים 15% ושחטו אותם לחצי.
הפוטים עלו ב 2 סטרייקים זה אומר 2 מדרגות בכסף כאשר הירידה במדד הייתה 31 נק' , מה שאומר עיוות במחירים , סטיית תקן נמוכה , פרמיה קטנה = מעט כסף , ותנועה יחסית איטית.
הקולים ירדו רק 1.5 סטרייקים מאותה סיבה,
אז מה בכל זאת קרה ??
1. לדעתי תחום הגז שקיבל הודעה על באר יבשה , הכניס לפאניקה את המשקיעים , ומכאן כדור שלג , הם התחילו , ואז תעודות הסל זרקו סחורה ללא הבחנה , אחר כך פדיונות מהקרנות ,
2. ומי ישב ונהנה מכל שוב הכתבנים , כבר חיכו הרבה זמן לשווק פוטים , כמעט יצאו מהמודה,
3. אך גם להם יש גבולות סבירים , ואני בטוח כמו כולם לא ציפו לפטיש 5 ק"ג בראש של המעוף , כבר הורגלו 3 חודשים ללטף את הכרס , והינה בא הבום , ציינתי אתמול בסקירה ,
אחרי תקופת נחת , מישהו מקבל בת......ת , רשמתי שהאוכפים ששיווקו היו שווים 5100 ממוצע, היום הם התייקרו ב 15% , וצמצם להם מרווח ביטחון ב – 30 נק' מתוך 50 שהיה
להם בתחילת הכתבות.
4. לדעתי הם ייאלצו להתערב מוקדם מהמתוכנן להם , והיום מי שאמור להפתיע זה מדד הבנקים , אחרי סטירה קבוע מקבל לטיפה , מדד הבנקים דומה למקצוע העתיק בעולם,
כל החפץ ביקרו נותן לא בראש או ברגליים , כי הוא מהווה חסם 30% מערך המעוף.
5. איפה התקווה שאינה מתה אף פעם : ארביטראג' חיובי 0.56% כשהכבדות מובילות ,
אז יהיו שיומרו אתמול היה גבוה יותר 0.61% חיובי ולאן לקחו אותנו ?? לירידות סדום !!!
6. אני דבקה תולה תקווה בשחקנים שיתערבו אחרי שישביעו את תאבונם מכתיבת פוטים שמנים, עם הרבה שומן , ואם זה טעים , אז שגם ייזל מהשפתיים אךךךךךךךך,חחחחח.
7. מה אני רואה שוב מלכודת , נתחיל אדום , יסיימו את המלאכה , וירוצו למעלה , כי בסדום
אפשר לפגוש גם את עמורה , מסוכן להם למטה מידיי , אז אם לא ישימו היום את הירידות ,
כל המעוף ירד לאילת לנופש , אגב אתמול עוד הוסיפו לכתוב אוכפים ב 1130 , ויותר פוטים
מפאת קוצר הזמן ניגש למלאכה איך נדע מה ל![]()